Alone in the Dark: Near Death Investigation - Xbox360 Version

سلام
Episode 5 سکانس 3 این غول رو چجوری باید بکشیم؟؟؟

اگه همون غول خرچنگي رو میگی برو بنزين بردار بعد بنداز طرفش و شليک کن وقتی این کارو کردی يه کارايه عجييب قريب میکنه برو پشت يه ستون تا از جونت نره بعد باز دوباره همين کارو بکن تا بمیره /:)/:):biggrin1::biggrin1:

نکات مثبت: معما های خیلی قشنگ، گرافیک نسبتاً خوب ( مخصوصاً آتیش ها )، ایده های جالب در انتخاب تفنگ و ... .
نکات منفی: کنترل افتضاح، گیم پلی اعصاب خورد کن، باگهای اعصاب خورد کن تر !

گرافیک: 7.5
گیم پلی: 6.5
صدا گذاری: 7
کنترل: 5
ارزش برای تکرار مجدد: 4

در کل: 7

کلاً من هم مثل همه انتظاراتم از این بازی خیلی بیشتر از این بود !

منم امروز بازیشوو خریدم.گرافیکش رو اول دیدم گرخیدم..تکسچر های پرجزییات صورت کاراکترا دیوونه کننده بود..یخورده که گذششت گفتم عحب بازییه خداییه ..تا اینکه رسیدم به اولین جنگ بازی بشدت از بازیش زده شدم.یعنی سیستم جنگ مسخره تر از این تو عمرم ندیده بودم..یعنی تا آخرش باید اینجوری بجنگیم:confused:
سگ پلی استیشن یکش به این شرف داشت.
نورپردازیها فوق العادس ولی کنترلش واقعا عذاب روحیه آدمه

تورو خدا این episode 8 scens 1 رو باید چی کار کرد تو پارک دور خونه چشتو می بندی یه حسار سفید هست نمیشه ازش رد شد
باید چیکار کنم

فکر کنم باید Spritual Vision رو افزایش بدی - زیاد پ
من خودم رسوندمش بالای 50 بقیه سکانسهای بعدی که قفل بود باز شد ! زدم رفت :cheesygri

منم امروز بازیشوو خریدم.گرافیکش رو اول دیدم گرخیدم..تکسچر های پرجزییات صورت کاراکترا دیوونه کننده بود..یخورده که گذششت گفتم عحب بازییه خداییه ..تا اینکه رسیدم به اولین جنگ بازی بشدت از بازیش زده شدم.یعنی سیستم جنگ مسخره تر از این تو عمرم ندیده بودم..یعنی تا آخرش باید اینجوری بجنگیم:confused:
سگ پلی استیشن یکش به این شرف داشت.
نورپردازیها فوق العادس ولی کنترلش واقعا عذاب روحیه آدمه
نه اسلحه هم میگیری - اما کشتن اکثر دشمنان با اتش زدم اجسام سریع و راحته !!! البنه اگر 2 تا بشن به دلیل کنترل بازی بسیار مشکل میشه !!!!

میشه یه راهنمایی بکنید:

تو مرحله دو... اخرهاش که سوار ماشین هستیم و تو شهر باید از دست اون هیولا فرار کنیم تقریبا اخرهاش یه جا هست با ماشین میریم تو یه ساختمون و پله داره از پله ها میرم بالا نمیدونم باید چی کار کرد...از شیشه جلوی ساختمان با ماشین میپرم بیرون ولی game over میشم...چی کار باید کرد؟؟

سلام
من چند جا بازی رو نتونستم رد کنم ممنون میشم کمک کنین
اپیزود 3 سکانس 2 اون قسمتی که جلوم 1 اتوبوس هست
اپیزود 3 سکانس 4 قسمت 2
اپیزود 6 سکانس 1
اپیزود 6 سکانس 2 قسمت 3
اپیزود 7 هر 4 قسمت اول
ممنون میشم اگر کمک کنین بردارم 13 سالش هست و داره این بازی رو تموم و این چند قسمت رو گیر کرده. و اینا رو نوشته بود تا منم از شما کمک بگیرم.

سلام
من توي اپيزود 7 اونجايي كه ميري تو موزه بعد ميري طبقه پشت بوم يه سنگي هست رو زمين و لي نميدونم چيكار كنم
يه راهنمايي كنيد

یکی کمک کنه..
من چند جا بازی رو نتونستم رد کنم ممنون میشم کمک کنین
اپیزود 3 سکانس 2 اون قسمتی که جلوم 1 اتوبوس هست
اپیزود 3 سکانس 4 قسمت 2
اپیزود 6 سکانس 1
اپیزود 6 سکانس 2 قسمت 3
اپیزود 7 هر 4 قسمت اول

مگه میشه بدون رد کردن رفت قسمت های بعد :confused:

ولی در کل بازی شاهکار هست و نمیدونم چرا بعضی ها عیب میگرفتن خوب که خریدمش چون واقعا نو آوری داشت و هیجانش به شدت بالاست که موسیقی تاثیر به سزایی دارد فقط یکم از نظر گرافیک و کنترل دوربین مشکل داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or