Amazing Alex هم اكنون در دسترس است!

doostanehsoft

کاربر سایت
amazingalex1.jpg

Amazing Alex یک بازی مبتنی بر (فیزیک بازی پازلی) "physics-based puzzle game" می باشد که بازیکن را به سمت یافتن موارد و وسایل داخلی موجود در محیط بازی و ساخت مفتولهای پیچیده و Goldberg سوق می دهد. این بازی هم اکنون روی iPhone ، Ipad و Android در دسترس است. اما برای PC, Mac و Windows Phone در حال توسعه می باشد و هنوز تاریخ مشخصی برای ریلیزشان صادر نشده است.
این بازی پروژه بعدی سازندگان Angry Birds بوده است.
تریلر منتشر شده و زیبا از بازی را در این قسمت می توانید مشاهده کنید.

منبع

آپدیت
بازی رو با کیفیت HD و با حجم 22 مگابایت برای آندروید از لینک زیر می تونید دانلود کنید:
دانلود

--------------------------------------------------------

در صورتی که لینک بالا کار نکرد از سایت زیر دانلود کنید:

دانلود

آخرین ویرایش:
اقا فردین من نمیگم تبلیغاتش خوب بوده ، ولی این که شما می گید "منی که صبح تا شبم تو دنیای گیم سپری میشه هیچ اسمی از این بازی نشنیدم" دیگه به شما مربوط می شه ، من خودم شخصا 3 تا تاپیک خبری مربوط به این بازی رو تو همین بازی سنتر دیدم ، حالا سایت های دیگه سر جای خودشون !

چند وقت پیش انونس شد و گفتن برخلاف انگری برد، این بازی یه مپ ادیتور داره.
ببینید من نمیگم انونس نشده. من خودمم یادمه تاپیک اخبارش زده شد که بازی جدید سازندگان انگری بردز داره ساخته میشه. (اسمش یادم نبود) منظورم اینه که اصلا سرو صدا نکرد با توجه به محبوبیت بازی قبلیشون. خیلی بازی های آشغالی داشتیم که اینقدر تبلیغ دیدم واسشون که حالم بد شده بعد بازی اومده 3-4 گرفته. حداقل تو چندتا سایت میتونستن تبلیغ بذارن.

بازی جالبیه ولی اصلا مبتکرانه نیست! قبلا همچین بازی هایی موجود بود!اصلا مثل انگری بردز نیست که تو سبک خودش تک باشه و بقیه از روش تقلید کنن.. یه جورایی این از بقیه تقلید کرده..
ضمنا.. به طرز وحشتناکی آسونه!

بازی جالبیه ولی اصلا مبتکرانه نیست! قبلا همچین بازی هایی موجود بود!اصلا مثل انگری بردز نیست که تو سبک خودش تک باشه و بقیه از روش تقلید کنن.. یه جورایی این از بقیه تقلید کرده..
ضمنا.. به طرز وحشتناکی آسونه!
Angry Birds هم بازی اریجینالی نبود. قبل از اون هم بازی هایی به این شکل وجود داشتن. به خصوص بازی های فلش مثل Crush the Castle ...
Amazing Alex ولی بازی هست که بر اساس بازی مشابه دیگه ای به نام Casey's Contraptions ساخته شده که حقوقش توسط Rovio خریداری شد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or