Angry Birds Space | PC

Developer: Rovio
Release Date: 22 March 2012
Genre: Puzzle Arcade
Platforms: PC - iOS - Android - Mac

1.jpg

باز هم پرندگان خشمگین بازگشته اند, اما اینبار در فضا !

پس از آنکه تخم های پرنده های ما توسط یک موجود بزرگ, دزدیده میشود; آنها به تعقیبش در داخل یک چاله ی فضایی پرداخته و ناگهان خود را در یک کهکشان ناشناخته, معلق می بینند در حالی که توسط خوکهای فضایی محاصره شده اند. ولی نگران نباشید چون پرنده های ما هم دارای قدرت های فضایی هستند...

ویژگی ها
=========

- 60 مرحله ی فضایی بر روی سیارات مختلف و با جاذبه ی صفر !

- معماهای صحنه آهسته و تخریب پذیری رعد آسا

- پرنده های جدید با نیروهای جدید

- استفاده از جاذبه برای شلیک

- تصاویر پس زمینه ی زیبا از فضا

=========

وبسایت رسمی
==========

امروز روز انتشار هست. همین ساعت هاست که بازی منتشر بشه (پس تا اون موقع) :d

آخرین ویرایش:
نکته ی جالب و سوال برانگیزی که تا الان نمیدونستم اینه که تمامی نسخه های اندرویدی این بازی بصورت رایگان عرضه میشن در حالیکه نسخه های iOS - PC - Mac همشون پولی هستن. کسی اینجا دلیلشو میدونه ؟!

امروز تو یه برنامه "فکر کنم برنامه کلیک بود چون تو اتاق بودم و فقط صداش میومد" داشت میگفت برخلاف تصورات appهای رایگان خرج بیشتری دستتون میندازه و از این حرفا که نفهمیدم اصلا چی بود:d

نسبت به نسخه های قبل جذابتر شده تا اینجا که من رفتم خیلی آبکی و آسون بود ببینم سیاره بعدی چطوره

بعد از اینکه بازیو نصب می کنم و کرکم به درستی میریزم وقتی تو بازی میرم پایین وسط صفحه Activate Full Game فعاله... البته بازی انگار به طور کامل وجود داره و مشکلی نداره... میخواستم بدونم بازی کامله ؟ وقتی این گزینه هست بعدا مشکلی ایجاد نمیشه ؟

بازی از تکراری بودن دراومده.خیلی قشنگ شده
فقط یه چیزی و اونم اینه که تا مرحله 11 که رفتم ازم register key میخواد
وارد که میکنم ارور میده.
help me

بچه ها این ارور واسه خیلی از برنامه های من رخ میده و فقط title ارورش تغییر میکنه و پیغامش یکی هست توی همه !

b25d4aecf41.png

موقع نصب angry bird space هم به این خوردم ! نمیدونم چیکار باید بکنم !

میشه لطفا کمکم کنید ؟!

بعد از اینکه بازیو نصب می کنم و کرکم به درستی میریزم وقتی تو بازی میرم پایین وسط صفحه Activate Full Game فعاله... البته بازی انگار به طور کامل وجود داره و مشکلی نداره... میخواستم بدونم بازی کامله ؟ وقتی این گزینه هست بعدا مشکلی ایجاد نمیشه ؟
مرحله 16 میگه اکتیو کد رو وارد کن
بازی از تکراری بودن دراومده.خیلی قشنگ شده
فقط یه چیزی و اونم اینه که تا مرحله 11 که رفتم ازم register key میخواد
وارد که میکنم ارور میده.
help me
مطمئنی درست میزنی؟ از منم خواست ولی وارد کردم قبول کرد

اول باید بازی رو نصب کنید و در انتهای نصب تیک گزینه Launch This Game After Install رو بردارید. بعدش بروید سراغ فایل Patch و آدرس فایل اجرایی بازی رو بدهید.
رجیستر کی بازی اینه : THET-ALEV-LEFR-USWO ، وارد بازی که شدید داخل Active Full Version دستی وارد کنید ...
مطمئنید غیر این چیز دیگری انجام نمیدید !؟ احتمالاً بازی رو پچ نمی کنید و همینطوری رجیستر کی می زنید !

راه حل سریال و پچ رو که آقا حامد کامل توضیح داد.
دوستانی که مشکل صفحه سیاه یا open gl دارن, هر دو مورد DirectX و درایور کارت گرافیک رو آپدیت کنن که احتمالا مشکلشون حل میشه
راه حل مشکل شاهزاده رو هم بلد نیستم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or