Multi Platform Alone in The Dark

سازنده
Pieces Interactive
تاریخ انتشار
۲۰۲۳
ناشر
THQ Nordic
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
FZ-5OVoXgAExqKj.jpg

تجربه ای دوباره از مجموعه‌ ای که ژانر بقا-ترسناک را تعریف کرد و راه را برای آثار کلاسیکی مانند Resident Evil و Silent Hill هموار کرد. تنها در تاریکی زمانی که برای اولین بار در سال ۱۹۹۲ منتشر شد، یک شگفتی فنی بود، استانداردهایی را برای ماجراجویی های ترسناک همه جانبه در آینده تعیین کرد. Developer Pieces Interactive در حال بازگشت به ریشه های مجموعه از نظر تنظیمات و در عین حال به روز رسانی و بازسازی مجدد بازی برای نسل جدیدی از بازیکنان است.

برای رعایت عدالت در مورد چنین عنوان مهمی در تاریخ بازی‌های ویدیویی، مفتخریم که بگوییم مجموعه‌ای از استعدادها در ساخت آن نقش دارند و Developers Pieces Interactive ترکیبی از استعدادهای جدید و توسعه دهندگان کهنه کار با تجربه است؛ داستانی جذاب که توسط میکائیل هدبرگ، نویسنده بازی های ترسناک تحسین شده SOMA و Amnesia: The Dark Descent، خلق شده است. همکار افسانه ای گیلرمو دل تورو، گای دیویس در طراحی هیولاها و موجودات بازی مشارکت داشته است و جیسون کوهنن، ملودی‌های وهم‌آور و ترسناکی را برای ایجاد یک فضای صوتی پرتنش، پیچ‌خورده و ترسناک ارائه می‌کند.

در Alone in the Dark، شما یک داستان کاملاً وفادار به نسخه اصلی را تجربه خواهید کرد، اما شخصیت‌ها، مکان‌ها و مضامین سه گانه اصلی دهه ۹۰ را در خود جای داده است. برای لذت بردن از بازی نیازی به انجام دادن نسخه های قدیمی نیست، اما طرفداران سری چیزهای آشنای زیادی پیدا خواهند کرد.

داستان تنها در تاریکی در آمریکای جنوبی گاتیک و در دهه ۱۹۲۰ میلادی رخ میدهد؛ یک محیط نوآر با عناصر کلاسیک ترسناک لاوکرافت و این دنیایی است که قرار است شما در آن به گشت و گذار بپردازید. شما در یک عمارت بزرگ و دگرگون شده با نام Derceto، مکانی که در نسخه ۱۹۹۲ بازی نشان داده شده بود و همچنین مکان های مختلف دیگری که به Derceto مرتبط هستند را مجدداً مشاهده خواهید کرد. هم امیلی هارتوود و هم ادوارد کارنبی، قهرمانان بازی اصلی، قابل بازی هستند، اما با دشمنانی کاملا جدید و موجوداتی تکامل یافته به نسخه اصلی. همانطور که انتظار دارید، بازی دارای گیم پلی کلاسیک ترسناک بقا است. شما محیط‌ها را کاوش می‌کنید، معماها را حل می‌کنید و یک داستان ترسناک اصلی روان‌شناختی عمیق را تجربه خواهید کرد. همچنین در هنگام مبارزه با هیولاهای ماوراء الطبیعه، اکشن و نبرد بسیار پرتنش را تجربه خواهید کرد.

قبلا یه نسخه بازی کردم

1685195275317.png

نه میدونستیم متا چیه و نه سونی/مایکروسافت
یه مرحله فرار با تاکسی داشت چقدر عاشقش بودم :D
اون موقع انگلیسی داغون بود وسطاش متوجه نشدم میگه چیکار کن دیگ نتونستم بازی رو تموم کنم:))

ظاهرا دمو بازی زیرنویس فارسی داره؛ حتی رو کنسول! :x :D

من خودم تست نکردم!
بعد از دیدن پیام شما تست کردم و بله اونم نه فقط زیر نویس، کل منو فارسی و راست چین میشه برای فارسی و عربی (یک مقدار اولش گیج کننده بود چون حتی راست و چپ رفتن زبان هم مثلا عوض شد).
Screenshot (297).png

