درام، فانتزیسلام
میتونی بگی ژانر رسمی انیمه رو چی اعلام کردن خو
حالا بخش فانتزیش رو که من نمیدونم دقیقا از کجا اوردن!
ولی درام هست...اما رومنس نیست یه قسمت ببین میفهمی چرا نیست
کلا در مورد شکل گیری شخصیت و آشنایی یک بنده خدایی با دنیاست
درام، فانتزیسلام
میتونی بگی ژانر رسمی انیمه رو چی اعلام کردن خو
فصل های قبل رو هم فکر کنم هاریبل نمیزاشتسلام
انگاری Horriblesubs خیال نداره فصل دوم Nanatsu No Taizai رو کاریش بکنه .
زیرنویسای همسایه با چی ستن ؟
لئوپارد یخورده حجمش بالاس مخصوصا برا ما که ارشیو میکنیمفصل های قبل رو هم فکر کنم هاریبل نمیزاشت
ولی... من از لئوپارد(نسخه ی خام) میگیرم و باهاش هماهنگه!
قسمت دوم هم تو فایل زیرنویس Chyuu نوشته شده،قاعدتا با این هماهنگه!
آنگویینگ نداد بیرون . الان داره فصل 1 رو .فصل های قبل رو هم فکر کنم هاریبل نمیزاشت
اون شوخي ها شايد براي اين بود كه فضاي انيمه زياد دارك نشهامشب با داداشم fullmetal alchemist brotherhood رو تموم کردیم، یه یک ماهی شد، روزی دو قسمت تقریبا. خیلی خوب بود، خیلی... واقعا بهترین انیمه ایی بود که دیدم همه چیز عالی، گرافیک و انیمشن ها عالی، داستان و شخصیت ها بی نظیر، موزیکشم که حرف نداشت واقعا دلم تنگ میشه برا شخصیت هاش... دو سه تا صحنه غمگینم داشت اگه تنها میدیدم میزدم زیر گریه فقط یک ایراد کوچیک داشت به نظرم اونم comic relief های اضافی(صحنه ها یا اتفاقات یا کرکتر های مسخره یا شوخ در قسمت های جدی) تو صحنه های خیلی جدی و حساس بود که به نظرم نبودن بهتر بود. ولی در کل فوق العاده بود، بر هر انیمه بینی واجبه دیدنش.
نه تنها این ارک بنظرم بهترین ارک تایم اسکیپ بوده بلکه بنظرم حتی جزو سه ارک برتر کل وانپیس هست و کلا برای من Katakuri بهترین ویلین وانپیس شده.ادم اصلا نمیتونه ازش بدش بیاد از بس خفنهکاتاکوری ساما!!!!
این بشر خیلی مَرده! ، مثل زورو...مثل وایت بیرد...مثل بون چان!
همینجوریش به شدت علاقه مند بودیم بهش،توی این چپتر ارادتم به ایشون 100 برابر شد!
ولی چرا آخه باید چوری بشه که نباید بشه! نمیخواااام مبارزه رو یه کاری کنید تموم نشه!
کاتاکوری ساما!!!!
این بشر خیلی مَرده! ، مثل زورو...مثل وایت بیرد...مثل بون چان!
همینجوریش به شدت علاقه مند بودیم بهش،توی این چپتر ارادتم به ایشون 100 برابر شد!
ولی چرا آخه باید چوری بشه که نباید بشه! نمیخواااام مبارزه رو یه کاری کنید تموم نشه!