Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
احیانا اگه کسی به visual novel علاقه داره اینو از استیم بگیره(رایگانه) که چیز جالبی از کار درومده:
steam-banner.png

Doki Doki Literature Club
درباره ش چیزی نمیگم که اسپویل نشه.
آخرین ویژوال ناولی که بازی کردم Tsukihime بود که هنوز که هنوزه توی مزحله دوم مونده. :D داستانش جالب بود ولی زیادی صحبت میکردن و خوندن اون همه متن حال و حوصله میخواست:-" امیدوارم توی این یکی خودشون صحبت کنن:D
پ.ن: بازی کردن با استیم دردسر داره، کاش لینک دانلودش رو بزارن:-"
پ.ن2: چی جوری دامن هاشون این حالتی ایستاده؟:D

آخرین ویژوال ناولی که بازی کردم Tsukihime بود که هنوز که هنوزه توی مزحله دوم مونده. :D داستانش جالب بود ولی زیادی صحبت میکردن و خوندن اون همه متن حال و حوصله میخواست:-" امیدوارم توی این یکی خودشون صحبت کنن:D
پ.ن: بازی کردن با استیم دردسر داره، کاش لینک دانلودش رو بزارن:-"
اینم خوندنی ه ولی در کل بازی ه کوتاهی هست.من تجربه خاصی از visual novel ها ندارم اما حس میکنم اتفاقات آخر این خیلی خاص و خلاقانه هستن :-?.علاقه مندم نظر بقیه هم بدونم.
ورژنی که احتیاج به استیم نداره رو گذاشتم پیکو فایل فقط کافیه اکسترکت بشه:
ddlc-win
قدرت خدا:D

آخرین ویرایش:
بچه ها چند سال پیش صدا و سیما یه انیمه به اسم crush gear پخش می‌کرد، می‌خواستم بدونم انیمه خوب تو سبک اون یعنی همون‌جوری رقابتی باشه و بزرگسالانه نباشه بیشتر دبیرستانی :دی هست یا نه. ممنون.
سایت انیمه هم که دسته بندی داشته باشه و به انیمه ها نمره ای چیزی داده باشه که عیارشون معلوم باشه هست؟

Sent from my SM-J510F using Tapatalk

• Like
Reactions: zack fair and m.a.t
بچه ها چند سال پیش صدا و سیما یه انیمه به اسم crush gear پخش می‌کرد، می‌خواستم بدونم انیمه خوب تو سبک اون یعنی همون‌جوری رقابتی باشه و بزرگسالانه نباشه بیشتر دبیرستانی :D هست یا نه. ممنون.
سایت انیمه هم که دسته بندی داشته باشه و به انیمه ها نمره ای چیزی داده باشه که عیارشون معلوم باشه هست؟

این سبکی ندیدم!
اما اگر هیجان و رقابت میخوای، کارای ورزشی! عالین>:)
99% کارای ورزشی هم که حداقل من دیدم تو دبیرستان بودن:-" (کلا اکثر انیمه ها اگرم تو دبیرستان نباشن، تو اون سن و سال هان کاراکترهاش:-" )

چنین سایتی هم My Anime List یا به اختصار MAL هست. مرجع انیمه ایه!
البته Anime Planet هم هست، ولی همون MAL بهتره، اپ برا موبایل هم داره:-" (فقط هیتلره)

سایت ایرانی هم برا ترجمه ی زیرنویس و مانگا و بحث و گفت و گو ، AnimWorld :-"

این استیم خودش یه حرکاتی میزنه که آدم مجبور میشه پایرت کنه . هرچی VN میخری سان_سور شده است :|!
Just Because چطوره دوستان:D ؟

Just Because فقط برای طرفدارای پر و پا قرص Slice of Life ساخته شده! با Tsuki ga Kirei مقایسه میشه ولی تو همین دو قسمت به نظر من خیلی بهتر بوده. داستان تا حالا آروم پیش رفته و خیلی طبیعی به روابط بین شخصیتا پرداخته. جو مدرسه ای بودنش از یه طرف آشناست و از طرف دیگه جوری به تصویر کشیده شده که قبلا ندیدیم. برعکس Tsuki ga Kirei تمرکز فقط روی دو نفر نیست و پنج یا شش شخصیتن که باید ببینیم رومنس چجوری قراره بین اینا شکل بگیره.

