سلام
اگر خشونت افسار گسیخته میخوای Clymore خیلی بهتر از امثال اینه .
بنده خدا گفته چیزی که تو انیمه سر و ته قضیه رو هم بیاره . Elfen Lied کجا تو انیمه همه چیزو تمام میکنه ؟
بابا چیه چپ و راست به ملت Elfen Lied پیشنهاد میدی ؟ میخوای فراریشون بدی ؟من اينارو بر اساس خشونتي كه aot داشت پيشنهاد دادم tokyo ghoul هم خشونت خيلي بالايي داره اگه از خشونت خوشت نمياد كه اصلا سمت elfen lied نرو همون ثانيه اول سر طرفو از تنش جدا ميكنه
شايد اون چيزي كه شما بخوايد نتونم پيشنهاد بدم دقيقا نميدونم از چه سبك هاي ديگه اي در كنارش خوشتون مياد
Stein:gate رو يه امتحان بكنيد ببينيد چطوره؟
بعدم بگيد ديگه از چه سبكايي در كنارش خوشتون مياد مثلا كمدي و اكشن هم كنار سوپرپاور و يكم تخيل بخوايد one punch man پيشنهاد ميشه
Psycho pass و parasyte هم تخيلي هستن (هرچند خودم زياد از parasyte خوشم نيومد وسطاش كلا گذاشتمش كنار)
اگر خشونت افسار گسیخته میخوای Clymore خیلی بهتر از امثال اینه .
بنده خدا گفته چیزی که تو انیمه سر و ته قضیه رو هم بیاره . Elfen Lied کجا تو انیمه همه چیزو تمام میکنه ؟
بدونه شک از Fullmetal Alchemist Brotherhood خوشت میاد . خشونت و تخیل و طنز کاملاً بالانسی داره . داستانشم عالیه .سرچ زدم خشونت این انیمه ها بالاس.(ناگفته نماند بعضی قسمت های aot برام قابل تحمل نبود) حالا شاید tokyo ghoul دیدم.
خشونت کمتر ، تخیل بیشتر چی دارم؟![]()
آخرین ویرایش: