Alone in the Dark: Illumination | PC

• Thread starter Thread starter pasia
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
75172095311334732152.png

چندی پیش شرکت Atari در نمایشگاه PAX 2014 رسما اعلام کرد عنوان جدیدی از سری Alone in the Dark برای رایانه های شخصی درحال ساخت است.
Alone in the Dark جدید طبق گفته های سازندگان پیشرفت های تازه ای را در سبک وحشت و بقا به نمایش خواهد گذاشت و از یک گیم پلی چند نفره به صورت co-op بهره می برد.اینطور که مشخص شده در بازی مد co operative وجود خواهد داشت و همچنین در بازی از قدرتی به نام illumination یا روشنایی استفاده میشود. بازیکنان با انتخاب کلاس های مختلف همچون Hunter Witch Engineer Priest در یک شهر متروکه به مبارزه با هیولاها می پردازند.
بازی از موتور گرافیکی Unreal Engine 4 بهتره خواهد برد که نوید یک گرافیک خوب را بما میدهد.

Alone in the Dark: Illumination پاییز امسال November 2014 بصورت انحصاری برای پلتفروم PC منتشر خواهد شد.
Developer: Pure FPS

تصاویری جدید از بازی:

آخرین ویرایش:
اینقدر نسخه ی ۲۰۰۸ رو ترول نکنید, برید الان بازی کنید تا متوجه بشید همون AITD 2008 از تمام بازیای به اصطلاح Horror که تواین چند ساله اومده چند ده لول بالاتره. متا خیلی وقتا ملاک خوبی نیست چون یه بازی به شدت ضعیف و درجه چندی مثل EW توش میانگین ۷۵ داره.

تموم خاطراتم به فنا رفت لعنت به این آتاری لعنت هزاران لعنت بهش گند زد رفت به خاطراتم خدایا نسخه های اولیش چه دورانی بود پدر سبک ترس و بقا به فنا رفت از همون اول معرفیش بهش شک داشتم کلا زده رو دست گرز شوتینگش اون سازند های ... برن نسخه ی 2008 بازی کنند از شرم خودشونو دار بزنند یکی نیست بگه کارو به کاردان بسپار؟ یکی نیست بگه بودجه نداری چرا این ای پی نابود میکنی؟ میدونی نسخه های قدیمی اش چه انقلابی بودند؟ یکی نیست بگه ادن گیم چرا رو این بازی کار نکرده ؟ تنها در تاریکی که ادن گیم روش کار نکنه تنها در تاریکی نیست! تاسف و هزاران بار تاسف که این بازی اسم تنها در تاریکی روشه، کلا تمام بازی های این نسلو بزارید رو هم پیچیدگیشون اندازه یکی از معما های نسخه 2008 نمیشه. خدایا همون نسخه 2008 رو به استاندارد های روز میرسوندی بهتر از این فاجعه بود.

من هنوز نگرفتمش ولی یعنی اینقد فاجعه ست؟
نسخه 2008 که اتفاقا بی نظیر بود کاش اینم مثل اون باشه حداقل

والا راستش من نسخه ی قدیمی رو بازی نکردم !!! اما بازی سبک ترسناک و شوتر و تا دلت بخواد !!! دقیقا نفهمیدم هدف از ساخت این بازی چی بوده !!!!! :-&

مزخرف به معنای واقعایییییی !!!! حیف اون دو سه ساعت که لپ تاپ واسه دانلود این روشن بود !!! بعد 5 دقیقه بازی ز کل پاکش کردم !!!!

دوستان اون نسخه 2008 که میگین ارزش بازی کردن داره یا نسبت به این نسخه میگین خوبه !!!!!

