zilyzal
کاربر سایت
تورنت horriblesubs هست 1080لینک فصل دو حمله به غول 1080 رو کسی داره؟
تو nyaa سرچ بزنید میاد
تورنت horriblesubs هست 1080لینک فصل دو حمله به غول 1080 رو کسی داره؟
Hi10anime.comلینک فصل دو حمله به غول 1080 رو کسی داره؟
پس بهتره انیمه رو بزاری کنار چون وضع خیلی بدتر میشه
با هیچ چیز انیمه مشکلی ندارم فقط با یه چیز مشکل دارم با کاراکتر اوروهیمه اینوئه
کلا این شخصیت تو کت من نمیره، کلا وقتی میبینمش زجر میکشم تا وقتی بره، خیلی رو اعصابمه
میزان تنفرم نسبت بهشو اگه بخوام بگم از ساکورا تو ناروتو بیشتره
خب این چیه گذاشتن تو انیمه، کاش میشد کلا همچین کاراکترهایی رو از دنیای انیمه حذف کرد ( البته برای من اینجوریه ) شاید یکی باهاش حال کنه ولی من اصلا دوسش ندارم
الانم که داستان داره میره حول محور این شخصیت دیگه بدتر
مرسی که به درد دلم گوش کردید![]()
به نام خدا ... از قسمت اول سری اول،تا آخرین قسمت سری شیپودن!با توجه به نزديك شدن به تابستان ميخوام پروژه اي رو كه هميشه ازش ترس داشتم شروع كنم ، ناروتو...
دوستان بگيد از كجا شروعش كنم كلا با سينمايي ها و همه چي
انيمه همون كارتون هست منتها به سبك و سياق ژاپنيدوستان تفاوت انیمه با کارتون چیه ؟ انیمه ای داریم که اون فضای ژاپنی رو نداشته باشه ؟
الان این samurai jack انیمه حساب میشه ؟ چند روز پیش تمومش کردم و شدیدا از این کارتون یا انیمه خوشم اومد![]()
انیمه رو خودت باید ببینی تا متوجه بشی فرقش با کارتون چیه . مانگا هم خودت باید بخونی تا متوجه بشی فرقش با کامیک چیه . هیچ تعریف درستو حسابی وجود نداره که بگه انیمه و مانگا چی هستن. اگرم هست من بلد نیستمدوستان تفاوت انیمه با کارتون چیه ؟ انیمه ای داریم که اون فضای ژاپنی رو نداشته باشه ؟
الان این samurai jack انیمه حساب میشه ؟ چند روز پیش تمومش کردم و شدیدا از این کارتون یا انیمه خوشم اومد![]()
دوستان تفاوت انیمه با کارتون چیه ؟ انیمه ای داریم که اون فضای ژاپنی رو نداشته باشه ؟
تایید فصل سوم sidonia no kishi یکی از بهترین خبرهای ممکن بودامیدوارم همین روزا ی خبری هم از steins;gate 0 بیاد با اون اپیزود 23 بتا صبر کردن براش واقعا سخت شده
ظاهرا هنوز روی استیم نیومده . البته اومده بودم فرقی نمیکرد چون زیاد VN باز نیستم چندتا VN تا حالا گرفتم ولی همشونو بعد از یکی دو ساعت بازی کردن ول کردم نه اینکه اونا بد باشن من دیگه حوصله ی بازی ندارم توی 4 سال گذشته کلا 3 تا بازی انجام دادم. بنابراین ترجیح میدم منتظر انیمه بمونم و امیدوار باشم مثله فصل اول ی اقتباس عالی انجام بشهSteins;gate 0 رو بشین VN ـشو بازی کن عشق کنی لازمم نیست کلی منتظر انیمه بمونی
تو انیمه نهایت بیان یه روته True End ـشو نشون بدن ولی با VN خیلی چیزای ( روتای ) بیشتری دستگیرت میشه![]()