روی پی اس ۵ دانلود کردم. زیرنویس فارسی هم داره که باعث میشه به خاطر اینکارشون بازیو حتما بخرم از پلی استیشن استور.
نظر قطعی در مورد بازی نمیتونم بدم. بیس بازی که مشخصه خوبه چون از یه بازی قدیمی هست و این نسخه ی ریمیک هست. اما در مورد گرافیک، نه گرافیک بدی داره و نه خوب. یه چیزی در حد نمره ی ۷.۵ هست گرافیکش. از افکت موها اصلا خوشم نیومد و موی سر کاراکتر مونث واقعا بی کیفیت بود.
یه سری اشکال انیمیشنی توی بازی دیدم؛ مثلا وقتی دستگیره ی دری که قفل هست رو میخوای بگیری توی دستت، کاراکتر دستشو توی هوا نگه میداره و دستگیره رو اصا توی دستش نمیگیره. چنین مشکلات برای یه بازی نسل ۹ اصلا قابل تحمل نیست و به شدت توی ذوق میزنه. هرچند اگر بازی در باقی فاکتور ها بی نقص باشه، دیدن این مسائل باعث بدبینی بازیکن نسبت به بازی میشه.
توی مود کوالیتی خیلی بازیش استیبل نیست و افت فریم و استاتر داره. روی مود پرفرمنس هم یه مقدار کیفیت تکسچر ها ضعیف بود حس میکنم‌‌؛ اما توی مود بازی ۶۰ فریم استیبل هست.
با همه ی این اوصاف، محیط بازی پرجزئیات هست و گرافیک هنری بازی واقعا خوبه. از همه مهمتر فیزیک بازی واقعا خوبه و تقریبا هر جسمی در بازی قابلیت حرکت کردن، تکون خوردن،افتادن یا صدا دادن دارن؛ یعنی شما به هر چیزی بخورید، حالا یا ویلچیز باشه یا کتاب، اون جسم یا حرکت میکنه یا میفته‌؛ این قضیه قطعا توی القای حش ترس کمک زیادی میکنه. مثلا شما داری توی یه محیط تاریک و اروم راه میری، هر لحظه حس میکنی الان یه اتفاقی میفته، بعد به طور ناگهانی میخوری به یه کتاب که روی میز هست و اون کتاب میفته زمین که همین اتفاق باعث ترسیدن بازیکن میشه.
چیزی که الان قابل دانلود هست خیلی کوتاهه در حد ۱۰ دقیقه. توی این ۱۰ دقیقه من خیلی حس ترس بهم القا نشد. یه جورایی حس کودکانه و فان شخصیت بازی غالب بود. چون خود شخصیت بازی هم انگار از هیچی نمیترسید، این حسو به ادم میداد که نباید بترسه.
در مورد لول دیزاین هم بگم که این ریمیک، رسما همه چیو از اول ساختن. ورژن قدیمی قابل قیاس با این نیست. قطعا این بازی بیشتر شبیه به یک بازی جدید هست تا یک ریمیک.
در کل با توجه به چیزی که تا الان تست کردم به نظرم متای بازی بین ۷۶ تا ۸۰ میشه.
هرچند خودم خیلی نسبت به گرافیک سخت گیر نیستم و به بازی ۸.۵ میدم‌.

همین الان رو سریز اکس دموشو بازی کردم
۱۷ گیگ ارزشش رو نداشت شاید در حد ۷ ، ۸ دقیقه راه رفتن هست ، هیچی از بازی معلوم نبود و گرافیک هم معمولی بود فقط نکته مثبت فارسی بودن هست که منو اگر بازی نمرات خوبی بگیره وادار میکنه که بخرمش
کلا تغیرات شدید هست و از بازیگرای مطرح استفاده کردن ولی انگار ربطی به تنها در تاریکی های قبلی نداره

• Like
Reactions: Taha75
دمو را بر روی کامپیوتر رفتم. خیلی کوتاه بود و کار خاصی هم نکرد . گرافیک هنری عالی . گرافیک فنی در حد اواخر نسل ۷ . بازی از نظر گرافیک یک چیزی بین شرلوک هلمز اخیر و بازی Sinking City هست . باگ هم داشت . توی هوا بدون تاچ کردن دستگیره درب ها تکان می داد . یک مشکل دیگه این بود که گاهی موس حرکت می دادم ولی کارکتر اطراف نمی دید . فقط یک سمت اصرار داشت نگاه کنه .

کلا ارزش دانلود دمو نداره . ۷ دقیقه پیاده روی .

تنها نکته مثبت گنجاندن زبان فارسی در منو زیرنویس ها هست که برای من تعجب برانگیز هست .

• Like
Reactions: all4u and God Foot
منم رو ps5 نصب کردم و بگم دمو نیست درواقع و یه پرولوگ هست که ربطی به بازی نداره ( با یه دختر بچه باید یک نامه پست کنین) هیچ مبارزه و چیز خاصی نداره، ، تنها نکته ی مثبتش گرافیک هنری و فارسی بودن همه چیز ( به جز صدا ها) هست
البته THQ قبلا تو دارکسایدرز 3 هم اینکار رو کرده بود و فارسی داشت ( فقط PC)

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

با این که نسخه 2008 و new nightmare رو واقعا دوست داشتم و به شدت هم از عزیزان تولیده کننده و ناشر برای ترجمه فارسی این بازسازی متشکرم اما این بازی فکر کنم نهایتا بتونه 72 تا 77 بگیره !

گرافیک جالب نبود، تعامل های شخصیت ها خیلی مصنوعی بود، ترس اصلا نبود، حوصله سر بود، کارگردانی اگر مثل همین باشه که واویلا هست ! کاملا بی روح !!! زیرنویس فارسی هم که قربونش برم خیلی ادبیات چغری داشت بابا راحت باشین ! به کی دادید ترجمه !

دمو تروله! 11 گیگ دانلود کردم که با کارکتر فقط چند قدم راه برم. شما که به بازخورد گیم پلی اعتماد نداری پس چرا دمو می دی! حتی به لحاظ فنی از همین دموی چند دقیقه ای مشخصه بازی ایراداتی داره

قبلا یه نسخه بازی کردم

View attachment 294845

نه میدونستیم متا چیه و نه سونی/مایکروسافت
یه مرحله فرار با تاکسی داشت چقدر عاشقش بودم :D
اون موقع انگلیسی داغون بود وسطاش متوجه نشدم میگه چیکار کن دیگ نتونستم بازی رو تموم کنم:))
خیلی بازی خوبی بود و نشون داد متا فکت نیست.

من با 360 تموم کردم و البته افتخار پلتش را هم داشتم.

منم کلا بازی فرسنگ ها از سبد خریدم فاصله داشت به نظرم بازی زباله ای هم باشه با چیزایی که ازش دیدم دور بر متای ۷۰ شاید پایین تر ولی لامصب از وقتی فهمیدم زبان فارسی هم پشتیبانی میکنه کلا دیدم نسبت به بازی عوض شد و حتما میگیرمش:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or