Alone in the Dark: Illumination | PC

• Thread starter Thread starter pasia
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
75172095311334732152.png

چندی پیش شرکت Atari در نمایشگاه PAX 2014 رسما اعلام کرد عنوان جدیدی از سری Alone in the Dark برای رایانه های شخصی درحال ساخت است.
Alone in the Dark جدید طبق گفته های سازندگان پیشرفت های تازه ای را در سبک وحشت و بقا به نمایش خواهد گذاشت و از یک گیم پلی چند نفره به صورت co-op بهره می برد.اینطور که مشخص شده در بازی مد co operative وجود خواهد داشت و همچنین در بازی از قدرتی به نام illumination یا روشنایی استفاده میشود. بازیکنان با انتخاب کلاس های مختلف همچون Hunter Witch Engineer Priest در یک شهر متروکه به مبارزه با هیولاها می پردازند.
بازی از موتور گرافیکی Unreal Engine 4 بهتره خواهد برد که نوید یک گرافیک خوب را بما میدهد.

Alone in the Dark: Illumination پاییز امسال November 2014 بصورت انحصاری برای پلتفروم PC منتشر خواهد شد.
Developer: Pure FPS

تصاویری جدید از بازی:

آخرین ویرایش:
یعنی همه چیزش عالی بود فقط دوربینش مشکل داشت؟ الان با امیتاز Metacritic حدود 55 برای هم user ها و هم منتقد ها یعنی فقط شما درک کردی بازی رو؟ اگر از یه بازی مشکل دار خوشت اومده عیب نداره کم و کاستی هاش رو در نظر بگیری.بازی ایده های خوبی داشت ولی تو اجرا نتونست اونقدر خوب عمل کنه، حالا باز هم تو نسخه PS3 اومدن یه سری مشکلاتش رو حل کردن (مخصوصا فیزیک عجیب غریب ماشین سواری رو) ولی در کل نتونسته بودن از پتانسیل همه ایده ها استفاده کنن. شاید دلیل اینکه کسی نیماد اون کار ها رو تکرار کنه اینه که وقتی بخوای این همه مکانیک رو پیاده کنی جمع و جور کردنش کار هر کسی نیست.
درود خدایی خیلی خوشم از این قسمت کامنتتون اومد.
بازی اونقدر گسترده بود که حتی مغز بنی بشر هم به فکرش نمیرسید.
مثلا یک تیر میداشتی بنزین روش میریختین رو یه بطری یکم پارچه مینداختی پرش از انواع گاز یا بنزین میکردی همزمان با برتاپ به سمت هدف جهنمی بود برای خودش و هزاران نوع از این کرافت ها هر چی که فکرش رو کنی.
یعنی من در ارزوی یک بازی مثل نسخه 2008 میمیرم اخر.
خاطرات زیادی با نسخه های قدیمیش دارم. نسخه های قدیمیش انقلاب در سبک خودشون بودند نسخه 2008 هم باز سازی مثل یکی از نسخه های قدیمیش بود صحنه های داره که مو به تن ادم سیخ می کنه انیمیشن های شخصیت تو زمان خودش فوق العاده بودند. موسیقی ادمو میخ کوب می کنه 5 قطعه از موسیقی های این بازی برترین موسیقی تو کل زندگی منه
یعنی همون اول کار که منو رو میاریید شخصیت اصلی ادوارد(اواتار من) رو با سارا (اخ اخ تو اسانسور چه دورانی بود) تبدیل به زامبی شدن نشون میده رمانتیک ترین صحنه کل گیمری منه بعد اون دوستمون میگه داستان مالی نیست. گیم پلی این بسیار گسترده بود (خاک بر سرت اتاری) داستان این بازی یکی از برترین داستانه کل صنعت گیمه شیاطین ازاد شدند همه جا رو به فنا میدن شخصیت اصلی برای نجات بشر خوشو قربانی میکنه و....اخ قلبم.

آخرین ویرایش:
این نسخه متاسفانه ساختار داستانی چندان منسجمی نداره... گیم پلی کلیشه ای داره... گرافیک هم پایین هست(بارها گفته شده صرف نوع موتور بازی نمی تونه دلیل بر کیفیت نهایی گرافیک بازی باشه..پارامترهای زیاد و حتی مهمتر دیگه مثل سرمایه وقت و تبحر گرافیست و نرم افزارهای جانبی دیگه هم در خروجی نهایی گرافیک موثر هستند) ...
نسخه 2008 واقعا برای من عالی بود... همه چیزش در او زمان خوب بود...گرافیک و گیم پلی و اهنگ و داستان و شخصیت پردازی و جذابیت... یادش بخیر تو ماشین میشستی و سیمهای سویچ رو بهم نزدیک می کردی تا ماشین روشن شه...

