cm180life
کاربر سایت
توریکو رو کلاً از صفر تا 100 مانگا خوندم و یه زمان خیلی ازش لذت می بردم ولی دیگه آخرای مانگا دیگه هول هولی داستانو بردن جلو و کاملاً معلوم بود که یه سری آرک های داستان اسکیپ شدن -_-یکی دو آرکیه که به نظرم توریکو جذاب بشه! ولی یک سری مشکلات...که شاید سلیقه هم درش دخیل باشه داره!
یک موردش، اکثر عناصر انیمه هست! یک مشت شترگاوپلنگ معرفی میکنند، میگن این عنصره جدیده!.... البته درسته ساخت یک موجود خیالی سخته
ولی خوب خیلی مسخره ـست دیگه یک سریشون
شاید معدود عناصر جالبی این وسط یافت بشن
یکی دیگه ـش طراحی های بسیار مضخرفه کاراکترهای منفیهکسی رو داریم که توریکو رو دیده باشه و از طراحیه کاراکترهای منفی تا قسمت 95 حداقل،خوشش اومده باشه؟
یک مورد دیگه هم اینا ما رو با کلمه ی Gourmet کشتن، هرچیزی توی این دنیا وجود داره، یک Gourmet چسبیده تهش
زندان و آرایشگاه و کازینو و ...
، درسته دنیای داستان در مورد خوراکی و آشپزی و ایناست،ولی یکم ایده توی اسم گزاری بد نیست
---
در کل همینا فعلا نکات منفینکات مثبت هم... چیز خاصی در مقابل بقیه ی کارهای شونن نداره اونقدر
، ولی این آرک کازینو خیلی بهم حال داد!
، نحوه ی به دست اوردن و شکار عناصر هم جالبن!
یک چندتا بدمن خفن هم وارد داستان بشن و مبارزات بالا بگیره خوبه!(مبارزه ی آرک سوپ قرن خوب بود مثلا
)
یک عدد سؤال! اونطرف مانگا رو ترجمه کردن؟، اگر خیر،مانگای رنگی که رسمی باشه داره؟
![]()
دوستان چند تا سوال داشتم
1.انیمه another رو ببینم ؟
2. fullmetal alchemist brotherhood مستقل از fullmetal alchemist هست یا ادامش هست ؟
1. کار نسبتا خوبیه ببینی خوبه نبینی هم چیز خاصیو از دست ندادیدوستان چند تا سوال داشتم
1.انیمه another رو ببینم ؟
2. fullmetal alchemist brotherhood مستقل از fullmetal alchemist هست یا ادامش هست ؟
بحث برزرک شد، هیچ تخمینی برای زمان تموم شدن مانگاش وجود نداره؟
تازگی brotherhood رو دیدم خیلی خوب بود، هنوز نسخه ساده شو ندیدم، با توجه به اینکه brotherhood از رو مانگاست پیشنهاد میشه ببینی التبه اگه وقت داری هر دوش رو ببینی چیزی دیگه تو لیستت نیست اونم ببین2. fullmetal alchemist brotherhood مستقل از fullmetal alchemist هست یا ادامش هست ؟
میدورا رو تا قسمتی که گفته بودم هنوز نشون نداده بودم!توریکو رو کلاً از صفر تا 100 مانگا خوندم و یه زمان خیلی ازش لذت می بردم ولی دیگه آخرای مانگا دیگه هول هولی داستانو بردن جلو و کاملاً معلوم بود که یه سری آرک های داستان اسکیپ شدن -_-
از بابت کارکتر منفی هم والا 3-4 تا خوب و جذاب داشت... midora و starjun بدن؟
فیری تیلم همون حدوداس کمتر بیشترآقا من فیری تیل رو تا قسمت 35 دیدم، یعنی الان تموم شد امدم کامنت بدم!هنوز به نظرم بیخوده. یعنی هیچ داستان مشخصی نداره و صرفا میره جلو. از کی راه میفته داستان و باحال میشه؟ چون مثلا DGray Man از 50 به بعد بود که خوشم امد حال کردم باهاش.
بروتو از همون اول با فیلر شروع میشه!خب بالاخره ناروتو هم که تموم شد اخرش هم گفت بروتو از 5 اپریل میاد فقط امیدوارم فیلر چرت و پرت نداشته باشه