AMD: قویترین APU ساخته شده توسط ما در PS4 جاگذاری شده است

Fire Light

کاربر سایت
64534511331557376407.jpg

مدیر تجاری AMD آقای John Taylor اعلام کرد که واحد پردازشگر شتاب (APU) در کنسول جدید سونی یعنی PS4 بهترین فن‌آوری ساخته شده در کمپانی AMD تا به حال است.
او در مصاحبه‌ای با Inquirer بیان کرد: "ما تا به حال برای هیچ‌کس در بازار همچین APU نساخته‌ایم. این APU قویترین واحد پردازشگری است که ما تا به حال ساخته‌ایم. هیچ محصولی به اندازه این محصول تعداد مطلق هسته نخواهد داشت، هیچ کدام به این تعداد Teraflops نخواهد رسید."
Playstation 4 دارای APU x86 است که AMD این تکنولوژی را عینا به کاربران PC خواهد فروخت تا به آن‌ها نشان دهد که چگونه معماری کنسول شبیه به PC است. اما این را باید به یاد داشته باشیم که این تکنولوژی به صورت ویژه برای کنسول ps4 طراحی شده است پس به این فکر نباشید که با عرضه این تکنولوژی برای pc توانایی ساخت یک ps4 را خواهید داشت.

PS4 APU “by far the most powerful” AMD has produced | VG247

خوب شد این نسل جدید معرفی شد این همه ما خندیدیم از دست یه سری pc باز قلابی که فقط ادعاشون میشه. به این دوستان پیشنهاد میکنم بیش از این خودشونو نشون ندن چون دارین هم ابروی pc گیمینگ رو میبرین هم ابروی خودتون تو این جارو. اگه خیلی ادعاتون میشه دیگه این همه فشار واسه چیه که هر جا یه خبر زده میشه پیداتون میشه؟ البته گفتم که اینا pc باز واقعی نیستن. اون واقعیا اینجوری خودشونو مزحکه عام و خاص نمیکنن:دی
دقیقا:دی
PC باز واقعی اون پسر 13 ساله ای ه که کمربند پنتیوم 1 به خودش می بنده میره باش کلی Dota Warcraft و Diablo و ... بازی می کنه هیچ ادعاش هم نمیشه:دی

البته ایشون غیب هم نگفتند!!! ضایعه که هنوز هیچ APU ساخته نشده که قادر به پردازش 1.8TFLOPS فقط در واحد پردازشگر گرافیک و همچنین شامل 8 هسته مجزا جهش پردازش فیزیک بازی باشه که مجموع این دو روی هم قدرت پردزاش کلی رو در این APU به شدت بالا میبره!!! اصلا اگه قرار بود این APU در بازار موجود باشه که از همین الان PS4 شکست خورده حساب میشد!!!! کاملا مشخصه که این حرفش فقط و فقط در جهت تبلیغ PS4 و AMD بوده!!
این حرفا چیه میزنید آخه. چشم بسته غیب چی رو گفته. داره از حرکت و تکنولوژی خودشون تعریف میکنه. ایشون حق ندارن راجع به تکنولوژیشون صحبت کنند؟ حتی اگر این حرفشون رو بر اساس و پایه ی تبلیغ هم قلمداد کنید باز هم این حق رو داره که تبلیغ کنه.

کنسول های نسل بعد PC رو کامل از دور خارج میکنن..

کنسول برای شرکتهای بازی سازی یک خوبی که داره اینکه از طرف سازنده خود کنسول که سونی یا ماکرو باشه حمایت میشی و وقتی قدرت کنسول هم در حد PC های امروزی باشه دیگه مگه اون سازنده مُخش دچار گاز گرفتگی شده باشه که بره طرف PC

کنسول برای شرکتهای بازی سازی یک خوبی که داره اینکه از طرف سازنده خود کنسول که سونی یا ماکرو باشه حمایت میشی و وقتی قدرت کنسول هم در حد PC های امروزی باشه دیگه مگه اون سازنده مُخش دچار گاز گرفتگی شده باشه که بره طرف PC

خوبی ؟
:-b

الان آرزو میکنی pc از دور بره کنار ! ؟ :-b

دل خوشی داری :d خوابت بهاره اقای ...حتی pc های العان خیلی قویتر از کنسول های جدید هستند بماند maxwell کلا از لحاظ قدرتی خارج میکنه از رده کنسول های جدید رو ... زییاد خودتو گول نزن توی این تابیک زییادی اوج گرفتید باور کن حسش نیست مگر نه تکتکتون رو به هوش میووردم ...باور کن
فقط کافیه یک دفه کرایسیس رو روی دوتا 680 نشونت بدم تا به این باور برسی که نسل بعد باید بره زیره خاک بمناند سالای اینده همینی که ههست باید قبول کنی این pc یه که میتونه تورو رندر کنه نه کنسول...

apu در حددی نیست که اینقد زبون در بییارید واسش نمی فهمید چیه فقط حرف میزنید اقا من غیر از این میگم بگید نه ه...