این فصل بجز Just Because چنتا SOL خیلی خوب دیگه هم داریم:

Mahoutsukai no Yome: فانتزیه و شخصیت اصلیش شباهت زیادی به ناتسومه از ناتسومه یوجینچو داره ولی جو کلی داستان خیلی متفاوته.
Konohana Kitan: کاوایی ترین سری فصل! انیمیشن فوق العاده زیبایی داره و شخصیتاش در حد وصف ناشدنی دوس داشتنی و کاوایین. صحنه های کمدی هم داره و کلا از اول تا آخرش عمرا بتونید لبخند نزنید.
Net-juu no Susume: انیمیشن خیلی ساده ای داره و فقط ده قسمته. دو نفر هستن که تو دنیای MMO با هم آشنا میشن بدون اینکه بدونن در دنیای واقعی هم همدیگه رو میشناسن. یه توئیستی هم داره که همون قسمت اول لو میره ولی جالبه.

Houseki no Kuni دقیقا SOL نیس ولی واقعا حیفه اگه امتحانی یه قسمتشو نبینید چون اوریجینال ترین انیمه این چند سال اخیره. آرتش هم بی نهایت زیباس.

Just Because فقط برای طرفدارای پر و پا قرص Slice of Life ساخته شده! با Tsuki ga Kirei مقایسه میشه ولی تو همین دو قسمت به نظر من خیلی بهتر بوده. داستان تا حالا آروم پیش رفته و خیلی طبیعی به روابط بین شخصیتا پرداخته. جو مدرسه ای بودنش از یه طرف آشناست و از طرف دیگه جوری به تصویر کشیده شده که قبلا ندیدیم. برعکس Tsuki ga Kirei تمرکز فقط روی دو نفر نیست و پنج یا شش شخصیتن که باید ببینیم رومنس چجوری قراره بین اینا شکل بگیره.

این فصل بجز Just Because چنتا SOL خیلی خوب دیگه هم داریم:

Mahoutsukai no Yome: فانتزیه و شخصیت اصلیش شباهت زیادی به ناتسومه از ناتسومه یوجینچو داره ولی جو کلی داستان خیلی متفاوته.
Konohana Kitan: کاوایی ترین سری فصل! انیمیشن فوق العاده زیبایی داره و شخصیتاش در حد وصف ناشدنی دوس داشتنی و کاوایین. صحنه های کمدی هم داره و کلا از اول تا آخرش عمرا بتونید لبخند نزنید.
Net-juu no Susume: انیمیشن خیلی ساده ای داره و فقط ده قسمته. دو نفر هستن که تو دنیای MMO با هم آشنا میشن بدون اینکه بدونن در دنیای واقعی هم همدیگه رو میشناسن. یه توئیستی هم داره که همون قسمت اول لو میره ولی جالبه.

Houseki no Kuni دقیقا SOL نیس ولی واقعا حیفه اگه امتحانی یه قسمتشو نبینید چون اوریجینال ترین انیمه این چند سال اخیره. آرتش هم بی نهایت زیباس.
والا من به شخصه رومنس چه جدا باشه چه همراه با سبکای دیگه نگاه میکنم :D(البته اگه بانوانش کاوایی باشن :-") . بنظر انیمه ی خوبی میاد ولی زوده تو ۲ قسمت نسخه بدیم :D

• Like
بچه ها چند سال پیش صدا و سیما یه انیمه به اسم crush gear پخش می‌کرد، می‌خواستم بدونم انیمه خوب تو سبک اون یعنی همون‌جوری رقابتی باشه و بزرگسالانه نباشه بیشتر دبیرستانی :D هست یا نه. ممنون.