نسخه ی 2008 هم مالی نبود متاشم بالانشد یادمه الان که دیگه اونم ارزش بازی کردن نداره اگر پیداش کنید تازه اما بازی اصلا ارزش بازی کردن نداره از این بازی های devkit unreal هست که هیچ کدوم هم قشنگ نیستن بازی اصلا خط داستانی هم نداره عملا مولتی ساختنش البته می شه تکی هم بازیش کرد

نسخه ی 2008 هم مالی نبود متاشم بالانشد یادمه الان که دیگه اونم ارزش بازی کردن نداره اگر پیداش کنید تازه اما بازی اصلا ارزش بازی کردن نداره از این بازی های devkit unreal هست که هیچ کدوم هم قشنگ نیستن بازی اصلا خط داستانی هم نداره عملا مولتی ساختنش البته می شه تکی هم بازیش کرد
عزیز من برادر من همه کس من فدات بشم هیچی نمیدونی چرا میازاری موری؟ها؟ نسخه 2008 دوربینش کلاسیک بود یعنی اوج رویایی که ادن گیم از تنها در تاریکی های قدیمی ای رو که داشت رو میخواست با صحنه های وحشت آور با گرافیکی خوف ناک وارد نسل جدید کنه دلیله شکستشم این بود که این دوربین برای این زمان کاربردی نداشت و عملا رزیدنت اویل میکامی استاندارد های جدیدی وارد این سبک کرد. داستان نداره؟ عملا بازی بر پایه مولتیه؟ این نسخه 2008 بر پایه اولین های تنها در تاریکی در اوایلی که صنعت گیم داشت رو به جلو نهاده میشد هست که کاملا هم موفق بود و برای این زمان بشدت سخته کار کردن باهاش، به جرئت میگم هیج بازی تو صنعت گیم اندازه ی تنها در تاریکی تعامل با اشیا رو نداره معما های بازی بسیار سخت درگیر کننده و زیبا هست گیم پلی بازی به شدت کامله گرافیک بازی تو زمان خودش از غول های خودش بود نسخه 2008 عملا استاندار های داره که هنوزم هنوزه هیچ بازی نمیتونه نزدیکش بشه تنها بازی های که شاید بتونن در صد کمی باهاش رقابت کنند رزیدنت اویل های کلاسیک میکامی هست که اونا خودشن همین تنها در تاریکی سرلوحه شون بوده.

عزیز من برادر من همه کس من فدات بشم هیچی نمیدونی چرا میازاری موری؟ها؟ نسخه 2008 دوربینش کلاسیک بود یعنی اوج رویایی که ادن گیم از تنها در تاریکی های قدیمی ای رو که داشت رو میخواست با صحنه های وحشت آور با گرافیکی خوف ناک وارد نسل جدید کنه دلیله شکستشم این بود که این دوربین برای این زمان کاربردی نداشت و عملا رزیدنت اویل میکامی استاندارد های جدیدی وارد این سبک کرد. داستان نداره؟ عملا بازی بر پایه مولتیه؟ این نسخه 2008 بر پایه اولین های تنها در تاریکی در اوایلی که صنعت گیم داشت رو به جلو نهاده میشد هست که کاملا هم موفق بود و برای این زمان بشدت سخته کار کردن باهاش، به جرئت میگم هیج بازی تو صنعت گیم اندازه ی تنها در تاریکی تعامل با اشیا رو نداره معما های بازی بسیار سخت درگیر کننده و زیبا هست گیم پلی بازی به شدت کامله گرافیک بازی تو زمان خودش از غول های خودش بود نسخه 2008 عملا استاندار های داره که هنوزم هنوزه هیچ بازی نمیتونه نزدیکش بشه تنها بازی های که شاید بتونن در صد کمی باهاش رقابت کنند رزیدنت اویل های کلاسیک میکامی هست که اونا خودشن همین تنها در تاریکی سرلوحه شون بوده.

موافقم نسخه 2008 بسی زیبا بود مخصوصا اون مرحله ماشین سواریش بود خیلی حال کردم اونجاشو

یعنی همه چیزش عالی بود فقط دوربینش مشکل داشت؟ الان با امیتاز Metacritic حدود 55 برای هم user ها و هم منتقد ها یعنی فقط شما درک کردی بازی رو؟ اگر از یه بازی مشکل دار خوشت اومده عیب نداره کم و کاستی هاش رو در نظر بگیری.بازی ایده های خوبی داشت ولی تو اجرا نتونست اونقدر خوب عمل کنه، حالا باز هم تو نسخه PS3 اومدن یه سری مشکلاتش رو حل کردن (مخصوصا فیزیک عجیب غریب ماشین سواری رو) ولی در کل نتونسته بودن از پتانسیل همه ایده ها استفاده کنن. شاید دلیل اینکه کسی نیماد اون کار ها رو تکرار کنه اینه که وقتی بخوای این همه مکانیک رو پیاده کنی جمع و جور کردنش کار هر کسی نیست.

