Andrew House: کنسول PS Vita در خارج از ژاپن پلتفرمی از رده خارج است

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Mr. Worldwide

کاربر سایت
3-playstation4.jpg

آندرو هوس دیروز صحبت های بحث برانگیزی در مورد کنسول دستی پلی استیشن ویتا انجام داده هست.

در صحبت های هوس در کنفرانس روابط با سرمایه گذاران سونی در سال 2015 آندرو هوس مدیرعامل سونی اعلام کرد:
« من می دانم تجارت کنسول های دستی ما کم فروغ بوده هست، این در حالی هست که پلتفرم ویتا در ژاپن و آسیا قوی و پرتکاپو است، ولی به نظر من در سال مالی آینده از دیدگاه من این کنسول در اروپا و آمریکا رو به کاهش خواهد رفت. ویتا و PlayStation TV هردو پلتفرم های از رده خارج هستند.»

با این صحبت ها به نظر سونی برنامه خاص زیادی برای ویتا در سال مالی 2015 ندارد. سخنگوی سونی صحبت های مدیرعامل خود را این گونه شفاف سازی کرد:
« چیزی که آندرو درمورد ویتا بیان کرد، در مورد نسل اول ویتا بود که دیگر در بازار وجود ندارد. و این بدین معناست که منظور او مدلهای فعلی ویتا و PS TV نیستند که در بازار هم دردسترس قرار دارند. تجارت کنسول های دستی ما همچنان ادامه خواهد داشت، و همچنان تعداد زیادی از گیمران از ویژگی های ریموت پلی PlayStation 4 و همچنین انجام بازی های مدل اولیه ویتا در ویتا های مدل جدید و PS TV لذت می برند.»

منبع

البته با آپدیت جدیدی که یکی دو ماه پیش اومد بازیها روی ریموت پلی هم تا 60 فریم جواب میدن. من خودم استفاده میکنم فوق العادست
داداش الان دقیقا برای اینکه روی 60 فریم بازی کنیم از طریق ریموت پلی... اونم روی گوشی های هوشمند سونی چیکار باید ببینیم دقیقا؟

داداش الان دقیقا برای اینکه روی 60 فریم بازی کنیم از طریق ریموت پلی... اونم روی گوشی های هوشمند سونی چیکار باید ببینیم دقیقا؟

والا دقیقا گوشی رو نمیدونم ولی روی ویتا شما کافیه هم PS4 و هم ویتات رو آپدیت بکنی خودش دیگه 60 فریم میشه. کار خاصی لازم نیست. در مورد گوشی ها هم فکر کنم همین آپدیت کافی باشه

توی گوشی باید یه روتر با وایفای خیلی قوی داشته باشی و یه اینترنت خارجی!نه اینترنتای اینجا

اگه ویتا کپی خور میشد فروشش خیلی خوب میشد.
سخته هم واسه 3 هم 4 و هم ویتا بخای بازی اورجینال بگیری!

اگه ویتا کپی خور میشد فروشش خیلی خوب میشد.
سخته هم واسه 3 هم 4 و هم ویتا بخای بازی اورجینال بگیری!

هیج کنسولی به خاطر کپی خور شدن فروشش خوب نشده
اگر به کپی خور شدن بود Sega Dreamcast به اون شک Fail نمی شد

در تحلیل ها یکی از دلایل Fail شدن Dreamcast رو همون کپی خور شدنش می دونن :)

حالا نکته جالب اینه که سونی می بینه وضع ویتا خرابه میاد PSVita TV رو معرفی می کنه که رسما جوک اه ، بعدش واسه این که اسم ویتا توی غرب خراب شده اسمش رو می زاره Playstation TV که مثلا ملت خر بشن برن بخرشن :-j

آخرین ویرایش:
هیج کنسولی به خاطر کپی خور شدن فروشش خوب نشده
اگر به کپی خور شدن بود Sega Dreamcast به اون شک Fail نمی شد

در تحلیل ها یکی از دلایل Fail شدن Dreamcast رو همون کپی خور شدنش می دونن :)

حالا نکته جالب اینه که سونی می بینه وضع ویتا خرابه میاد PSVita TV رو معرفی می کنه که رسما جوک اه ، بعدش واسه این که اسم ویتا توی غرب خراب شده اسمش رو می زاره Playstation TV که مثلا ملت خر بشن برن بخرشن :-j
تاثیر کپی خور شدن بنظرم خیلی زیاده تو زمان فعلی.
دلیل فروش فضایی 360 به نسبت 3 اون سال های اولو من همین میدونم.
الانم خیلی هارو دیدم که 3ds رو به خاطر کپی خور بودنش به ویتا ترجیح میدن.
نمیگم دلیلش فقط همینه ولی خب تاثیرش بنظرم زیاد باشه تو فروش.
من خودم اگه همین الان ویتا مثل 3ds کپی خور بشه سریع یکی میخرم.

