Andrew House: کنسول PS Vita در خارج از ژاپن پلتفرمی از رده خارج است

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Mr. Worldwide

کاربر سایت
3-playstation4.jpg

آندرو هوس دیروز صحبت های بحث برانگیزی در مورد کنسول دستی پلی استیشن ویتا انجام داده هست.

در صحبت های هوس در کنفرانس روابط با سرمایه گذاران سونی در سال 2015 آندرو هوس مدیرعامل سونی اعلام کرد:
« من می دانم تجارت کنسول های دستی ما کم فروغ بوده هست، این در حالی هست که پلتفرم ویتا در ژاپن و آسیا قوی و پرتکاپو است، ولی به نظر من در سال مالی آینده از دیدگاه من این کنسول در اروپا و آمریکا رو به کاهش خواهد رفت. ویتا و PlayStation TV هردو پلتفرم های از رده خارج هستند.»

با این صحبت ها به نظر سونی برنامه خاص زیادی برای ویتا در سال مالی 2015 ندارد. سخنگوی سونی صحبت های مدیرعامل خود را این گونه شفاف سازی کرد:
« چیزی که آندرو درمورد ویتا بیان کرد، در مورد نسل اول ویتا بود که دیگر در بازار وجود ندارد. و این بدین معناست که منظور او مدلهای فعلی ویتا و PS TV نیستند که در بازار هم دردسترس قرار دارند. تجارت کنسول های دستی ما همچنان ادامه خواهد داشت، و همچنان تعداد زیادی از گیمران از ویژگی های ریموت پلی PlayStation 4 و همچنین انجام بازی های مدل اولیه ویتا در ویتا های مدل جدید و PS TV لذت می برند.»

منبع

ویتا اگه کپی خور بشه که من بیدرنگ میخرمش :d با عرض پوزش از فن های سونی ولی خاکبرسر مسئولین امر :d دستگاه به این باحالی رو ول کردن به امان خدا
البته کپی خور هم که بشه من شک دارم از لحاظ نرم افزاری پیشرفت کنه. یعنی آمار فروش کنسول میره بالا ولی خب سازنده های بازی میدونن قضیه چیه. نمیدونن؟

والا قبل اینکه 3ds بازی های کپی رو اجرا کنه هم 3ds فروشش عالی بود از ps vita هم جلو بود ربطی به کپی نداره
3ds ساپورت میکنه کنسولش رو خوب هم میفروشه مثلا من pokemon رو بالای 300 ساعت بازی کردم واقعا اعتیاد اور بود. ps vita هم بازی ها قشنگی داره مثل persona 4 golden ولی چند تا مثل این بازی که عالیه تو ps vita هست؟ و برعکس 3ds چند تا بازی عالی داره؟
فقط از یه چیز نینتندو ناراضی ایم اونم اینه که چرا به بازی هاش اچیومنت اضافه نمیکنه
من نمیدونم چطور میخونین نوشته منو که این مدلی ازش برداشت میکنید!!!!
من نگفتم ویتا بهتر از 3ds یا دلیل برتری 3ds به ویتا "فقط" کپی خور بودنشه!
من میگم اگه ویتا کپی خور بشه و کلی بازی رو بشه به صورت رایگان دانلود و اجرا کرد میتونه برای منه نوعی گزینه جذابی باشه همین!
جون من قبل نقل قول یبار دیگه با دقت بخونید چی نوشتم.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or