Amnesia: A Machine for Pigs | PC

Frictional Gamesرسما اعلام کرد در حال کار بر روی دنباله ی یکی از موفق ترین عناوین ترسناک سال پیش Amnesia می باشد، این بازی که با نام کامل Amnesia: A Machine for Pigs عرضه خواهد شد بنابر گفته ی Thomas Grip رییس این استودیو ترسناک تر از عنوان پیشین بوده و باعث خواهد شد مجبور به تعویض لباس های خود شوید!
سازندگان قول داده اند با یکی از مخوف ترین و عجیب ترین اتمسفر های تاریخ بازی های رایانه ای مواجه شوید، مطمئنا کسی تا به حال تجربه ی شنیدن صدای جیغ های خوک های در حال سلاخی را نداشته است!
بازی قرار است با موتور ارتقای یافته ی بازی نخست HPL Engine 2 ساخته شود و بنابر قول سازندگان تمام تلاش جلوه های شنیداری و دیداری بازی القای حس ترسی است که تا به حال نظیرش را تجربه نکرده اید
Frictional Games اعلام کرده است Amnesia: A Machine for Pigs در پاییز سال جاری برای PC عرضه خواهد شد و البته احتمال عرضه ی آن برای XBLA نیز وجود خواهد داشت.

100% ترسناکترین بازی تاریخه،:-s لامصب حتما باید شلوارت آهنی باشه تا آبروت نره و بطونی یه نمه بازیش کنی:d البته outlast هم که 4 سپتامبر میاد هم به نظر تو همین مایه هاست ولی amnesia یه چیز دیگس. شرط میبندم کسی این بازی رو نتونسته تو شب و تنها بازیش کنه.

سازندگان Amnesia: A Machine For Pigs ،بازی رو به Pewdiepie که معروفترین گیمر در یوتیوب است دادن.اونم صحنه های جالبی از بازی رو به نمایش گذاشته.میتونید در لینک زیر مشاهده کنید:
https://www.youtube.com/watch?v=yUFsmtGWcfY
من خودم طرفدار این بازیم چون نسخه ی قبلیش عالی بود ولی Outlast یه چیز دیگست(شرمنده!)
Amnesia حدود یک هفته و پنج روز دیگه منتشر میشه!

نسخه قبلی رو با اینکه شنیده بودم ترسناکه بار اول ساعت 2 شب نشستم تو تاریکی رفتم. تا یه سالن بزرگ بود حتی 4 تا در داشت که چندتاش قفل بود خلاصه توی یکی از اینا گم و گور شدم دیگه اونقدری رفتمش که چنان تپش قلبی گرفتم که گفتم الان سکته رو میزنم بازی رو ولش کردم :دی

نسخه قبلی رو با اینکه شنیده بودم ترسناکه بار اول ساعت 2 شب نشستم تو تاریکی رفتم. تا یه سالن بزرگ بود حتی 4 تا در داشت که چندتاش قفل بود خلاصه توی یکی از اینا گم و گور شدم دیگه اونقدری رفتمش که چنان تپش قلبی گرفتم که گفتم الان سکته رو میزنم بازی رو ولش کردم :دی

پس خوش بحالت طرف رو ندیدی من تو لحضه هایی میدیدمش که خودم رو خیس میکردم ...عین آدم داشتم میرفتم یه دغعه روم رو برگردوندم جلو صورتم بود (هدفون گذاشته بودم) دادی کشیدم که همسایه ها هم بیدار شدن

من نسخه 1و بازی نکردم بدبختانه!
پس اینجور که دوستان تعریف میکنن به یه نکته پزشکی میرسیم:
amnesia به بیماران قلبی توصیه نمیشود:d

فقط 3 روز مونده ( فکر کنم ) :d
شماره 1 رو خیلی دوست داشتم هنوزم دارمش . جو سنگین و ترسناکی داشت
داشتم با هدست بازی میکردم , همون اوایلش 2 3 جا نزدیک بود قلبم وایسه :-o
خوشبختانه تو خونمون کسی نبود هر چقدر خواستم داد زدم ( بیشتر شبیه جیغ بود )
سریع Outlast رو تموم کنم تا برای این آماده شم

خب من امروز بازی رو روی استیم pre load کردم
واقعا انتظار سخته !
چیزی تا عرضه نمونده
trailer هاشم ترسناک بود چه برسه بازی

پیشنهاد میکنم تا این بیاد یک دست همه برید outlast بزنید. کلا 4-5 ساعت بازی هست. تا این بازی راضی میشید :)

حداقل یه core i5 می خواد واسه اجرا؟!
از استیم
minimum:

• Processor: High-range Intel Core i3 / AMD A6 CPU or equivalent.
  • Memory: 2 GB RAM
  • Graphics: Mid-range NVIDIA GeForce 200 / AMD Radeon HD 5000. Integrated Intel HD Graphics should work but is not supported; problems are generally solved with a driver update.
  • Hard Drive: 5 GB available space
Recommended:

• Processor: High-range Intel Core i5 / AMD FX CPU or equivalent.
  • Memory: 4 GB RAM
  • Graphics: High-range NVIDIA GeForce 400 / AMD Radeon HD 6000. Integrated Intel HD Graphics should work but is not supported; problems are generally solved with a driver update.
  • Hard Drive: 5 GB available space

بازی رو زده ولی به این معنی نیست که رو cpu های پایینتر اجرا نمیشه چون تو فرومهای سایت اصلی من دیدم که خود سازنده هاش گفته بودن رو cpu های پایینتر هم بدون مشکل اجرا میشه
بازی نسخه قبل واقعا باحال بود و سه تا پایان داشت و کلی مکان مخفی و البته کلی هم ترس (من وقتی تو اب بودم و این یاروهه دنبالم میدویید و صداش میومد جرات نداشتم یه لحظه دستمو از کیبورد ور دارم فقط بیشتر فشارش میدادم تا سریعتر بدوهه
این بازی زیاد تاخیر خورد اما امیدوارم بازی خیلی خوبی بشه چون قبلیش واقعا ترسناک بود به بچه ها و کسایی که واقعا میترسن توصیه نمیشه که تو شب و با هدفون بازی کنند.

دارم outlast رو بازی می کنم واقعا خوبه اما بهش به عنوان یه دست گرمی برای آمنسیا نگاه می کنم :)

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Beta

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or