Amazing Alex هم اكنون در دسترس است!

doostanehsoft

کاربر سایت
amazingalex1.jpg

Amazing Alex یک بازی مبتنی بر (فیزیک بازی پازلی) "physics-based puzzle game" می باشد که بازیکن را به سمت یافتن موارد و وسایل داخلی موجود در محیط بازی و ساخت مفتولهای پیچیده و Goldberg سوق می دهد. این بازی هم اکنون روی iPhone ، Ipad و Android در دسترس است. اما برای PC, Mac و Windows Phone در حال توسعه می باشد و هنوز تاریخ مشخصی برای ریلیزشان صادر نشده است.
این بازی پروژه بعدی سازندگان Angry Birds بوده است.
تریلر منتشر شده و زیبا از بازی را در این قسمت می توانید مشاهده کنید.

منبع

آپدیت
بازی رو با کیفیت HD و با حجم 22 مگابایت برای آندروید از لینک زیر می تونید دانلود کنید:
دانلود

--------------------------------------------------------

در صورتی که لینک بالا کار نکرد از سایت زیر دانلود کنید:

دانلود

آخرین ویرایش:
کاش در متن خبر اشاره به این میشد که این بازی پروژه بعدی سازندگان Angry Birds بوده که بی سرو صدا اومده.
دقیقاً الآن باید تو کجا تبلیغ میکرد که با سر و صدا به حساب میومد عرضه ـش؟؟
واسه شما بی سر و صدا بوده و گرنه به اندازه ی کافی تو جای مناسبش هیاهو به راه انداخته بود Rovio.

دقیقاً الآن باید تو کجا تبلیغ میکرد که با سر و صدا به حساب میومد عرضه ـش؟؟
واسه شما بی سر و صدا بوده و گرنه به اندازه ی کافی تو جای مناسبش هیاهو به راه انداخته بود Rovio.

تو هر جایی که مربوط به صنعت گیم باشه. تا همین دیروز من خودم هیچ اطلاعاتی ازش نداشتم. دیروز تازه فهمیدم که اینچنین چیزی هم موجوده. این یعنی اینکه تبلیغات نداشته. وقتی منی که صبح تا شبم تو دنیای گیم سپری میشه هیچ اسمی از این بازی نشنیدم یعنی بی سرو صدا اومده. وقتی هیچ سایت مهمی اینو تبلیغ نکرد و ما ندیدیم یعنی تبلیغاتش ضعیف بوده. بازم بگم؟

تو هر جایی که مربوط به صنعت گیم باشه. تا همین دیروز من خودم هیچ اطلاعاتی ازش نداشتم. دیروز تازه فهمیدم که اینچنین چیزی هم موجوده. این یعنی اینکه تبلیغات نداشته. وقتی منی که صبح تا شبم تو دنیای گیم سپری میشه هیچ اسمی از این بازی نشنیدم یعنی بی سرو صدا اومده. وقتی هیچ سایت مهمی اینو تبلیغ نکرد و ما ندیدیم یعنی تبلیغاتش ضعیف بوده. بازم بگم؟

اقا فردین من نمیگم تبلیغاتش خوب بوده ، ولی این که شما می گید "منی که صبح تا شبم تو دنیای گیم سپری میشه هیچ اسمی از این بازی نشنیدم" دیگه به شما مربوط می شه ، من خودم شخصا 3 تا تاپیک خبری مربوط به این بازی رو تو همین بازی سنتر دیدم ، حالا سایت های دیگه سر جای خودشون !

چند وقت پیش انونس شد و گفتن برخلاف انگری برد، این بازی یه مپ ادیتور داره.

این Rovio هم واقعا زحمت میکشه ها این دفه ورداشته Ineradicable Machine رو با تم جدید بیرون داده :دی هنوز روی دسته ZeptoLab و Cut the Rope ش بازی مبایلی ساخته نشده.Parachute Ninja اش رو هنوز نتونستم متاسفانه تجربه کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or