منهوا رو از چپ به راست میخونن و همونطوری که گفتید کرهای هستیک سوال ؟
فرق مانهوا با مانگا چیه ؟ فک کنم به کره ای یا چینی میگفتن مانهوا ؟
پ.ن: آواتار و امضاتون مال کدوم انیمه است؟
منهوا رو از چپ به راست میخونن و همونطوری که گفتید کرهای هستیک سوال ؟
فرق مانهوا با مانگا چیه ؟ فک کنم به کره ای یا چینی میگفتن مانهوا ؟
wellcome to n.h.kمنهوا رو از چپ به راست میخونن و همونطوری که گفتید کرهای هست
البته "منهوا" فقط کره ای نیست علیمنهوا رو از چپ به راست میخونن و همونطوری که گفتید کرهای هست
کجاشی الان ؟ مانستر وسط هاش یه روند نزولی پیدا میکنه اما دوباره خوب میشه مخصوصا چند قسمت اخرش به اوج میرسه به هر حال ارزش دیدن داره .سلام! اگه میشه یدونه از این نمودارای صعودی نزولی برا Monster هم رسم کنید ببینم ادامش بدم یا نه مرسی
من با چین و کره کلا نمیدونم چرا حال نمیکنم اونقدر متفاوت نیستن با دنیا ولی ژاپن کلا حال و هواش یه دنیای دیگسالبته "منهوا" فقط کره ای نیست علی
کره ای = Manhwa
چینی = Manhua
به به واجب شد دانلودش کنم با چیزایی که راجبش گفتی خیلی حال کردمآقا اینجا کسی توی کار منهوا هست؟!
حالا معروف ترین کار تقریبا TOG یا همون برج خدا هست که اکثرا میشناسین و...
الان چندروزی هست دارم منهوای چینی Feng Shen Ji میخونم(30چپتر) که کار به شدت خوبی هست
میشه گفت بزرگترین ویژگی این منهوا طراحی هنری و رنگی این اثر هست که بعضی از صفحاتش مثل تابلو نقاشی میمونه و خوندنش کاملا لذت بخش میکنه...
تم داستان تقریبا چیزی توی مایه های God Of War هست که درباره ی خدایان و بلا بلا... که اتفاقا همدیگه خیلی شیک تیکه پاره میکنن و بساط انتقام از خدایان و این حرفا هم حسابی جوره!
منهوا توی 4فصل و در مجموع 180چپتر تموم میشه ... درضمن AnimWorld هم به فارسی ترجمه کرده و کیفیت خیلی خوبی داره
پ.ن: خلاصه اگر نخوندین حتما امتحان کنید حتی اگر تا حالا سراغ مانگا/منهوا نرفتین چون کاملا ارزش خوندن داره
چند صفحه قبل دوتا معرفی کردم اولیش Toradora که کمدیش هم جالبه و شدیدا توصیهاش میکنم، اینجا در موردش توضیح دادم (فقط اسپویلر رو به هیچ عنوان باز نکن)اقا انیمه یا کارتون عاشقانه هم داریم ؟ واسه زوج های تازه ازدواج کرده که عاشق ژاپن و حالو هواش باشن؟
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
تقریبا چیز عادی هستمن با چین و کره کلا نمیدونم چرا حال نمیکنم اونقدر متفاوت نیستن با دنیا ولی ژاپن کلا حال و هواش یه دنیای دیگس
اقا انیمه یا کارتون عاشقانه هم داریم ؟ واسه زوج های تازه ازدواج کرده که عاشق ژاپن و حالو هواش باشن؟
اقا انیمه یا کارتون عاشقانه هم داریم ؟ واسه زوج های تازه ازدواج کرده که عاشق ژاپن و حالو هواش باشن؟
والا زیاد ندیدم فک کنم 5 اپیزود ایناکجاشی الان ؟ مانستر وسط هاش یه روند نزولی پیدا میکنه اما دوباره خوب میشه مخصوصا چند قسمت اخرش به اوج میرسه به هر حال ارزش دیدن داره .
مرسی بابت معرفیچند صفحه قبل دوتا معرفی کردم اولیش Toradora که کمدیش هم جالبه و شدیدا توصیهاش میکنم، اینجا در موردش توضیح دادم (فقط اسپویلر رو به هیچ عنوان باز نکن)
Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)
دومی هم Kimi ni Todoke که اونم کار جالبیه و اینجا در موردش گفتم (اینم باز اسپویلر رو باز نکن )
Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)
البته کارهای احساسی تر هم داریم مثل Shigatsu Wa Kimi no Uso و Ano Hana که از نظر خودم جفتشون شاهکارن (خصوصا شیگاتسو که همیشه توی ذهنم میمونه) ولی خب چون گفتی برای زوجهای تازه ازدواج کرده میخوای به نظرم اینا یکم زیادی سنگینن
پ.ن: Ao Haru Ride هم قشنگه و توصیهاش میکنم