حتما تو سبك ماشيني باشه؟ يه انيمه بود (اگر اشتباه نكنم ايران هم پخشش ميكرد)رقابتي و باماشين هاي كوچيك كنترلي با هم مسابقه ميدادند يه چيزي تو مايه هاي هات ويلز تو ابعاد بزرگ اما متاسفانه اسمش يادم نمياد:| اون تا حدود زيادي شبيه اين بود (تقويت ماشين ها و غيره) تو ماي انيمه ليست يه سرچي بزن
اگر هم فقط برات رقابتي بودن و مبارزه هاي دو به دو توي يه حالت رينگ مانند مهمه كه خب ...! Yo Gi Oh

آخرین ویرایش:
اینم خوندنی ه ولی در کل بازی ه کوتاهی هست.من تجربه خاصی از visual novel ها ندارم اما حس میکنم اتفاقات آخر این خیلی خاص و خلاقانه هستن :-?.علاقه مندم نظر بقیه هم بدونم.
ورژنی که احتیاج به استیم نداره رو گذاشتم پیکو فایل فقط کافیه اکسترکت بشه:
ddlc-win

قدرت خدا:D
دستت درد نکنه داداش، راضی به زحمت نبودم:x
نصبش کردم و به حجمش هم میخوره که کوتاه باشه:-" همون سوکی هیمه که گفتم مال 17 سال پیشه ولی بازم حجمش از این بیشتره:D
یه خورده بازی کردم و از هیچ کدوم از دخترهای داستان خوشم نیومد، احتمالاً جلوتر دست رد به سینه همه شون بزنم:))
پ.ن: نمردم و یه بار هم توی عمرم هارم پارتی تشکیل دادم:((
کلا اکثر انیمه ها اگرم تو دبیرستان نباشن، تو اون سن و سال هان کاراکترهاش:-"
آره والا، منم نمیدونم که چه اصراری هست که حتماً توی 99درصد انیمه ها شخصیت های اصلی باید بچه های مدرسه ای باشن یا زیر سن 22 سال هستن و همه کاری هم از نجات دنیا، جنگ با نینجاها، هدایت ربات های غول آسا، حمله به فضایی ها، شرکت در جنگ جهانی، شکستن شاخ غول، تشکیل هارم پارتی، شکار شیاطین، آزاد سازی ژاپن از چنگال بریتانیای خبیث، دزد دریایی شدن (:D) و ... انجام میدن و جالب اینجاست که 90 درصدشون هم بابا ننه ندارن و با خواهر کوچکترشون زندگی میکنن (که وظیفه مهم آشپزی کردن و حمایت روحی روانی قهرمان اصلی رو بعهده داره) و وقتی هم از کارهای مرتبط با نجات دنیا فارغ میشن میرن توی سوپرمارکتی محلشون کار نیمه وقت میکنن تا خرج زندگیشون رو در بیارن. البته جالب اینجاست هیچ وقت هم توی انجام درس ها و شرکت در فعالیت های مدرسه دچار مشکل نمیشن. نمیدونم از چه جور برنامه سین ـی استفاده میکنن ولی به خدا ما نصف اینها هم مدرسه نمیرفتیم و بازم همیشه برای خوندن درس ها و انجام کارهای دیگه وقت کم میاوردیم:D
اصلا یه جوری نشون میدن انگاری توی ژاپن آدم ها از سن 24 سالگی به بعد دیگه ناپدید میشن یا شایدم هم توی اداره ای چیزی استخدام میشن و به غیر از کار کردن از صبح تا شب و عرق خوری از شب تا صبح کار دیگه ای ندارن انجام بدن و تفریح شون هم fondle کردن دخترهای دبیرستانی توی متروهاست و بعد از یه مدت هم به پوچی میرسن و خودشون رو دار میزنن:-"
بابا زندگی که فقط همون 20 سال اول نیست، خیلی از تجربه های مهم دیگه توی سنین بالاتر اتفاق میوفتن که صد در صد ارزششون بیشتر از برگزاری فستیوال فرهنگی ورزشی مدرسه است:D
//=========================
دارم مانگای رنگی جوجو رو میخونم و الان بخش Vento Auero هستم. خیلی خوبه و به بقیه هم پیشنهاد میکنم که حتماً امتحانش کنن. اصلاً یه جورایی حس اینو به آدم میده که داره انیمه اش رو میبینه و فقط موسیقی و صداگذاری کم داره. داستانش هم تم گانگستری با هیجان و خشونت ملایم داره و شخصیت های اصلی هم همگی آنتی هیروهای جالبی هستن و مثل بخش چهارم نیست که یه crying baby و wussy مثل کویچی رو کرده باشن شخصیت دوم داستان و مدام در گوش آدم وزوز کنه. ژست قشنگ هم تا دلتون بخواد داره:>
پارت های دیگه رو گرفتم وبه نوبت قراره برم سراغشون >:)
از محمد Arima Kishou هم تشکر میکنم که زحمت لینکش رو برام کشید:x

