Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
سلام

سلیقت تعطیله .
-----
اون بد صدایی نشونه اصلی آستره ها .
یعنی تو مانگا به طرز عجیبی روی پر سر و صدا و روی اعصاب بودن این صدا تأکید میشه .
نخیر، سلیقه شوما مشکل داره:-"
---
اینا که خوب بلدن دخل و تصرف کنند تو مانگاها، بیان برای اولین بار یک حرکت مثبت برن=))

از چه نظر ؟
در مورد جوابت خوب فکر کن اگه میخوای بگی از نظر بدرد نخور بودن و ... وصیت نامتو بنویس :D

انقدر بهت بگم هر دو هفته دو قسمت میبینم اونم در بهترین حالت روحی و روانی و تمرکز :دی الان از یه ماه و نیم قبل شروع کردم قسمت 6م.

این حجم از سوت و کوریت بی سابقست :D
البته واقعا با این فصل کچل انتظار دیگه هم نمی ره:-"
به جرئت حداقل برای منی کهslice of life و انیمه های گل و بلبل نمی بینم (:D) جزو افتضاح ترین فصل های اخیر هست...
این فصل که فوق العادست:D پر از انیمه های دوست داشتنیه:-"
غیر گل و بلبل هم که گفتن...اینا هم اضافه کن: گینتاما+ککای سنسن & بیاند + گارو :-"
حالا گارو نه زیاد، ولی اون دوتا که خوفه>:)

Kimi no Tabi هم گل و بلبل نیست:-"

انقدر بهت بگم هر دو هفته دو قسمت میبینم اونم در بهترین حالت روحی و روانی و تمرکز :D الان از یه ماه و نیم قبل شروع کردم قسمت 6م.

منم یه همچین حرکتی رو برای Mushishi میزنم:D سر همین مدت مدیدی از شروع کردنش میگذره ولی هنوز تمومش نکردم:D

این حجم از سوت و کوریت بی سابقست :D
البته واقعا با این فصل کچل انتظار دیگه هم نمی ره:-"
به جرئت حداقل برای منی کهslice of life و انیمه های گل و بلبل نمی بینم (:D) جزو افتضاح ترین فصل های اخیر هست...

کچل؟ این فصل یکی از بهترین فصلای چند سال اخیره D: انقدر انیمه خوب زیاده وقت نمیشه همرو دید D:

Mahoutsukai no Yome

Kino no Tabi

Shoujo Shuumatsu Ryokou

Kujira no Kora wa Sajou ni Utau

Himouto! Umaru-chan R

Sangatsu no Lion 2

Gintama. Porori-hen

Kekkai Sensen & Beyond

Shokugeki no Souma: San no Sara

نمیدونم از یه فصل چه انتظاری داری ولی من واقعا یادم نمیاد این چند ساله اخیر انقدر انیمه معرکه باهم تو یه فصل پخش شده باشن

کچل؟ این فصل یکی از بهترین فصلای چند سال اخیره D: انقدر انیمه خوب زیاده وقت نمیشه همرو دید D:

Mahoutsukai no Yome

Kino no Tabi

Shoujo Shuumatsu Ryokou

Himouto! Umaru-chan R

Sangatsu no Lion 2

Gintama. Porori-hen

Kekkai Sensen & Beyond

نمیدونم از یه فصل چه انتظاری داری ولی من واقعا یادم نمیاد این چند ساله اخیر انقدر انیمه معرکه باهم تو یه فصل پخش شده باشن
البته فک کنم منظورشون انیمه های جدید بود نه اونایی که ادامه ان مثل گینتاما و شوکگی اومارو چان :> اخه مگه کسیم تو معرکه بودن اینا شک داره:D ؟

Mahoutsukai no Yome

Kino no Tabi

Shoujo Shuumatsu Ryokou

Himouto! Umaru-chan R

Sangatsu no Lion 2

Gintama. Porori-hen

Kekkai Sensen & Beyond

پکیج کامل گل و بلبل و slice of life هست دقیقا اینایی که گفتی + اضافات فصول قبلی و سیزن های جدید انیمه های قدیمی که همینا هم به گروه خونی من نمی خوره(گینتاما نمی بینم پیشاپیش نصف عمر خودتون بر فنا:D) کلا این فصل جای انیمه دیدن دارم موهامو می شمرم. سمت هر انیمه slice of life هم برم در جا کنسر می گیرم و کچل می شم و همون موهام رو هم دیگه نمی تونم بشمرم :D
خلاصه شما حال کنید بالاخره نوبت شما هم می رسه که موهاتون رو بشمرید یا اگه کچلید متراژ خونه رو در بیارید :-":D

البته فک کنم منظورشون انیمه های جدید بود نه اونایی که ادامه ان مثل گینتاما و شوکگی اومارو چان :> اخه مگه کسیم تو معرکه بودن اینا شک داره:D ؟

با این حال بازم انیمه های خوب داریم

Mahoutsukai no Yome

Shoujo Shuumatsu Ryokou

البته من باشم Kino رو هم جدید حساب میکنم D:

به هر حال من شدید دارم با این فصل حال میکنم و هر کدوم از انیمه هایی که بالا اسمشون رو بردم واقعا عالین

پکیج کامل گل و بلبل و slice of life هست دقیقا اینایی که گفتی + اضافات فصول قبلی و سیزن های جدید انیمه های قدیمی که همینا هم به گروه خونی من نمی خوره(گینتاما نمی بینم پیشاپیش نصف عمر خودتون بر فنا:D) کلا این فصل جای انیمه دیدن دارم موهامو می شمرم. سمت هر انیمه slice of life هم برم در جا کنسر می گیرم و کچل می شم و همون موهام رو هم دیگه نمی تونم بشمرم :D
خلاصه شما حال کنید بالاخره نوبت شما هم می رسه که موهاتون رو بشمرید یا اگه کچلید متراژ خونه رو در بیارید :-":D

گل و بلبل؟ D: پس همون انیمه هارو ندیدی و از رو عکس کاورشون یه چیزی گفتی D:

Mahoutsukai no Yome کمدیش خیلی زیاده ولی گذشته شخصیت اصلی یه گذشته شدیدا دارکی بوده و انیمه ضایعه که همینجوری پیش نمیره و به جاهای دارکش میرسه

Kino no Tabi قسمت دوم کشتار دست جمعی رخ داد و همه همدیگه رو کشتن چقدر گل و بلبل D: قسمت اولش هم یه مرگ وحشتناک توش بود

Shoujo Shuumatsu Ryokou گل و بلبل 2 دختر که وقتی دنیا نابود شده و جز کمتر انسان های باقی موندن

Kujira no Kora wa Sajou ni Utau انیمه ای که در عرض 2 قسمت از روز به شب تبدیل شد و به شدت دارک شد و نصف شخصیتای مهم رو کشت

شایدم تعریفت از گل و بلبل اشتباهه D:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or