یعنی همه چیزش عالی بود فقط دوربینش مشکل داشت؟ الان با امیتاز Metacritic حدود 55 برای هم user ها و هم منتقد ها یعنی فقط شما درک کردی بازی رو؟ اگر از یه بازی مشکل دار خوشت اومده عیب نداره کم و کاستی هاش رو در نظر بگیری.بازی ایده های خوبی داشت ولی تو اجرا نتونست اونقدر خوب عمل کنه، حالا باز هم تو نسخه PS3 اومدن یه سری مشکلاتش رو حل کردن (مخصوصا فیزیک عجیب غریب ماشین سواری رو) ولی در کل نتونسته بودن از پتانسیل همه ایده ها استفاده کنن. شاید دلیل اینکه کسی نیماد اون کار ها رو تکرار کنه اینه که وقتی بخوای این همه مکانیک رو پیاده کنی جمع و جور کردنش کار هر کسی نیست.
خیلی اروم متنو دوباره بخون گفتم این بازی میخواست یاداور نسخه های قدیمی این بازی در نسل جدید بشه در نسلی که میکامی استاندارد های جدیدی وارد این سبک کرد عملا این دوربین ضربات سنگینی به گیم پلی زد یعنی حتی راه رفتن تو حالت سوم شخص هم عذاب اوره و برای بازیبازن امروزی این نسل قابل تحمل نبود ولی سبک وسیاق بازی هنوز هم هنوزه کسی بهش نزدیک نشده. از چه نظر معما، گرافیگ، گیم پلی کامل تعامل با همه جا :d

شما مشکلت چیه عزیز من؟ طوریم بحث می کنید اینگار اخر منطق هستید ناراحت هستید پست های منو نخونید از این به بعد هم جوابی به پست های شما داده نمی شه من برای نظراتم که نباید از شما اجازه بگیرم بازی با متای 55 با user score 5.6 این همه ادم هیچی نمی دونیم فقط شما می دونید؟؟؟؟؟ بد نیست به نقدهای بازی هم نگاهی بندازید لینک متا در زیر هست

Alone in the Dark for PC Reviews - Metacritic

شما مشکلت چیه عزیز من؟ طوریم بحث می کنید اینگار اخر منطق هستید ناراحت هستید پست های منو نخونید از این به بعد هم جوابی به پست های شما داده نمی شه من برای نظراتم که نباید از شما اجازه بگیرم بازی با متای 55 با user score 5.6 این همه ادم هیچی نمی دونیم فقط شما می دونید؟؟؟؟؟ بد نیست به نقدهای بازی هم نگاهی بندازید لینک متا در زیر هست

Alone in the Dark for PC Reviews - Metacritic
همه چی ارومه. کامنتمو با دقت بخون> مگه من گفتم متا بازی حقش نیست؟ اصلا شما در مورد این بازی چی میدونی؟ ایجوری کامنت میدی؟ حرفتات از ریشه اشتباه بود برادر من متاشم حقش بود حرفی نیست. فقط یک دور دیگه کامنتو بخون.

از این بازی های devkit unreal هست که هیچ کدوم هم قشنگ نیستن بازی اصلا خط داستانی هم نداره عملا مولتی ساختنش البته می شه تکی هم بازیش کرد

خداوکیلی تحمل این قسمت برام خیلی سخت بود بازی اصلا مولتی نداره، خط داستانی نداره؟ بازی فکر کنم بیش از 20 تا چپتر داره اونم توی محیط کاملا اپن ورد با تعامل کامل با محیط.

یکی آوردش برام .. حتی دانلودش هم نکردم ..و خب تا رفتم توی بازی .. دو قدم راه رفتم و رفتم بیرون .. و بازی رو پاک کردم .. حیف حجم هارد بود :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or