Andrew House: کنسول PS Vita در خارج از ژاپن پلتفرمی از رده خارج است

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Mr. Worldwide

کاربر سایت
3-playstation4.jpg

آندرو هوس دیروز صحبت های بحث برانگیزی در مورد کنسول دستی پلی استیشن ویتا انجام داده هست.

در صحبت های هوس در کنفرانس روابط با سرمایه گذاران سونی در سال 2015 آندرو هوس مدیرعامل سونی اعلام کرد:
« من می دانم تجارت کنسول های دستی ما کم فروغ بوده هست، این در حالی هست که پلتفرم ویتا در ژاپن و آسیا قوی و پرتکاپو است، ولی به نظر من در سال مالی آینده از دیدگاه من این کنسول در اروپا و آمریکا رو به کاهش خواهد رفت. ویتا و PlayStation TV هردو پلتفرم های از رده خارج هستند.»

با این صحبت ها به نظر سونی برنامه خاص زیادی برای ویتا در سال مالی 2015 ندارد. سخنگوی سونی صحبت های مدیرعامل خود را این گونه شفاف سازی کرد:
« چیزی که آندرو درمورد ویتا بیان کرد، در مورد نسل اول ویتا بود که دیگر در بازار وجود ندارد. و این بدین معناست که منظور او مدلهای فعلی ویتا و PS TV نیستند که در بازار هم دردسترس قرار دارند. تجارت کنسول های دستی ما همچنان ادامه خواهد داشت، و همچنان تعداد زیادی از گیمران از ویژگی های ریموت پلی PlayStation 4 و همچنین انجام بازی های مدل اولیه ویتا در ویتا های مدل جدید و PS TV لذت می برند.»

منبع

ساپورت سونی از این کنسول دستی در این بود که فقط ساختش،همین....بعدش دیگه ولش کرد به امان خدا

جالبه یـ نفر اومده حجت و بر گیمرا تمام کرده یکی دیگه میخواد ماس مالیش کنه ! سونی از بازار دستی بکشه بیرون بزارـه همون نینتندو به سلطنتش ادامه بده خیلی سنگین تره . حداقل گیمر تکلیف خودش رو میدونه !

جالبه کاز هیرای اومده اسپلاتون رو مسخره کرده. یکی نیست بهش بگه عزیز من تو برو ویتات رو جمع کن تو کار بقیه هم دخالت نکن.

جالبه کاز هیرای اومده اسپلاتون رو مسخره کرده. یکی نیست بهش بگه عزیز من تو برو ویتات رو جمع کن تو کار بقیه هم دخالت نکن.

اون CEO Kaz Hirai توی توئیتر،کاز هیرای واقعی نیست :d
یه نفر هست همه رو ترول میکنه :d

کاری که سونی با ویتا کرد اصلا قابل بخشش نیست .من که یکی از اولین نفرهایی بودم که ویتا خریدم خیلی زود ازش از خریدم پشیمون شدم و رفتم فروختمش!
در ضمن این قابلیت ریموت پلی هم هم یکی از افتضاح ترین قابلیت ها بود!چه روی ویتا و چه روی گوشی و تبلت های هوشمند خانواده زد! ریموت پلی با افت شدید فریم جوری که بازی 60 فریم رو به 30 تبدیل میکرد و کیفیت و رنگ رو هم کاهش میداد.نبود دکمه های L2 و R2 هم بدجوری روی اعصاب بود
امیدوارم سونی بزودی یه کنسول دستی جدید با کیفیت بالا و سخت افزار خیلی قوی تر بسازه و روش سرمایه گذاری کنه و یچیزی توی مایه های PSP در بیاد.البته با گرم شدن بازار گوشی ها و تبلت ها و پیشرفت روز به روزشون ، بعید میدونم همچین اتفاقی بیوفته

اون CEO Kaz Hirai توی توئیتر،کاز هیرای واقعی نیست :d
یه نفر هست همه رو ترول میکنه :d

حرف شما متین دقت نکرده بودم که اکانت رسمی و اصلی نیست.
به هر حال چیزی از اصل موضوع و واقعیت عوض نمیشه:d

همچنان تعداد زیادی از گیمران از ویژگی های ریموت پلی PlayStation 4 و همچنین انجام بازی های مدل اولیه ویتا در ویتا های مدل جدید و PS TV لذت می برند.»
لعنت بر این قابلیت های جانبی که باعث میشه کار اصلیشون رو ول کنن:|8-|
این سخنانی که مدیرای سونی تو این یک ساله گفتن فقط قهوه ای کردن هوادارا بوده8-|
باز دم کپکم گرم همون رزیدنت اویل رو داد:d
سونی آجر هم بسازه ما میخریم.
ویتا که جای خود داره.:d (2)

بازی های غربی برای ویتا شاید زیاد خوب نباشن ولی بازی های ژاپنی خیلی عالی براش میاد. نمونه اش همین freedom wars که نمرات خیلی خوبی هم گرفته از gamespot و ign.

حرفش درسته کاملا. در ژاپنه هم فن بازی حاکمه کلا خیلی هوای خودشون رو دارن

ای بابا مگه همین psx نبود میگفتن long live vita چیشدش یکهو خارج از رده شده؟
یادش بخیر برای psp کوجیما بازی ساخته ولی vita....

این آقا فکر کنم کارمند مایکروسافته.!!!!!!باید یه god of war حداقل براش میومد.حیف که این موبایلا دارند همه چیزو عوض میکنند.

کاری که سونی با ویتا کرد اصلا قابل بخشش نیست .من که یکی از اولین نفرهایی بودم که ویتا خریدم خیلی زود ازش از خریدم پشیمون شدم و رفتم فروختمش!
در ضمن این قابلیت ریموت پلی هم هم یکی از افتضاح ترین قابلیت ها بود!چه روی ویتا و چه روی گوشی و تبلت های هوشمند خانواده زد! ریموت پلی با افت شدید فریم جوری که بازی 60 فریم رو به 30 تبدیل میکرد و کیفیت و رنگ رو هم کاهش میداد.نبود دکمه های L2 و R2 هم بدجوری روی اعصاب بود
امیدوارم سونی بزودی یه کنسول دستی جدید با کیفیت بالا و سخت افزار خیلی قوی تر بسازه و روش سرمایه گذاری کنه و یچیزی توی مایه های PSP در بیاد.البته با گرم شدن بازار گوشی ها و تبلت ها و پیشرفت روز به روزشون ، بعید میدونم همچین اتفاقی بیوفته

البته با آپدیت جدیدی که یکی دو ماه پیش اومد بازیها روی ریموت پلی هم تا 60 فریم جواب میدن. من خودم استفاده میکنم فوق العادست

حیفه Vita :( حیفه کنسول به این خوبی با این پتانسیل بالا :((

سونی آجر هم بسازه ما میخریم.
ویتا که جای خود داره.:d (3)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or