Multi Platform Alone in The Dark

سازنده
Pieces Interactive
تاریخ انتشار
۲۰۲۳
ناشر
THQ Nordic
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
FZ-5OVoXgAExqKj.jpg

تجربه ای دوباره از مجموعه‌ ای که ژانر بقا-ترسناک را تعریف کرد و راه را برای آثار کلاسیکی مانند Resident Evil و Silent Hill هموار کرد. تنها در تاریکی زمانی که برای اولین بار در سال ۱۹۹۲ منتشر شد، یک شگفتی فنی بود، استانداردهایی را برای ماجراجویی های ترسناک همه جانبه در آینده تعیین کرد. Developer Pieces Interactive در حال بازگشت به ریشه های مجموعه از نظر تنظیمات و در عین حال به روز رسانی و بازسازی مجدد بازی برای نسل جدیدی از بازیکنان است.

برای رعایت عدالت در مورد چنین عنوان مهمی در تاریخ بازی‌های ویدیویی، مفتخریم که بگوییم مجموعه‌ای از استعدادها در ساخت آن نقش دارند و Developers Pieces Interactive ترکیبی از استعدادهای جدید و توسعه دهندگان کهنه کار با تجربه است؛ داستانی جذاب که توسط میکائیل هدبرگ، نویسنده بازی های ترسناک تحسین شده SOMA و Amnesia: The Dark Descent، خلق شده است. همکار افسانه ای گیلرمو دل تورو، گای دیویس در طراحی هیولاها و موجودات بازی مشارکت داشته است و جیسون کوهنن، ملودی‌های وهم‌آور و ترسناکی را برای ایجاد یک فضای صوتی پرتنش، پیچ‌خورده و ترسناک ارائه می‌کند.

در Alone in the Dark، شما یک داستان کاملاً وفادار به نسخه اصلی را تجربه خواهید کرد، اما شخصیت‌ها، مکان‌ها و مضامین سه گانه اصلی دهه ۹۰ را در خود جای داده است. برای لذت بردن از بازی نیازی به انجام دادن نسخه های قدیمی نیست، اما طرفداران سری چیزهای آشنای زیادی پیدا خواهند کرد.

داستان تنها در تاریکی در آمریکای جنوبی گاتیک و در دهه ۱۹۲۰ میلادی رخ میدهد؛ یک محیط نوآر با عناصر کلاسیک ترسناک لاوکرافت و این دنیایی است که قرار است شما در آن به گشت و گذار بپردازید. شما در یک عمارت بزرگ و دگرگون شده با نام Derceto، مکانی که در نسخه ۱۹۹۲ بازی نشان داده شده بود و همچنین مکان های مختلف دیگری که به Derceto مرتبط هستند را مجدداً مشاهده خواهید کرد. هم امیلی هارتوود و هم ادوارد کارنبی، قهرمانان بازی اصلی، قابل بازی هستند، اما با دشمنانی کاملا جدید و موجوداتی تکامل یافته به نسخه اصلی. همانطور که انتظار دارید، بازی دارای گیم پلی کلاسیک ترسناک بقا است. شما محیط‌ها را کاوش می‌کنید، معماها را حل می‌کنید و یک داستان ترسناک اصلی روان‌شناختی عمیق را تجربه خواهید کرد. همچنین در هنگام مبارزه با هیولاهای ماوراء الطبیعه، اکشن و نبرد بسیار پرتنش را تجربه خواهید کرد.

بازیش نسل 7 می زنه /// تو ریمیک از کپکام یاد بگیرند

اگر زیرنویس فارسی (مثل نسخه دمو) وجود داشته باشه و قفل دنوو نداشته باشه و روایت خطی طور داشته باشد من امتحانش می کنم . 6 7 ساعت بیشتر گیم پلی ندارد
قربان دیگه چی میل دارین؟

گان پلی توی همین چند ثانیه ای که مدام صحنه های کامبت رو کات می کردن! جالب نبود، من که عجله ای ندارم و اینطور از کلیت ماجرا بر میاد که پس از مدت کوتاهی روی سرویس پلاس میاد و بعد بازی می کنم. امیدوارم متاش سبز بشه

این 7 دقیقه گیم پلی که من دیدم بازی خیلی ضعیفه.