آخرین ویرایش:
نظرم رو در مورد چند تا از انیمه های فصل قبل بگم که البته به خاطر تنبلی خودم و همچنین تموم نشدن ترجمه بعضی کار ها این فصل هنوز ناقص مونده

Made in Abyss : بی شک یکی از بهترین ها فصل یا شایدم یکی از بهترین های سال بود انیمه فضای بسیار جالبی داشت که در کنار کاراکتر های مناسب با کار باعث شده بود که جزء خوبای فصل باشه و امیدوار به فصل دوم در اینده

Youkoso Jitsuryoku Shijou Shugi no Kyoushitsu e : شاید جزء کارهایی باشه که خیلی ها دوست نداشته باشند روند کند کار یکم اذیت کننده باشه براشون ولی من دوستش داشتم حس مرموز کار و همچنین سبک کار نقش اول داستان برای حل کردن مشکلات و همچنین استفاده از افراد دیگه برای پیش برد کار هاش جالب بود و امیدوار به فصل دوم این کار هم هستیم هرچند که بعید میدونم فصل دومی براش در کار باشه

Knight's & Magic : کار نسبتآ خوبی بود و نشون دادن سیر تکاملی و اختراع ربات های جدید و جنگیدنشون جالب بود هرجند که خیلی داستان پیچیده و خیلی قوی نداشت ولی دیدنش خالی از لطف نبود

Ballroom e Youkoso : انصافآ کار خوب و خوش ساختی از اب در اومده و فراتر از انتظار من بود و دیدنش توصیه میشه برای اونایی که هنوز ندیدن

Youkai Apartment no Yuuga na Nichijou : جزء کار های کلیشه ای فصل ولی دوست داشتنی برای من بود و ادامش تو این فصل هم ادامه داره و امیدوارم روند معمول خودش رو حفظ کنه

Re:Creators : این انیمه هم فصل قبل تموم شد نمیتونم بگم کار خوبی بود یا نه شروع بدی نداشت ولی روند کلی داستان رو دوست نداشتم در کل یه جوری بود کلآ :D

بقیه کار ها ام یا تموم نکردم یا دراپ که بعدآ اونایی که تموم کردم رو میگم :D

از کارای این فصل رو هم فعلآ فقط دوتاشون رو دیدم هر موقع لیستم رو کامل دیدم نظرم رو میگم در مورد شروع انیمه های این فصل

خوب...بالاخره وقتی یافت شد و شینگکی نو باهاموت رو تموم کردم! باید بگم به شدت پایان خوب و عالیی داشت به نظرم و اصلا درک نمیکنم کسایی که میگن پایان خوبی نداشته رو:|

دو قسمت آخر رو با هم دیدم...و چه خوب شد که با هم دیدمشون! :|
آخر قسمت 23 من دقیقا حال فاوارو رو داشتم : شوخی میکنی!!!!!!! :|
کایزار مرد:| :| :| شخصت محبوبم:|

رومنس نینا و شاه هم برام جالب بود! قابل درک بود احساسات نینا برام! چالش عشقیی که براش ایجاد شده بود جذابیت داشت به نظرم! و رابطه رو لوس نمیکرد:D
صحنه ی آخرشون هم تو انیمه:x

ازازل هم کلا کاراکتر دوست داشتنیی بود!
شاید تنها کاراکتر ناجور ، ژان دارک بود...که به عنوان بانوی مقدس...رسما بعد از مرگ پسرش شده بود شیطان:-" قسمت های آخر کلا شده بود انتقام جو :-" ، البته کلا نژاد خدایان و الهه ها بیشتر از اینکه مثبت باشن،منفی بودن! :-" جاندار درست حسابی غیر از باکاس بینشون نیست:-"