این نسخه متاسفانه ساختار داستانی چندان منسجمی نداره... گیم پلی کلیشه ای داره... گرافیک هم پایین هست(بارها گفته شده صرف نوع موتور بازی نمی تونه دلیل بر کیفیت نهایی گرافیک بازی باشه..پارامترهای زیاد و حتی مهمتر دیگه مثل سرمایه وقت و تبحر گرافیست و نرم افزارهای جانبی دیگه هم در خروجی نهایی گرافیک موثر هستند) ...
نسخه 2008 واقعا برای من عالی بود... همه چیزش در او زمان خوب بود...گرافیک و گیم پلی و اهنگ و داستان و شخصیت پردازی و جذابیت... یادش بخیر تو ماشین میشستی و سیمهای سویچ رو بهم نزدیک می کردی تا ماشین روشن شه...
بابا این اصلا Alone in the dark نیست داستانش کجا بود...Atari هم زده به سرش هر چی IP داره زده به فنا داده.

همه چی ارومه. کامنتمو با دقت بخون> مگه من گفتم متا بازی حقش نیست؟ اصلا شما در مورد این بازی چی میدونی؟ ایجوری کامنت میدی؟ حرفتات از ریشه اشتباه بود برادر من متاشم حقش بود حرفی نیست. فقط یک دور دیگه کامنتو بخون.

از این بازی های devkit unreal هست که هیچ کدوم هم قشنگ نیستن بازی اصلا خط داستانی هم نداره عملا مولتی ساختنش البته می شه تکی هم بازیش کرد

خداوکیلی تحمل این قسمت برام خیلی سخت بود بازی اصلا مولتی نداره، خط داستانی نداره؟ بازی فکر کنم بیش از 20 تا چپتر داره اونم توی محیط کاملا اپن ورد با تعامل کامل با محیط.

نسخه ی 2008 نه نسخه ی 2015 که الان عرضه شده عملا حالت مولتی داره بعدشم من مسخره نکردم بازی unreal engine 4 هست unreal development kit ساخته شده برای همینم شورتکات بازی unreal زده شده روش که برای بازی سازهای دست چندم هست که با هزینه ی کم بازی می سازنن اینجا هم تهش زده

[Yohan Riou / ZeRoY - Portfolio - Game Mods and Level Design]

در ادامه هم گفتم نسخه ی 2008 هم مالی نبوده
اگر شما می خواید از بازی حمایت کنید از نسخه ی 92 یا 2001 تعریف کنید که اصل معروف شدن بازی هم به ان دوران هست اگر بازی کرده باشید

نسخه ی 2008 نه نسخه ی 2015 که الان عرضه شده عملا حالت مولتی داره بعدشم من مسخره نکردم بازی unreal engine 4 هست unreal development kit ساخته شده برای همینم شورتکات بازی unreal زده شده روش که برای بازی سازهای دست چندم هست که با هزینه ی کم بازی می سازنن اینجا هم تهش زده

[Yohan Riou / ZeRoY - Portfolio - Game Mods and Level Design]

در ادامه هم گفتم نسخه ی 2008 هم مالی نبوده
اگر شما می خواید از بازی حمایت کنید از نسخه ی 92 یا 2001 تعریف کنید که اصل معروف شدن بازی هم به ان دوران هست اگر بازی کرده باشید

اول اینکه نسخه 2008 بنظرم زیبا بود من که خیلی ازش خوشم اومده بود یادش بخیر

ولی این نسخه دیشب دانلود کردم و واقعا الان خیلی پشیمونم حیف 6 گیگی که صرف دانلود این شد
یعنی 7 ساعت دانلودش طول کشید ولی فقط 7 دقیقه بازی کردم و زود حذفش کردم رفت
یه بازی بی نهایت مزخرف و آشغال که اصلا فکر رفتن به طرفش هم نکنید
فکر کنم بازی مکس پین 2 خیلی هم از لحاظ کیفت هم گیم پلی بهتر از اینه
من که خودم طرفدار نسخه 2008 بودم اصلا نمیخواستم قبول کنم این نسخه بده ولی فقط 5 6 دقیقه دووم آوردم بعد حذفش کردم

توصیه نهایی : حتی به فکر دانلود یا نصب نباشید همین الان اگه داریدش پاکش کنین بره حیف هارد

اول اینکه نسخه 2008 بنظرم زیبا بود من که خیلی ازش خوشم اومده بود یادش بخیر

ولی این نسخه دیشب دانلود کردم و واقعا الان خیلی پشیمونم حیف 6 گیگی که صرف دانلود این شد
یعنی 7 ساعت دانلودش طول کشید ولی فقط 7 دقیقه بازی کردم و زود حذفش کردم رفت
یه بازی بی نهایت مزخرف و آشغال که اصلا فکر رفتن به طرفش هم نکنید
فکر کنم بازی مکس پین 2 خیلی هم از لحاظ کیفت هم گیم پلی بهتر از اینه
من که خودم طرفدار نسخه 2008 بودم اصلا نمیخواستم قبول کنم این نسخه بده ولی فقط 5 6 دقیقه دووم آوردم بعد حذفش کردم

توصیه نهایی : حتی به فکر دانلود یا نصب نباشید همین الان اگه داریدش پاکش کنین بره حیف هارد

پس یکی از WOTYهاست؟:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or