Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
تو خوب بودنش شکی نیست ولی به نظرم (Koe no Katachi (A Silent Voice از هر نظر عالیه!از شانسم من این 2تا رو همزمان دیدم رسما 1 ماه تو حس حال انیمه بودم:D ولی Koe no Katachi رسما 2-3 بار دیدم یه شاهکاره این!\m/
اتفاقا Koe no Katachi رو هم دانلود کردم ولی چون مانگاش رو خوندم گذاشتم یکم فراموشم بشه بعد برم ببینمش که بیشتر بچسبه:D

دوستان من دنبال یه سری انیمه مخصوص رده سنی کودکان هستم( جهت تحقیق:D) اگه چیز خوبی میشناسید بهم معرفی کنید. مطمئن باشید که رده سنی کودک هستش حتی نوجوان نباشه
sazae san، دورائمون و هلو کیتی (انیمه است؟) فکر کنم خیلی کودکانه باشن.:D
مجموعه کارتون های یوگی او، پوکمون و این دری وری هایی که تلویزیون نشون میده، همه شون برای سن کودکان مناسب هستن.
یوکای واچ هم به نظرم کودکانه باشه
---------
می دونم خیلی لوسه اما خودم رو به لحاظ اخلاقی موظف می دونم که به بوکو نو پیکو هم اشاره کنم.

مجموعه کارتون های یوگی او، پوکمون و این دری وری هایی که تلویزیون نشون میده، همه شون برای سن کودکان مناسب هستن.
---------
می دونم خیلی لوسه اما خودم رو به لحاظ اخلاقی موظف می دونم که به بوکو نو پیکو هم اشاره کنم.
جریان این بوکو نو پیکو چیه؟:دی

• Like
Reactions: m.a.t and zack fair
۲ فصل توکیو غول رو بصوت رگباری طی ۴۸ ساعت دیدم:D

بنظرم انیمه ی مریضی بود !
از تاکید بیش از حدش روی موضوعاتی مثل خشونت و خود آزاری و دگر آزاری خوشم نیومد.
کانیبالیسم و جنون افراطی هم جز لاینفک داستان بود.
البته از حق نگذریم انیمه خوش ساختی بود.
شخصیت پردازی و گرافیک خوبی هم داشت.

نقدهای خیلی خوبی دربارش خونده بودم و با دید مثبت رفتم سراغش اما حسابی خورد تو ذوقم.
به مذاق من یکی که خوش نیومد امیدوارم بقیه ازش لذت برده باشن:D

۲ فصل توکیو غول رو بصوت رگباری طی ۴۸ ساعت دیدم:D

بنظرم انیمه ی مریضی بود !
از تاکید بیش از حدش روی موضوعاتی مثل خشونت و خود آزاری و دگر آزاری خوشم نیومد.
کانیبالیسم و جنون افراطی هم جز لاینفک داستان بود.
البته از حق نگذریم انیمه خوش ساختی بود.
شخصیت پردازی و گرافیک خوبی هم داشت.

نقدهای خیلی خوبی دربارش خونده بودم و با دید مثبت رفتم سراغش اما حسابی خورد تو ذوقم.
به مذاق من یکی که خوش نیومد امیدوارم بقیه ازش لذت برده باشن:D
تازه این خیلی سانسور شده بود،مانگا رو بخونی چی میگی:دی

---------

ممنون برای پاسختون. البته تقریبا همه اینهایی که فرمودین کودک نوجوان هستن:D یعنی بالای ۶ سال. من برا زیر ۶ سال میخوام:sweatsmile:

• Like
از انیمه توکیو غول هیچی یادم نیست بجز opening , ending که هر دوتاش عالی بودن!:D ولی کل انیمه اینقدر چرت بود که اصلا یادم رفته ولی مانگاش رو یه روز می خونم...
فصل دومش خیلی چرت بود:| وگرنه فصل اول رو خوب ساخته بودن:-?
انیمه جدیدش تایید شده که بر اساس مانگای Tokyo ghoul:reقراره ساخته بشه.

• Like
فصل دومش خیلی چرت بود:| وگرنه فصل اول رو خوب ساخته بودن:-?
انیمه جدیدش تایید شده که بر اساس مانگای Tokyo ghoul:reقراره ساخته بشه.
فصل اولش هم قسمت اول رو حساب نکنیم کلا زیر خط فقر بود به نظرم:D
انیمه ی توکیو غول یکی از بدترین اقتباس های ممکن از مانگا بود و تا حالا همچین فاصله ی زیادی رو بین یه انیمه و مانگا ندیدم... اون همه چپتر و داستان و شخصیت پردازی رو هم وقتی میان توی 12 قسمت خلاصه میکنن بهتر از این هم نمیشه:-"
فقط امیدم به توکیو غول: ری بود که ظاهرا قراره اونم نابود کنن:-w

فصل اولش هم قسمت اول رو حساب نکنیم کلا زیر خط فقر بود به نظرم:D
انیمه ی توکیو غول یکی از بدترین اقتباس های ممکن از مانگا بود و تا حالا همچین فاصله ی زیادی رو بین یه انیمه و مانگا ندیدم... اون همه چپتر و داستان و شخصیت پردازی رو هم وقتی میان توی 12 قسمت خلاصه میکنن بهتر از این هم نمیشه:-"
فقط امیدم به توکیو غول: ری بود که ظاهرا قراره اونم نابود کنن:-w
اره تریلرش که چنگی به دل نزد:دی ولی ادمی به امید زندست دیگه،شاید خوب از اب دربیاد این:دی

• Like
دوستان.... :D
Violet Evergarden یکم خسته کننده نیست؟! :-/
گرافیکش :D خیلی خوبه و طراحی کاراکترها، محیط و .... عالین ولی داستان و شخصیتا :|
تا اپیزود چهارم دیدم و واقعا هیچ موردی توی انیمه نیست که منو دنبال خودش بکشونه :| :-??
احتمالا دراپ میشه :|
+
این فصل فقط overlord 2 رو دنبال میکنم :|
از بقیه انیمه ها کدومارو پیشنهاد میکنید؟

آخرین ویرایش:
قسمت جدید dragon ball super بسی چرند بود یه جا خونده بودم طرافدارا هم ناراحت شدن هم بد ساخت بود هم بیخود حالا ببینیم فردا چطوره:|
نتونستن این توپو جمع کنن و خیلی بیخود از صحنه خارجش کردن انگار اصلا نبود:-$ حالا چرا از خاطرات و صحنه های بیاد موندنی z استفاده میکنن:-&

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or