Amazon: فروش Xbox One از PS4 سبقت گرفت

RattleSnake

کاربر سایت
73372461967721248842.png

اوایل این ماه بود که فروش Xbox One از PS4 در محصولات بازی‌های ویدئویی Amazon پیشی گرفته بود که بعد از E3 همه چیز تغییر کرد.
تهنا چند ساعات بعد از کنفرانس سونی در E3 کنسول سونی از کنسول مایکروسافت سبقت گرفت و فروشگاه‌ها پیش فروش کنسول را متوقف کردند.

ولی حالا تنها چند ساعت بعد از تایید سیاست جدید مایکروسافت مبنی بر حذف DRM و نیاز نداشتن به اینترنت به نظر می‌رسد نظرات عموم مردم به نفع Microsoft برگشت.

کنسول Xbox One برای عرضه در روز لانچ با قیمت £429 پوند انگلیس در بین پرفروشترین محصولات بازی‌های ویدئویی بعد از بازی کنسول PS3 شرکت سونی The Last of Us در رده دوم قرار گرفت و کنسول PS4 نیز رده سوم را به خود اختصاص داد.

در بین برترین محصولات بازی‌های ویدئویی نسل بعد نسخه PS4 بازی Watch Dogs در رتبه 8 و نسخه Xbox One بازی Call of Duty Ghosts در رتبه 13 نسخه Xbox One بازی Battl@field 4 در رتبه 14 و بازی انحصاری Xbox One یعنی Forza 5 در رتبه 17 قرار دارند.

73773009557730691631.jpg

منبع

آخرین ویرایش:
ولی انصافا مایکروسافت بهتر از سونی هستش البته واقعا PS3 دستگاه خوبی بود ولی من بیشتر Xbox 360 رو دوست دارم و فکر میکنم Xbox One هم بهتر از PS4 باشد .
البته این فقط نظر خودمه . نظر شما هم واسم قابل احترامه :thanks:

خوب مبارک ِ مایکروسافت باشه، اما این چیزا مهم نیست شما اگه PS4 بخوای Xbox One 7 میلیاردم پیش فروش کنه شما می ری PS4 می خری ( عین بنده حقیر :دی ) چون اونو دوست داری کسی ام که میره XBox One می خره حتما ارادت به مایکروسافت داره ! حالا شما هر چقدرم درگیر بشین که کدوم بهتر آخرش جلو Tv نشستی داری با کنسولت حال می کنی !
مهم اینه که اینا با هم رقابت کنن و به نفع ما مصرف کننده ها باشه !

خوب مبارک ِ مایکروسافت باشه، اما این چیزا مهم نیست شما اگه PS4 بخوای Xbox One 7 میلیاردم پیش فروش کنه شما می ری PS4 می خری ( عین بنده حقیر :دی ) چون اونو دوست داری کسی ام که میره XBox One می خره حتما ارادت به مایکروسافت داره ! حالا شما هر چقدرم درگیر بشین که کدوم بهتر آخرش جلو Tv نشستی داری با کنسولت حال می کنی !

کسی که ps4 میخره کنسولو دوست داره ولی کسی که xbox میخره به مایکروسافت ارادت داره,این دیگه از اون حرفا بود:|

الان من از مایکرو متنفرم به خاطر انحصارطلبیش برا همین از لینوکس استفاده میکنم ولی 360 دارم و میخوام ایکس وان بخرم,من به مایکرو ارادت دارم؟:-b

کسی که ps4 میخره کنسولو دوست داره ولی کسی که xbox میخره به مایکروسافت ارادت داره,این دیگه از اون حرفا بود:|

الان من از مایکرو متنفرم به خاطر انحصارطلبیش برا همین از لینوکس استفاده میکنم ولی 360 دارم و میخوام ایکس وان بخرم,من به مایکرو ارادت دارم؟:-b

منظورم اینه که هر کسی سلیقه خودش و در کل این جنگها به نفع مشتری هاست که ما باشیم، و بحث در این مورد هم کار خوبیه اما خب ما جنبه بحث زیاد رو نداریم متاسفانه ! البته بیشتر توضیح نمی دم که تیریپ روشنفکری نشه ! الان دیگه هر کسی با پیژامه می شینه پشت کامپیوتر می تونه ادعاش بشه و واسه بقیه شاخ و شونه بکشه ! مهم اینه که اینجا خودمونو نشون بدیم که می تونیم بحث کنیم فرهنگ داشته باشیم و آدم باشیم
بیشار از این از بحث تاپیک خارج نمیشم، شرمنده :دی
در ضمن من مطمئنم PS4 ایکس باکس رو خواهد گرفت :دی

این حرف ها چیه ادم پولش رو باید جایی خرج کنه که 4 تا گیم درست حسابی توش در اد ارادت و مرادت و فن بازی رو هم موقع خرید باید گذاشت کنار

منظورم اینه که هر کسی سلیقه خودش، نگفتم بخاطر ارادت کنسولی رو بخرید. هر کسی طبق معیارهای خودش یه کنسول رو می خره

آخرین ویرایش:
سونی چندین باندل داره که تو رتبه های بعدی هستش
فکر کنم جمع اون ها از ماکرو هنوزم بیشتر باشه:)
بعد این قضیه برای قبل خبر اگه اشتباه نکنم.

این حرف ها چیه ادم پولش رو باید جایی خرج کنه که 4 تا گیم درست حسابی توش در اد ارادت و مرادت و فن بازی رو هم موقع خرید باید گذاشت کنار

منظورم اینه که هر کسی سلیقه خودش و در کل این جنگها به نفع مشتری هاست که ما باشیم، و بحث در این مورد هم کار خوبیه اما خب ما جنبه بحث زیاد رو نداریم متاسفانه ! البته بیشتر توضیح نمی دم که تیریپ روشنفکری نشه ! الان دیگه هر کسی با پیژامه می شینه پشت کامپیوتر می تونه ادعاش بشه و واسه بقیه شاخ و شونه بکشه ! مهم اینه که اینجا خودمونو نشون بدیم که می تونیم بحث کنیم فرهنگ داشته باشیم و آدم باشیم
بیشار از این از بحث تاپیک خارج نمیشم، شرمنده :دی
در ضمن من مطمئنم PS4 ایکس باکس رو خواهد گرفت :دی

منظورم اینه که هر کسی سلیقه خودش، نگفتم بخاطر ارادت کنسولی رو بخرید. هر کسی طبق معیارهای خودش یه کنسول رو می خره

پستتون بیشتر به این میخورد که اومدین فتوایی صادر کردین و رفتین,نه اینکه بخواین بحث کنین

کسی پیش خرید کرده از ایران ؟:دی
میخوام بدون هزینه حملش تا اینجا چه قدر میوفته می صرفه یا نه :دی

- - -ویرایش - - -

الان من از مایکرو متنفرم به خاطر انحصارطلبیش
یه کوچولو توضیح بده مایکرو جهان خوار چه کرده ؟

دیگه بهانه ای برای نخریدن XBOX ONE باقی نمی مونه..

وجود داشتن یه کنسول که از لحاظ سخت افزار حداقل رو کاغذ قویتره و 100 دلارم ارزون تره .
اره بهانه ای وجود نداره .....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or