Amazon: فروش Xbox One از PS4 سبقت گرفت

RattleSnake

کاربر سایت
73372461967721248842.png

اوایل این ماه بود که فروش Xbox One از PS4 در محصولات بازی‌های ویدئویی Amazon پیشی گرفته بود که بعد از E3 همه چیز تغییر کرد.
تهنا چند ساعات بعد از کنفرانس سونی در E3 کنسول سونی از کنسول مایکروسافت سبقت گرفت و فروشگاه‌ها پیش فروش کنسول را متوقف کردند.

ولی حالا تنها چند ساعت بعد از تایید سیاست جدید مایکروسافت مبنی بر حذف DRM و نیاز نداشتن به اینترنت به نظر می‌رسد نظرات عموم مردم به نفع Microsoft برگشت.

کنسول Xbox One برای عرضه در روز لانچ با قیمت £429 پوند انگلیس در بین پرفروشترین محصولات بازی‌های ویدئویی بعد از بازی کنسول PS3 شرکت سونی The Last of Us در رده دوم قرار گرفت و کنسول PS4 نیز رده سوم را به خود اختصاص داد.

در بین برترین محصولات بازی‌های ویدئویی نسل بعد نسخه PS4 بازی Watch Dogs در رتبه 8 و نسخه Xbox One بازی Call of Duty Ghosts در رتبه 13 نسخه Xbox One بازی Battl@field 4 در رتبه 14 و بازی انحصاری Xbox One یعنی Forza 5 در رتبه 17 قرار دارند.

73773009557730691631.jpg

منبع

آخرین ویرایش:
اين نويسنده سايت MCV دقت كردن كه PS4 شش تا Edition مختلف داره و Xbox One فقط يدونه؟ در حال حاظر كنسول PS4 خالي به خاطر حجم بالاي پيش خريدها به دو Edition تقسيم شده يكي Day One Edition كه به صورت تضميني روز اول عرضه تحويل داده ميشه و يكي هم Standard Edition كه تضميمي روز اول عرضه تحويل داده نميشه و بعدا به دست مشتري ميشه.

علاوه بر اون باندل هاي مختلفي هم داره كه همشون جزو پرفروشترين ها هستن:

PlayStation 4: Standard Edition در رتبه 3
PlayStation 4 Watch Dogs Launch Day Bundle در رتبه 4
PlayStation 4 Battlefield 4 Launch Day Bundle در رتبه 5
PlayStation 4 Killzone Launch Day Bundle در رتبه 9
PlayStation 4: Launch Edition در رتبه 17 كه به خاطر اينه كه خيلي وقته تموم شده و Unavailable هست تو آمازون
PlayStation 4 Knack Launch Day Bundle در رتبه 44

اما Xbox One فقط همون يدونه Edition روز عرضه رو داره و معلومه كه در رتبه اول قرار ميگيره.

اگه قراره بگيم [پيش] فروش Xbox One از PS4 سبقت گرفت بايد همه اين Edition ها رو جمع كرد و با تنها Edition ايكس باكس وان مقايسه كرد!

Amazon.com Best Sellers: Best Video Games

اینجا این چیزا معنی نمیده
شما به خاطر حمایت از کنسول محبوبت سرزنش میشی و مورد تمسخر قرار میگیری

حمایت وقتی درسته که نیای برای حمایت کنسول رقیب رو بکوبی وگرنه کسی اینجا بیکار نیست .

یارو میخواد از کسنول و بازی مورد علاقه اش تعریف کنه !! جونش در میره ولی نمیتونه بدون مقایسه با چیز های رقیب از چیز های خودش تعریف کنه !!

مث من باشین. من هر 2 تاش رو میخرم و با هیچکدومش مشکلی ندارم و از بازی های انحصاری هر کدوم لذت میبرم. ولی بازم اگه قرار باشه برای اولین بار روشنشون کنم اول ps4 رو روشن میکنم!
منم خيلي دلم ميخواد مثل تو باشم
فقط به من بگو از كجا؟ از كدام خزانه؟:(

بنده نسل قبل هم 360 گرفتم هم پی اس 3 ولی از خرید 360 پشیمون شدم چون اکثر بازی هاش روی pc اومد و نشستم بازی کردم پس بنابراین این نسل ps4 میگیرم و از pc کنارش استفاده میکنم دیگه هم سمت مایکرو نمیرم!:d

بنده نسل قبل هم 360 گرفتم هم پی اس 3 ولی از خرید 360 پشیمون شدم چون اکثر بازی هاش روی pc اومد و نشستم بازی کردم پس بنابراین این نسل ps4 میگیرم و از pc کنارش استفاده میکنم دیگه هم سمت مایکرو نمیرم!:d

این اشتباهو نکن مگه E3 رو ندیدی ؟
15 تا انحصاری تاپ مایکروسافت نشون داد میدونی یعنی چی؟15 تااااااااااااااا:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or