Alone in the Dark: Near Death Investigation - Xbox360 Version

بله من خودم عاشق اين سبكم ولي خوب كنترل بازي رو اعصاب كه خوب به سختي قابل تحمل اما دوربين كه ديگه شوت اما به هر حال اونايي كه اين سبك رو دوست دارن بگيرن يه بازي متفاوت اميدوارم بلايي كه سر اين اومد سر سايلنت هيل نياد! امين

من در مرحله پارکینک هستم از باک ماشین داره بنزین میریزه قاعدتا باید ماشین رو منفجر کرد
من به نتیجه رسیدم که با شیشه بنزینی که خودم دارم راه رو برای آتیش درست کنم امکا به هر سمت که خط می کشم آتیش رو روشن نمی کنه اصلا من فندک ندارم؟؟؟!!!
گویا یه فندک تو قفصه هست اما نمیشه برش داشت؟

کسی اینجا رو رد کرده؟

من در مرحله پارکینک هستم از باک ماشین داره بنزین میریزه قاعدتا باید ماشین رو منفجر کرد
من به نتیجه رسیدم که با شیشه بنزینی که خودم دارم راه رو برای آتیش درست کنم امکا به هر سمت که خط می کشم آتیش رو روشن نمی کنه اصلا من فندک ندارم؟؟؟!!!

کسی اینجا رو رد کرده؟

عزیز شما باید با تفنگت به باک تیر اندازی کنی تا منفجر بشه ماشین و راه باز بشه فندک هم الان پیدا نمیکنی

این داستان این 2 پایان چی بود میشه یکی توضیح بده؟
چرا اینقدر بد؟
اپیسود 8 اولین ساکنسش چطوری باید رد کرد من همونو موندم فقط کمک کنید

visionرو هم به 81 رسوندم حالا باید چیکار کنم؟
بازم این دیواره هست

آخرین ویرایش:
visionرو هم به 81 رسوندم حالا باید چیکار کنم؟
بازم این دیواره هست

سعی کنید S.Vision رو به 100 برسونید چون یک Achievement زیبا براتون باز خواهد کرد !

اون دیواره که همیشه خواهد بود ، باید از سمت چپ اون دیواره که کمی کوتاه تر میشه ، بطری الکلی رو با چسب و دستمال ، ترکیب کرده و با فندک روشن کرده و از بالای اون دیواره پرتاب بکنید ؛ احتمالاً اولین بار نتونید ولی به حد کافی اونجا کنار سطل های زباله ، دستمال و بطری الکلی برای شما گذاشتند .

کسی اینجا رو رد کرده؟
سلام
شما باید محتویات کوتتون کم کنید تا جایی برای فندک پیدا بشه بعد با فندک بنزین اتش زده تا به باک برسه و منفجر شود
راستی بچه ها نمیشه هرجا که دلمون میخواد سیوش کنیم

سعی کنید S.Vision رو به 100 برسونید چون یک Achievement زیبا براتون باز خواهد کرد !

اون دیواره که همیشه خواهد بود ، باید از سمت چپ اون دیواره که کمی کوتاه تر میشه ، بطری الکلی رو با چسب و دستمال ، ترکیب کرده و با فندک روشن کرده و از بالای اون دیواره پرتاب بکنید ؛ احتمالاً اولین بار نتونید ولی به حد کافی اونجا کنار سطل های زباله ، دستمال و بطری الکلی برای شما گذاشتند .