و ... بعد از اندینگ که فاوارو رو نشون داد، گفتم حتما میره به دنبال راهی برای زنده کردن کایزار! ادامه داستان بدون کایزار نمیشه! و اینکه چرا قبر کایزار رو نشون نمیدن! نمیشه برای چنین کسی هیچی نساخته باشن:|
ولی بعد دیدم هدف فاوارو باز هم باهاموت هستش:(
و چند ثانیه بعد...کایزار زامبی:x :x :x

برای فصل بعد،نمیدونم داستان چی میشه و اینا! ولی امیدوارم حضور کایزار صرفا فن سرویس و کادر پرکن نباشه! دوست دارم مثل فصل اول باز داستان روی کایزار و فاوارو بچرخه! (این فصل نقش فاوارو چندان پررنگ نبود:( )
حالا کایزار چه به شکل زامبی باشه،چه یه جوری آدمیزادیش کنند! امیدوارم نقش پررنگی داشته باشه!

جا داره تشکری هم بنماییم از ریتا! :x ، جدا از اینکه کایزار رو برگردوند! کلا خیلی کار درسته! یعنی کاری که میکنه رو مثل آدمیزاد انجام میده و حل و فصل میکنه! مثل بقیه نیست که ده تا سوتی در کنارش بدن:))

Made In Abyss هنوز دو قسمت آخرش مونده
Gamers هم خیلی مونده...تقریبا میشه گفت دراپه! ... اگر حسش بود فقط برای تکمیل لیست شاید دیدمش:|
Shokoku no Altair هم چند قسمتی عقبم،ولی کلا حال میده:x

به طور کلی فصل جدید که شروع میشه، در راستای جو فصل جدید،کارهای فصل قبل رو عقب میمونم یا تموم نمیکنم...نو که اومد به بازار و این حرفا دیگه:-" مگر اینکه یک کاری باشه که همه جوره عاشقش باشم...مثل هیرو آکادمی! :دی

---
برم سراغه برج خدا که دیروز چندین چپتر رسید و هنوز وقت نکردم بخونم>:)

سلام
خوب...بالاخره وقتی یافت شد و شینگکی نو باهاموت رو تموم کردم! باید بگم به شدت پایان خوب و عالیی داشت به نظرم و اصلا درک نمیکنم کسایی که میگن پایان خوبی نداشته رو:|
تقریباً با کل نوشته هات درباره Shingeki No Bahamut مخالفم . فقط موارد ریتا و باکاس و ژان رو درست گفتی .
-----
هنوز به Black Clover امیدواری ؟ :دی

• Like
سلام

تقریباً با کل نوشته هات درباره Shingeki No Bahamut مخالفم . فقط موارد ریتا و باکاس و ژان رو درست گفتی .
-----
هنوز به Black Clover امیدواری ؟ :D
بروووووو :| در کل خیلی هم خوبه باهاموت:x خدا زیادش کنه:دی
---
اممم...هنوز امیدوارم:-" ولی دوبلرش واقعا بد رو اعصابه:|
دیگه وقتی نوشیدنی مخصوصش رو کوفت میکنه و تمرین میکنه، جان جدت به اون شکل داد نزن که:))
نمیشه دوبلر عوض بشه؟ :|

• Like
سلام
بروووووو :| در کل خیلی هم خوبه باهاموت:x خدا زیادش کنه:D
---
اممم...هنوز امیدوارم:-" ولی دوبلرش واقعا بد رو اعصابه:|
دیگه وقتی نوشیدنی مخصوصش رو کوفت میکنه و تمرین میکنه، جان جدت به اون شکل داد نزن که:))
نمیشه دوبلر عوض بشه؟ :|
سلیقت تعطیله .
-----
اون بد صدایی نشونه اصلی آستره ها .
یعنی تو مانگا به طرز عجیبی روی پر سر و صدا و روی اعصاب بودن این صدا تأکید میشه .

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or