طول عرض 690 به کل هیکل ps4 می ارزه کجای کاری تو :دی می گم تو فقط دل خوشی داری

آخرین ویرایش:
دل خوشی داری :d خوابت بهاره اقای ...pc های العان حتی خیلی قویتر از کنسول های جدید هستند بماند maxwell کلا از لحاظ قدرتی خارج میکنه میکنه از رده کنسول های جدید رو ... زییاد خودتو گول نزن توی این تابیک زییادی اوج گرفتید باور کن حسش نیست مگر نه تکتکتون رو به هوش میووردم ...باور کن
فقط کافیه یک دفه کرایسیس رو روی دوتا 680 نشونت بدم تا به این باور برسی که نسل بعد باید بره زیره خاک بمناند سالای اینده همینی که ههست باید قبول کنی این pc یه که میتونه تورو رندر کنه نه کنسول...

apu در حددی نیست که اینقد زبون در بییارید واسش نمی فهمید چیه فقط حرف میزنید اقا من غیر از این میگم بگید نه ه...
چند هزار نفر دوتا 680 میتونن بندازن؟ هزار نه اصلا چند صد نفر؟ :|

دل خوشی داری :d خوابت بهاره اقای ...حتی pc های العان خیلی قویتر از کنسول های جدید هستند بماند maxwell کلا از لحاظ قدرتی خارج میکنه از رده کنسول های جدید رو ... زییاد خودتو گول نزن توی این تابیک زییادی اوج گرفتید باور کن حسش نیست مگر نه تکتکتون رو به هوش میووردم ...باور کن

طول عرض 690 به کل هیکل ps4 می ارزه کجای کاری تو :دی می گم تو فقط دل خوشی داری

همین الانش که PC از منظر شما خیلی خفن تر از کنسول های PS3 و 360 هست از هر 10 بازی که منتشر میشه 8 تاش برای PC نمیاد..!
خدا به اون روز رحم کنه که بازی سازها برن سمت کنسولهای نسل بعد اون وقت باید خودتون رو با بازی های استراتژی ابری سر گرم کنید..

تو بگو دو نفر همون دو نفر میدونن چی داخلش هست دادا ... کسی که میخواد 8x grid sample ببنیه خرج میکنه اگر شما هم ببنید این انتی الیاز ها چیکار میکنن قطلا با تمام وجود میری سمتش ...pc کاره دیگه ای میکنه دوست عزیز اینو بدونید

---------- نوشته در 03:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:24 PM ارسال شده بود ----------

همین الانش که PC از منظر شما خیلی خفن تر از کنسول های PS3 و 360 هست از هر 10 بازی که منتشر میشه 8 تاش برای PC نمیاد..!
خدا به اون روز رحم کنه که بازی سازها برن سمت کنسولهای نسل بعد اون وقت باید خودتون رو با بازی های استراتژی ابری سر گرم کنید..

تو بگو یکی مهم اینه که اون یکی رو با انتی الیاز کلفت میزنی و تکنیک های اضاف همین فرق نشونت بدم کافیه که دستی رو بکشی تو شاید ندونی اینچیزارو و شایدم مین نمیدونم که دارم با تو بحث میکنم ...
خیالت تو راحت هر کنسولی بییاد سازنده ها در اخر برای نمایش قدرت کاری خودشون هم که شده pc رو انتخاب می کنن... شما خوش باش داداش بیخیال من این باش من چی می گم.