منم بالاخره به 100 رسوندم و همین کاری که شما گفتین رو کردم البته الان دیدم این پیغامو در هو صورت دستتون درد نکنه من از این بازی تونستم تمام اچیومنتهارو بگریم
البته من بازیم مشکل داشت سره اخرین درخت که باید با ماشین بپریم یجا تا وان ماشینی که اتیش گرفته بیوفته رو ریشه یوهو بازیه من اررور میداد اما بالاخره انجام دادم خداروشکر از شما هم ممنونم

سلام
اقا من یه جا گیر کردم اونجا که باید از ماشین بالابر برای بالا بردن دربی که تا نصفه باز میشه استفاده کرد
ماشین بالا بر چه جوری از پایین جایگاه ببرم بالای جایگاه هر کار میکنم نمیشه ؟:confused: یعنی راهی نداره بره بالای سکو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ماشین بالا بر چه جوری از پایین جایگاه ببرم بالای جایگاه هر کار میکنم نمیشه ؟

وسط اون اتاقی که هستید باید یه سکوی برقی باشه که در حال حاضر خاموشه و هم سطحه زمین است ؛ سمت راست تون چندین جعبه است که باید به کمک اون ها خودتون رو به بالای اون جعبه ها برسونید ؛ بالای جعبه یه نرده است که متصل میشه به ژنراتور روشن کننده برق این سکو ؛ با روشن کردن اون میتونید بالابر رو از روی اون رد بکنید و درب رو کمی بالا ببرید ؛ تهایتاً از ماشین پیاده شده و ادامه میدید بازی رو ؛

* با همون ماشین بالابر جعبه ها طوری بچینید که موقع پریدن دستتون به اون نرده برسه ؛

وسط اون اتاقی که هستید باید یه سکوی برقی باشه که در حال حاضر خاموشه و هم سطحه زمین است ؛ سمت راست تون چندین جعبه است که باید به کمک اون ها خودتون رو به بالای اون جعبه ها برسونید ؛ بالای جعبه یه نرده است که متصل میشه به ژنراتور روشن کننده برق این سکو ؛ با روشن کردن اون میتونید بالابر رو از روی اون رد بکنید و درب رو کمی بالا ببرید ؛ تهایتاً از ماشین پیاده شده و ادامه میدید بازی رو ؛

* با همون ماشین بالابر جعبه ها طوری بچینید که موقع پریدن دستتون به اون نرده برسه ؛
سلام دوست عزیز ممنون از کمکت
اما شما منظور من خوب نفهمیدید من اون بالا بره اوردم بالا اما ماشین بالا بره نمیتونستم بیارم بالا البته خودم ردش کردم باید با ماشین بالا بر اون ستون میاوردم بالا بعد از ماشین پیاده میشدم باید کلید دستگاه میزدم اون تکیه گاه بیرون میامد بعد وار ماشین میشدم باهاش میرفتم بالا خواستم توضیح بدم شاید کسه دیگه ای اینجا گیر کنه به هر حال ممنون;)

من تو اپیزود 8 گیر کردم
تقریبا" آخرای مرحله میرم تو یه خونه و از طناب بالا میرم و از یهراه پله بالا میرم اما بعدش نمیدونم باید چی کار کنم

سلام من اونجا بازی که برفک های روی نقشه زیاد میشه (یه بیست سیتایی میشه)بعد باید بری پیش یه ساختمون وقتی میری اونجا نمیتونم زیاد نزدیک شم وقتی چشمامو میبندم یه چیزی جلوی راه گرفته (همون که شبیه یه دیوار سفیده )کسی میدونه باید چیکار کنم ؟

دوست عزیز نباید زیاد پشت سر هم پست بزنی یه کم صبر کنی بچه ها میان کمکت میکنن فقط صبور باش جواب سوالت هم گذاشتم تو اسپویلر
باید یه شیشه بنزینو پارچه بزنی سرش بعد چسب می پیچی دور شیشه بعد هم پارچه رو اتیش میزنی وقتی عنکبوته اومد این طرف می چسبونی پشتش همین-در ضمن در مورد 2 تا پایان هم نگران نباش دقیقا اخرین صحنه ی بازی اتفاق میوفته ! یعنی با تصمیمی که میگیری
موفق باشی
من پارچه و چسب رو به بطری میزنم ولی جه جوری اتیش بزنم فندک ندارم! لطفا کمک کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or