========
صداگذاری ، انیمیشن ها ، شوتینگ ، طراحی مرحله ، دشمنها و... خیلی متوسط و بعضا ضعیفه.
یعنی یک نکته برجسته ای که به چشم بیاد نداره که بگم خب میتونه کار رو در بیاره.
حالا داستان و روایتش خوب از آب در بیاد رو نمیدونم.

الان این تریلر رو کامل دیدم
به نظرم طراحی محیط و اتمسفر خوبی داره
احتمالا تو بخش پازلاشم اوکی باشه
داستان و شخصیتارو نمیشه نظری داد
گیم‌پلی و سیستم کامبتش هم با اینکه چیز زیادی نشون نمیدن اما مشخصه اونقدرا خوب نی
ولی در نهایت حضور دیوید هاربر بهترین نکته‌ی این بازی هستش برای من :D
بخوام رو همین تریلر نظر بدم، یه ۷۸ ۷۹ خوب از توش درمیاد.

الان این تریلر رو کامل دیدم
به نظرم طراحی محیط و اتمسفر خوبی داره
احتمالا تو بخش پازلاشم اوکی باشه
داستان و شخصیتارو نمیشه نظری داد
گیم‌پلی و سیستم کامبتش هم با اینکه چیز زیادی نشون نمیدن اما مشخصه اونقدرا خوب نی
ولی در نهایت حضور دیوید هاربر بهترین نکته‌ی این بازی هستش برای من :D
بخوام رو همین تریلر نظر بدم، یه ۷۸ ۷۹ خوب از توش درمیاد.
من اونجایی که خورد تو ذوقم اتفاقا سطح صداگذاری ایشون روی کرکتر بود.

از این لحاظ بنظرم کرکتر خانومه بمراتب بهتره سطح صداگذاریش.
مخصوصا تو سورپرایز شدنها و اونجاهایی که میترسن و آه و اوه میکنن.
===============

• Like
Reactions: Taha75 and NaViiDii
انیمیشن‌ ها بنظرم بد نیست. مخصوصا انیمشن های راه رفتن یا دویدن کرکترها و کلا انیمشن کرکترها توی‌ کات سین ها خوبه. بعضی از انیمیشن های مربوط به کامبت یا شوتینگ مسلما جای کار داره. اما در کل نمیشه از هر بازی انتظار انیمشن هایی در سطح بازی های ناتی داگ یا بازی های بزرگ دیگه داشت. مخصوصا این بازی که احتمالا بودجه محدودی داره. احتمالا بخش بزرگی از بودجه بازی صرف صداپیشه ها شده و اینبار تصمیم گرفتند حداقل برای پروتاگونیست های بازی دو تا از بازیگرهای مطرح هالیوودی رو استخدام کنند تا مثل بازی آخر صداگذاری در این سطح comical و مضحک نباشه.

View attachment Alone In The Dark - Stone cutscene.mp4

صدا پیشه ها از همین تریلر گیم پلی هم مشخصه کارشون خوبه و بنظرم بد نیست. کامبت و گان پلی قطعا ایده ال نیست و با توجه به چیزی که تا الان نشون دادند ضعیفترین بخش بازی هست. اما فکر کنم کارگردان بازی گفت روی کامبت تمرکز زیادی ندارند و بیشتر داستان و اتمسفر براشون مهمه و احتمالا این ضعیف بودن کامبت یه چیز عمدی مثل RE7 باشه که خود سازنده ها میخوان. در‌ مورد بقیه موارد هم مثل طراحی مراحل، طراحی دشمن ها و... هم واقعا همین الان نمیشه با این تریلر قضاوت کرد و فاتحه بازی رو‌ خوند.

داش احساس کردم داری منت سر تیم سازنده میذاری و بازی میکنی :D

پ.ن: من دو نسخه Alone in the dark رو بازی کردم و هر دو نسخه به شدت جذاب بودن
View attachment 318463
این نسخه زمان خودش فوق العاده جذاب بود برام
والا این بازی کلا در حد نسل ۹ نیست و ارزش ریالی ندارد (تصنعی بودن از بازی می باره و منو یاد بازی SinkingCity انداخت). من حاضرم برای رد دد ۳ بالای یک میلیون خرج کنم ولی این بازی ۱۰۰۰ تومان هم نه .

