Amazon: فروش Xbox One از PS4 سبقت گرفت

RattleSnake

کاربر سایت
73372461967721248842.png

اوایل این ماه بود که فروش Xbox One از PS4 در محصولات بازی‌های ویدئویی Amazon پیشی گرفته بود که بعد از E3 همه چیز تغییر کرد.
تهنا چند ساعات بعد از کنفرانس سونی در E3 کنسول سونی از کنسول مایکروسافت سبقت گرفت و فروشگاه‌ها پیش فروش کنسول را متوقف کردند.

ولی حالا تنها چند ساعت بعد از تایید سیاست جدید مایکروسافت مبنی بر حذف DRM و نیاز نداشتن به اینترنت به نظر می‌رسد نظرات عموم مردم به نفع Microsoft برگشت.

کنسول Xbox One برای عرضه در روز لانچ با قیمت £429 پوند انگلیس در بین پرفروشترین محصولات بازی‌های ویدئویی بعد از بازی کنسول PS3 شرکت سونی The Last of Us در رده دوم قرار گرفت و کنسول PS4 نیز رده سوم را به خود اختصاص داد.

در بین برترین محصولات بازی‌های ویدئویی نسل بعد نسخه PS4 بازی Watch Dogs در رتبه 8 و نسخه Xbox One بازی Call of Duty Ghosts در رتبه 13 نسخه Xbox One بازی Battl@field 4 در رتبه 14 و بازی انحصاری Xbox One یعنی Forza 5 در رتبه 17 قرار دارند.

73773009557730691631.jpg

منبع

آخرین ویرایش:
بسیار عالی به امید اینکه گیمرا از هر دو کنسول نهایت استفاده رو ببرن. راستی جایی تو ایران هست بشه 4 یا 1 رو پیش خرید کرد؟ بیشتر 4رو میخوام

ویندوز,کلوز سورس
:biggrin1:
همینا کافیه
ویندوز چی شما رو محدود کرده ؟:دی
اره حتما موقع خرید برا همین 100 دلار 500 600 که کشیدن روش میفهمی اینا فقط دنبال بهونن که الحمدلله گیرشون اومد
همین جوری 500 600 رو میشکن حتی اگر 200 دلار باشه
ویتا 250 دلاری تو بازار کم شده بود قیمتش رسیده بود به 1200

خوب مبارک ِ مایکروسافت باشه، اما این چیزا مهم نیست شما اگه PS4 بخوای Xbox One 7 میلیاردم پیش فروش کنه شما می ری PS4 می خری ( عین بنده حقیر :دی ) چون اونو دوست داری کسی ام که میره XBox One می خره حتما ارادت به مایکروسافت داره ! حالا شما هر چقدرم درگیر بشین که کدوم بهتر آخرش جلو Tv نشستی داری با کنسولت حال می کنی !
مهم اینه که اینا با هم رقابت کنن و به نفع ما مصرف کننده ها باشه !
خدایا بهترین کامت چند سال اخیری که خوندم:x

مث من باشین. من هر 2 تاش رو میخرم و با هیچکدومش مشکلی ندارم و از بازی های انحصاری هر کدوم لذت میبرم. ولی بازم اگه قرار باشه برای اولین بار روشنشون کنم اول ps4 رو روشن میکنم!

منظورم اینه که هر کسی سلیقه خودش و در کل این جنگها به نفع مشتری هاست که ما باشیم، و بحث در این مورد هم کار خوبیه اما خب ما جنبه بحث زیاد رو نداریم متاسفانه ! البته بیشتر توضیح نمی دم که تیریپ روشنفکری نشه ! الان دیگه هر کسی با پیژامه می شینه پشت کامپیوتر می تونه ادعاش بشه و واسه بقیه شاخ و شونه بکشه ! مهم اینه که اینجا خودمونو نشون بدیم که می تونیم بحث کنیم فرهنگ داشته باشیم و آدم باشیم
بیشار از این از بحث تاپیک خارج نمیشم، شرمنده :دی
در ضمن من مطمئنم PS4 ایکس باکس رو خواهد گرفت :دی

منظورم اینه که هر کسی سلیقه خودش، نگفتم بخاطر ارادت کنسولی رو بخرید. هر کسی طبق معیارهای خودش یه کنسول رو می خره

دقیقا !

الان مثلا مایکروسافت مجبور شد DRM رو چون سوتی نگذاشته بود حذف کنه و بعد ها هم مایکروسافت یکاری انجام میده که سونی محبور میشه برای رقابت اون کار رو انجام بده و در کل این رقابت به نفع ما هست !!

البته 4 تا باندل داره کنسول سونی که همه تو رتبه های بعدی هستند...لیست بیشترین انتظار هم رتبه اول و دوم PS4 (باندل های مختلف) و رتبه سوم XOne هست.
Amazon.com Most Wished For: Items customers added to Wish Lists and registries most often in Video Games
لیست محصولات مورد علاقه با لیست پیش خرید‌ها فرق داره و این خبر مربوط به لیست Best seller ها است
73773009557730691631.jpg

لیست محصولات مورد علاقه با لیست پیش خرید‌ها فرق داره و این خبر مربوط به لیست Best seller ها است
73773009557730691631.jpg
پستم کاملا دو قسمت بود.تیکه اول که درباره تاپیک بود و گفتم بعد از Xone چهار تا باندل PS4 تو رتبه های بعدی هستند...و در لیست Most Wished هم رتبه اول و دوم برای PS4 هست.
پ.ن:نفهمدیم گیرت چی بود!!!!

سونی چندین باندل داره که تو رتبه های بعدی هستش
فکر کنم جمع اون ها از ماکرو هنوزم بیشتر باشه:)
بعد این قضیه برای قبل خبر اگه اشتباه نکنم.
دقیقا همینطوریه

- - -ویرایش - - -

سونی چندین باندل داره که تو رتبه های بعدی هستش
فکر کنم جمع اون ها از ماکرو هنوزم بیشتر باشه:)
بعد این قضیه برای قبل خبر اگه اشتباه نکنم.
دقیقا همینطوریه .. نمیدونم این تحلیلگرهای عزیز که میشینن پای آمازون و آمار احتمالات صادر میکنن چطور به این نکته توجه ندارن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or