---------- نوشته در 03:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:27 PM ارسال شده بود ----------

ناراحت شدن نداره که...کمال گرایی PCبازا رومیگم
همون به قول شما 4تا درخت طبیعی تر،واسه بعضیا خیلی ارزش داره،بحث کارایی و قیمت هم کاملا به سلیقه طرف بستگی داره
مریض نیست که پول الکی بده حتما ارزش داره واسش
لذتی که درخرید یه کارت گرافیک جدید و قویتر هست در هیچی نیست

خب راست میگین از هر 10 تا بازی 2 تاش رو PC میاد،یه کنسولم برای اینطور موقع ها میزاریم کنار،اونم واسه انحصاریاش

ولی بازی مولتی پلتفرم رو من حتما رو PC بازی میکنم،نه یه کنسول ک سرو تهشو با 500,400 دلار جمع کردن
اصل گیم با PC

یکی PC رو بیشتر میپسنده،یکیم کنسول رو،حالا هرکس نظرش محترم
ولی این معنیش این نیس که فقط میشه از یکیشون استفاده کرد

ناراحت شدن نداره که...کمال گرایی PCبازا رومیگم
همون به قول شما 4تا درخت طبیعی تر،واسه بعضیا خیلی ارزش داره،بحث کارایی و قیمت هم کاملا به سلیقه طرف بستگی داره
مریض نیست که پول الکی بده حتما ارزش داره واسش
لذتی که درخرید یه کارت گرافیک جدید و قویتر هست در هیچی نیست

خب راست میگین از هر 10 تا بازی 2 تاش رو PC میاد،یه کنسولم برای اینطور موقع ها میزاریم کنار،اونم واسه انحصاریاش

ولی بازی مولتی پلتفرم رو من حتما رو PC بازی میکنم،نه یه کنسول ک سرو تهشو با 500,400 دلار جمع کردن
اصل گیم با PC

یکی PC رو بیشتر میپسنده،یکیم کنسول رو،حالا هرکس نظرش محترم
ولی این معنیش این نیس که فقط میشه از یکیشون استفاده کرد

دوست عزیز ترو جان هرکی دوست داری بی خیال این کمال گرا ... به خاطر اینکه دلیل نمیشه چون شما لذت میبری که یه کارت گرافیک عالی و گرون بخری شما کمال گرا هستی .

منم لذت میبرم برم فضا و.... پس فردا 2 میلیون دلار میدم میرم فضا پس من آدم کمال گرای هستم دیگه به خاطر اینکه بهترین چیز رو میخوام آخه این چه حرفی میزنی یا طرف ... پول میده میره بوگاتی میخره میگه چون من کمال گرا هستم بوگاتی خریدم .

علاقه شما به خرید کارت گرافیک یک چیزه کمال گرایی یک چیز دیگه من خودم هم عاشق کارت گرافیکم همین الان هم یه 670 GTX دارم اما دلیل نمیشه کمال گرا باشم .

این که شما علاقه به داشتن بهترین چیز رو داشته باشین با کمال گرایی زمین تا آسمان فرق داره معنی کمال گرایی .

این که هر کسی ارزش های خاصی برای خودش و زندگیش داره دلیل نمیشه که کمال گرا باشه .

پول داشتن و پول خرج کردن کمال گرایی نمیاره بلکه یه وسواس ه .’’ گرايش افراطي فرد به بي عيب و نقص بودن، كوچكترين اشتباه خود را گناهي نا بخشودني پنداشتن و مضطربانه انتظار پيامدهاي شوم شكست را كشيدن’’

طی 7 سال پیش و ابتدای نسل حاضر ، پی سی ها کار خودشون رو با کارت های 8800 شروع کردند و تا الان به تایتان ختم شده ... تا الان 7 نسل کارت به بازار عرضه شده ... درصورتی که طی این 7 نسل 7 تا بازی که بتونه قدرت این کارت ها رو نشون بده عرضه نشد ... کرایسیس،کرایسیس 2 ،کرایسیس 3 ،ویچر 2 و مترو 2033 تنها بازی هایی بودند که تونستن با اندکی اختلاف نسبت به برادران کنسولی خود چهارتا افکت بیشتر و رزولوشن بالاتر رو نشون بدن ... پس دوستان بیراهه نگفتن که با شروع نسل بعد و با قدرت بیشماری که کنسول های نسل بعد دارن، PC ها کاملا منزوی میشن... کنسول نسل بعد سر و تهش 400 دلار میشه ولی اگه بخواهیم با قدرت کنسول یه پی سی ببندیم باید بالای 1200 دلار هزینه کنیم . البته هزینه کردن همانا و مشکلات اساسی اون هم همانا، آپدیت های گرافیکی،عدم بهینه سازی،عدم بازی انحصاری،کمتر ساخته شدن بازی برای PC و هزاران مشکل همیشگی دیگه ... لذت بازی روی یه دیسپلی 40 اینچ خیلی بیشتر از یه مانیتور نهایت 22 اینچیه ...
قویترین APU شرکت AMD تا به حال یه پردازنده 4 هسته ای به نام 5800K هستش که قدرت بسیار مناسبی رو داراست ... حالا فکر کنید که این پردازنده رو مجهز به 8 تا هسته مجزا با اینترفیس GDDR5 بکنید ،قدرتش فراتر از انتظار میشه.
اینجا هم یه بنچمارک براتون از 5800K قرار میدم.
CPU_03.png