ریمیک فقط کپکام . می کوبه دوباره می سازه . تنها در تاریکی مثل شرلوک های اخیر انگار یک بازی نسل ۷ هست . انتظارم بیشتر بود .

انشالله زیرنویس فارسیش به قوت خودش باقیه و دنوو هم نداره . تجربه اش از بیکاری بهتره .

• Smile
Reactions: milad2mars
والا این بازی کلا در حد نسل ۹ نیست و ارزش ریالی ندارد (تصنعی بودن از بازی می باره و منو یاد بازی SinkingCity انداخت). من حاضرم برای رد دد ۳ بالای یک میلیون خرج کنم ولی این بازی ۱۰۰۰ تومان هم نه .

ریمیک فقط کپکام . می کوبه دوباره می سازه . تنها در تاریکی مثل شرلوک های اخیر انگار یک بازی نسل ۷ هست . انتظارم بیشتر بود .

انشالله زیرنویس فارسیش به قوت خودش باقیه و دنوو هم نداره . تجربه اش از بیکاری بهتره .
این که ریمیک نیس، شاید ریبوته شایدم نه
درکل آره گرافیک پایینه ولی خب بودجه ساخت رد دد با این مگه یکیه؟
نمیدونم نسخه های قدیمیش رو بازی کردی یا نه ولی برای زمان خودشون خیلی خوب بودن (کاری با امتیاز ندارم)
نسخه 2008 و یه نسخه قبل اون جزو بازی های زیبای قدیمی بودن
من که حتما بازی میکنم :D

این که ریمیک نیس، شاید ریبوته شایدم نه
درکل آره گرافیک پایینه ولی خب بودجه ساخت رد دد با این مگه یکیه؟
نمیدونم نسخه های قدیمیش رو بازی کردی یا نه ولی برای زمان خودشون خیلی خوب بودن (کاری با امتیاز ندارم)
نسخه 2008 و یه نسخه قبل اون جزو بازی های زیبای قدیمی بودن
من که حتما بازی میکنم :D
دقیقا نباید مقایسه کرد ، اصلا تفاوت بودجه های این بازیها با هم خنده داره.

من 2008 که نه ولی اون نسخه PS2 که Alone in the Dark: The New Nightmare بود رو خیلی دوست داشتم.
مخصوصا نیمه ابتداییش.
کاملا یک رزیدنت ایول کلاسیک بود برای خودش.
همین پارسال دوباره بازی کردم.

دقیقا نباید مقایسه کرد ، اصلا تفاوت بودجه های این بازیها با هم خنده داره.

من 2008 که نه ولی اون نسخه PS2 که Alone in the Dark: The New Nightmare بود رو خیلی دوست داشتم.
مخصوصا نیمه ابتداییش.
کاملا یک رزیدنت ایول کلاسیک بود برای خودش.
همین پارسال دوباره بازی کردم.
منم Alone in the Dark: The New Nightmare بازی کردم واقعا خیلی خفن بود :D
این بازی مثل سری Resident Evil یا سری های دیگه معروف نبود و نشد ولی خدایش بازی های خوبی بودن (بجز نسخه آخر که آشغال بی مصرف بود)

یه گیم پلی طولانی از بازی اومده. مکانیک های گیم پلی و فیزیک بازی در حد گیم های متوسط دو نسل پیشه. ناشر کلاش بازی اومده یه ip معروف رو خریده دوتا بازیگر معروف رو وارد بازی کرده و در واقع پولی که باید صرف گیم پلی میشد رو داده بابت تبلیغات.
کلا این امبرسر گروپ یه کلاشیه که دومی نداره.
بازی بنظرم کاملا درجه دو هست.

• Like
Reactions: Taha75
این بازی برای گیمرهای قدیمی که با شماره های قبلیش خاطره دارند قابل تحمل و نوستالژی بازیه یکجورایی اما برای گیمرهای جدید که اولین بار می خواهند با جهان بازی آشنا شوند به دلیل گرافیک فنی پایین و گیم پلی تاریخ گذشته و .... جالب نیستش .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or