بنظرم اگه کپی خور بشه تو فروشش هم تاثیره میزاره چند تا بازی خوب براش معرفی کنه اشتباه سونی این بود با این کنسول دستی مثل بیگانه رفتار کرد انگار از خودش نیست

شما قیمت خوشگل PS3 رو یادت نیست :) قیمت PS3 زمان لانچش ارزون ترین مدلش توی آمریکا با ارزون ترین مدل Xbox توی آمریکا 200$ اختلاف قیمت داشت ، توی اروپا 120 یورو و توی انگلیس 100 پوند
اختلاف قیمت فوق العاده زیادی بود و توهماتی مثل 2 تا HDMI و 4 بعدی و بیان قدرت غیر واقعی و ... باعث شد که PS3 به این اوضاغ بیفته ، حالا تبلیغات مایکروسافت و بازی ها و ... به کنار
خیلی ها اگه منظور چند نفری که توی ایران هستند رو می گید که من بحثی ندارم ، اما توی فروم های اون ور آبی که نمونه بارزش Gaf,Gamefaqs,Gamepot هستند بنده ندیدم کسی با همچین دلیلی رفته باشه 3ds خریده باشه
در ضمن فروش نرم افزاری بازی های 3ds حرفی برای گفتن باقی نمی زاره ، همین الان Pokemon X&Y روی 3ds طبق آخرین آمار 13.85 میلیون فروخته ، این آمار برای بازی یک کنسول دستی فک براندازه ، عناوین خیلی بزرگ AAA روی کنسول های خانگی و PC همچین فروشی ندارن که این عنوان روی 3ds داره ، از این مثال ها کم نیست :)
تفکر شما از بیخ غلطه ، Piracy فقط و فقط به صنعت گیم صدمه زده ، هیچ جایی در هیچ منبع معتبری نمی بینید که از Piracy به عنوان نقطه قوت فروش یک کنسول یاد کرده باشه ;)

جدا از بحث X360، کنسول 3DS به همین راحتی ها کپی حور نمیشه و توی کشور های خارجی هم خیلی کوچیک هست به اصطلاح 3ds hacking/pirating scene،هک کردن 3ds هم کار راحتی نیست،اول اینک هسخ افزار خارجی (فلش کارت) لازم هست و بعد از اون ورژن فرمور کنسول هم بای داز یه شمار های پایین تر باشه،نینتندو هم مدام آپدیت میده و درکل هر کنسولی قابلیت کپیحور شدن نداره.
تنها دلیل فروش عالی 3ds ساپورت نرم افزاری عالی ازش هست،همین.....

به نظرم این تاثیر بیشتر توی ایرانه :d البته در مورد Vita تفاوتی نمیکنه :|

تنها دلیل فروش عالی 3ds ساپورت نرم افزاری عالی ازش هست،همین.....
دقیقاً موضوع همینه :| اصلاً Sony ول کرد Vita رو :( اون اوایل، بازی های خیلی خوبی براش اومد، بازی های به واقع خوب. همون Uncharted و Gravity Rush به تنهایی منو مجاب کردن برای خرید Vita و واقعاً هم بازی های خوبی بودن. اما نمیدونم چرا Sony یا هر شرکت Third Party دیگه ای دست از ساپورت Vita برداشتن :(

3DS هم اصلا فروش خوبی نداشت نینتندو سریع تصمیم گرفت قیمت 249 دلاری کاهش داد به 169 دلار و بعد کیت ها بازی سازی ارزونتر در اختیار کمپانی ها قرار داد

و در سری دوم 3DS کد دانلود 2 تا بازی مجانی گذاشت که من خودم از این 3DS برای یه مدت داشتم

این سیاست ها به موقع بود که 3DS از ضرر به اوج رسوند نه کپی خور بودن

3DS سال 2011 لانچ شد تازه 2014 کپی خور شد

رفقا اگه دقت کنید من نگفتم تنها دلیل برتری 3ds کپی خور بودنشه گفتم این عامل هم مهمه!
وگرنه برتری 3ds به ویتا تو ساپورت نرم افزار دیگه یه موضوع ثابت شدست.
یجوری از کپی خور کردن میگید انگار کل هکرهای دنیا فقط واسه ما میرن کنسولو کپی کنن و این فقط واسه ما کاربرد داره!
شما اگه یه کنسول هک بشه همین ویتا رو میگم وسوسه نمیشید برای خریدش؟
کپی خور بودن بنظرم عامل مهمی باشه برای خرید یه کنسول دستی نمیگم فقط همین عامل ها.
ببینید من خودم انگیزه ای برای خرید 3ds نداشتم اما وقتی با اون همه بازی خوب و مجانی مواجه شدم وسوسه شدم واسه خریدش.
در کل بحثم اینه اگه الان ویتا کپی خور باشه قطعن روی فروشش تاثیر میزاره چه تو ایران چه کل دنیا.

سونی بدجور ویتا رو ول کرد و این خیلی خیلی ناراحت کننده است. یه بازی درست و حسابی برای خارج از ژاپن براش تولید نکرد و حالا با پررویی اومده میگه کنسول رده خارج )xچسبید به موبایل و اندروید 8-|

والا قبل اینکه 3ds بازی های کپی رو اجرا کنه هم 3ds فروشش عالی بود از ps vita هم جلو بود ربطی به کپی نداره
3ds ساپورت میکنه کنسولش رو خوب هم میفروشه مثلا من pokemon رو بالای 300 ساعت بازی کردم واقعا اعتیاد اور بود. ps vita هم بازی ها قشنگی داره مثل persona 4 golden ولی چند تا مثل این بازی که عالیه تو ps vita هست؟ و برعکس 3ds چند تا بازی عالی داره؟
فقط از یه چیز نینتندو ناراضی ایم اونم اینه که چرا به بازی هاش اچیومنت اضافه نمیکنه

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or