قضاوت با شما ...

دوست عزیز ترو جان هرکی دوست داری بی خیال این کمال گرا ... به خاطر اینکه دلیل نمیشه چون شما لذت میبری که یه کارت گرافیک عالی و گرون بخری شما کمال گرا هستی .

منم لذت میبرم برم فضا و.... پس فردا 2 میلیون دلار میدم میرم فضا پس من آدم کمال گرای هستم دیگه به خاطر اینکه بهترین چیز رو میخوام آخه این چه حرفی میزنی یا طرف ... پول میده میره بوگاتی میخره میگه چون من کمال گرا هستم بوگاتی خریدم .

علاقه شما به خرید کارت گرافیک یک چیزه کمال گرایی یک چیز دیگه من خودم هم عاشق کارت گرافیکم همین الان هم یه 670 GTX دارم اما دلیل نمیشه کمال گرا باشم .

این که شما علاقه به داشتن بهترین چیز رو داشته باشین با کمال گرایی زمین تا آسمان فرق داره معنی کمال گرایی .

این که هر کسی ارزش های خاصی برای خودش و زندگیش داره دلیل نمیشه که کمال گرا باشه .

پول داشتن و پول خرج کردن کمال گرایی نمیاره بلکه یه وسواس ه .’’ گرايش افراطي فرد به بي عيب و نقص بودن، كوچكترين اشتباه خود را گناهي نا بخشودني پنداشتن و مضطربانه انتظار پيامدهاي شوم شكست را كشيدن’’
:d نه دیگه!

کمال گرایی شاید واژه سنگین و دهن پرکنی باشه،ولی اتفاقا اصلانم پیچیده نیس خیلیم ساده اس:کمال چیزی رو خواستن
کمال گراییم هنر نیست و شاخ و دمم نداره
تعریفت چیه پس؟
منظورمنم توی گیم گرافیک و جزییات بصرییه،کسی که کمال گرافیک رو بخاد میره سراغ PC چون محدود نیست
دعوا نداره که:d

اقا نگو این حرفو ، نگو...4 روز نمیشه کارت گرافیک 4890 ام رو به یکی با هزار خواهش و تمنا با قیمت بالا ازم خرید..بعدش بهش گفتم حالا چه اصراری به خرید این کارت داشتی ؟

گفت 3 تا 4890 داشتم با این میشه 4 تا میخوام کراسشون کنم:|

اقا نگو این حرفو ، نگو...4 روز نمیشه کارت گرافیک 4890 ام رو به یکی با هزار خواهش و تمنا با قیمت بالا ازم خرید..بعدش بهش گفتم حالا چه اصراری به خرید این کارت داشتی ؟

گفت 3 تا 4890 داشتم با این میشه 4 تا میخوام کراسشون کنم:|

این کارت که dx11 ساپورت نمیکنه برای بازیهای اینده به مشکل میخوره همین الانم کرایسیز3 روش اجرا نمیشه.
حتما میخواسته ترشی بندازه.

این کارت که dx11 ساپورت نمیکنه برای بازیهای اینده به مشکل میخوره همین الانم کرایسیز3 روش اجرا نمیشه.
حتما میخواسته ترشی بندازه.

اتفاقا منم همینو بهش گفتم..گفتم این که dx 11 ساپورت نمیکنه ! به چه دردت میخوره گفت فقط میخوام یک بازی سیمولاتور رو روش تست کنم و 1 ساعت بازی کنم بعد بندازمش کنار :|

ازش اسم بازیرو نپرسیدم.

کلا خواستم به این دوستمون بگم بچه مایه دار خیلی بیشتر از اون چیزی که شما فکر میکنید وجود داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or