Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
ظاهرا هنوز روی استیم نیومده . البته اومده بودم فرقی نمیکرد چون زیاد VN باز نیستم چندتا VN تا حالا گرفتم ولی همشونو بعد از یکی دو ساعت بازی کردن ول کردم نه اینکه اونا بد باشن من دیگه حوصله ی بازی ندارم توی 4 سال گذشته کلا 3 تا بازی انجام دادم. بنابراین ترجیح میدم منتظر انیمه بمونم و امیدوار باشم مثله فصل اول ی اقتباس عالی انجام بشه:D

اگه واقعا فکر میکنی اقتباس انیمه "عالیه" بدون سخت در اشتباهی :D اقتباس انیمه با ارفاق از نظر من "خوبه" و دلیل اینکه شاهکار دراومده هم اینه که S;G کلن چیز خوفناکیه، منم مثل امیرمسعود نظرم اینه که بری VN رو بخونی چون اقتباس عالی از رومان درواقع VNه نه انیمه :D اینکه حوصله بازی کردن هم نداری حتما نمیشه به VN بستش داد چون VN بازی نیست درواقع، اسمش روشه "رمان تصویری" به چشم انیمه هم میشه بهش نگاه کرد، اونجوری شاید بتونی بازیش کنی :D

پ.ن: نسخه اورجینال برای غرب منتشر نشده‌ ولی بروبچه های کرکر یه حرکت خوفناکی زدن، برداشتن نسخه انگلیسی ویتا رو کرک کردن متنای انگلیسیشو برداشتن آوردن روی کامپیوتر به عنوان پچ دادن برای نسخه ژاپنی VN :D

اگه واقعا فکر میکنی اقتباس انیمه "عالیه" بدون سخت در اشتباهی :D اقتباس انیمه با ارفاق از نظر من "خوبه" و دلیل اینکه شاهکار دراومده هم اینه که S;G کلن چیز خوفناکیه، منم مثل امیرمسعود نظرم اینه که بری VN رو بخونی چون اقتباس عالی از رومان درواقع VNه نه انیمه :D اینکه حوصله بازی کردن هم نداری حتما نمیشه به VN بستش داد چون VN بازی نیست درواقع، اسمش روشه "رمان تصویری" به چشم انیمه هم میشه بهش نگاه کرد، اونجوری شاید بتونی بازیش کنی :D

پ.ن: نسخه اورجینال برای غرب منتشر نشده‌ ولی بروبچه های کرکر یه حرکت خوفناکی زدن، برداشتن نسخه انگلیسی ویتا رو کرک کردن متنای انگلیسیشو برداشتن آوردن روی کامپیوتر به عنوان پچ دادن برای نسخه ژاپنی VN :D
اخه الان وضعیت جوریه که حتی حوصله ی انیمه دیدن هم ندارم اول همین فصل میخواستم 8 تا انیمه ببینم الان که تقریبا اخراشیم فقط یکیشونو دیدم boku no hero academia 2 الان dark souls 3 از وقتی اومده روی سیستمه ولی هنوز 1 ساعتم بازیش نکردم . همین دیشب bayonetta گرفتم بعد از نیم ساعت بازی کردن اومدم ازش بیرون و بعید میدونم دیگه حوصله م بشه بازیش کنم ولی حالا که شما و امیر مسعود می فرماید ارزش بازی کردن VNش بیشتره اینم میگیرم ی امتحانی میکنم شاید بتونه منو به دنیای انیمه و گیم برگردونه:D
این حرفی هم که اقتباس S;G عالیه و خیلیا میگن بهترین انیمه ی اقتباس شده از VN هستش رو من فقط شنیده بودم حرفه خودم نبود:D

چپتر 50 تموم شده باید از 51 بخونی :D

قصد خوندش رو که ندارم D:
اگه درست یادم باشه فصل اول تا قسمت 31 مانگا رو پوشش داده بودن...
پس برای فصل2 تقریباً 20 چپتر مانگا رو کردن 12قسمت انیمه...

سلام،این فصل حمله به قول همین 12قسمت بود؟ ،اینجوری که زحمت کشیدن این فصل هیچی نداشت ،یه سال وقفه واس 12 قسمت 24دقیقه ای:|

چهار سال از فصل اول طول کشید تا همین 12 قسمت رو بیرون دادن....حالا دارن سال دیگه فصل بعدی رو بیرون میدن، باید خوشحال باشیم

چهار سال از فصل اول طول کشید تا همین 12 قسمت رو بیرون دادن....حالا دارن سال دیگه فصل بعدی رو بیرون میدن، باید خوشحال باشیم
من میگم مانگای برسرک دیر میاد په این از اون بدتره،اینجوری که بزودی به مانگا میرسه

آخرین ویرایش:
ميكاسا ؟ نزديك بود انيمه يكباره چند پله سقوط كنه :-"خب به حول و قوه الهي ارن هم توانايي كنترل تايتان ها رو داره :D اون مو طلايي سوار بر تايتان كينگ كونگ كي بود؟:D راضيم ازشون ، ميريم براي سال بعد؟يا بيشتر؟:D

اقا بعد از ديدن ١٠ قسمت ديگه بنظرم ناروتو هم خودشو پيدا كرد ، الان همه چي خوبه پيش به سوي يه تابستون رؤيايي :D

ميكاسا ؟ نزديك بود انيمه يكباره چند پله سقوط كنه :-"خب به حول و قوه الهي ارن هم توانايي كنترل تايتان ها رو داره :D اون مو طلايي سوار بر تايتان كينگ كونگ كي بود؟:D راضيم ازشون ، ميريم براي سال بعد؟يا بيشتر؟:D

اقا بعد از ديدن ١٠ قسمت ديگه بنظرم ناروتو هم خودشو پيدا كرد ، الان همه چي خوبه پيش به سوي يه تابستون رؤيايي :D
میره برای سال 2018 طبق چیزی که ign گفته. ولی خداییش خیلی هندی بازیه, یهو اون غولی که مادرش رو خورد جلوش ظاهر میشه,یهو تایتان نمیتونه بشه,یهو میتونه تایتانارو کنترل کنه مثله دکتر ریکتافن داخل زامبی کالاف دیوتی بلک اپس !!! بزار حدس بزنم, لابد beast titan هم فصل بعد مثل سامانتای کالاف دیوتی زامبی, تایتانای دیگه رو کنترل میکنه و بینشون جنگ میشه :|

Last edited by a moderator:
]
دوست عزیز انتخابی بس شایسته نمودی.فقط تا میتونی لذت ببر که قراره یکی از خاطره انگیزترین انیمه های عمرت بشه:D

اون یارو که روی کینگ کونگ ـه ایستاده بود...به نظرم باید بابای آرمین باشه!!!

تو فصل اول قبل از اینکه ارن غول بشه...فلش بک میزنه به قدیم، آرمین یه کتاب درباره ی دنیای بیرون برای ارن میاره....که میگه اینو از وسایل بابابزرگ ـش برداشته!!!
همون جا هم میگه که این یه راز ـه که قراره پدر و مادرش برن بیرون دیوار....
قبلترش هم گفته بودن که پدر و مادر آرمین مُردن...ولی چطور هیچ وقت نگفتن (یا من یادم نیس)...پس به نظرم باید بیرون دیوارها...زنده باشن

یکی از کاربرد های todoroki :D :
rsy9_aa820adcf951e2be5963e9ae3309f032.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or