Alone in the Dark: Illumination | PC

• Thread starter Thread starter pasia
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
75172095311334732152.png

چندی پیش شرکت Atari در نمایشگاه PAX 2014 رسما اعلام کرد عنوان جدیدی از سری Alone in the Dark برای رایانه های شخصی درحال ساخت است.
Alone in the Dark جدید طبق گفته های سازندگان پیشرفت های تازه ای را در سبک وحشت و بقا به نمایش خواهد گذاشت و از یک گیم پلی چند نفره به صورت co-op بهره می برد.اینطور که مشخص شده در بازی مد co operative وجود خواهد داشت و همچنین در بازی از قدرتی به نام illumination یا روشنایی استفاده میشود. بازیکنان با انتخاب کلاس های مختلف همچون Hunter Witch Engineer Priest در یک شهر متروکه به مبارزه با هیولاها می پردازند.
بازی از موتور گرافیکی Unreal Engine 4 بهتره خواهد برد که نوید یک گرافیک خوب را بما میدهد.

Alone in the Dark: Illumination پاییز امسال November 2014 بصورت انحصاری برای پلتفروم PC منتشر خواهد شد.
Developer: Pure FPS

تصاویری جدید از بازی:

آخرین ویرایش:
نسخه 2008 بدترین نسخه ش بود، داستان خوبی داشت اما دوربین و گرافیک پرباگش آدمو دیوانه می کرد، :|

به هیچ وجه، دوربینش فقط ابتدای کار مشکل ساز بود و بعد یه مدت واسه آدم عادت میشد!
باگ گرافیکی هم به شخصه چیزی یادم نمیاد، من با 8800 GT بازی رو اجرا کردم و گرافیکش عالی بود واسم!!!

به هیچ وجه، دوربینش فقط ابتدای کار مشکل ساز بود و بعد یه مدت واسه آدم عادت میشد!
باگ گرافیکی هم به شخصه چیزی یادم نمیاد، من با 8800 GT بازی رو اجرا کردم و گرافیکش عالی بود واسم!!!
AITD 2008 نمونه بارز "ایده عالی‌ با اجرای بد" هست به نظرم :دی
از عنوان‌های کلاسیک failgameplay می‌باشد :دی

تنها مشکل بازی مراحل ماشین سواریش بود :(

نسخه ی 2008 که خیلی من دوست داشتم! فقط مشکلش همون باگ های زیادش بود. یادم نیست ولی خیلی کلافم کرد یکی یا دو مرحله رو سر باگ دیگه میخواستم کلا اسکیپ کنم :|.

اینم امیدوارم همون فضا رو حفظ کنه.

اره خداییش بازی خوبی بود ایده های جالبی داشت مثل کت کاراکتر البته من نسخه های قبلی رو بازی نکردم.
یادمه اون موفع خیلی رو سیستم طبیعی بودن اتش سوزی مانور میدادن که خداییش جالب هم بود/

دوربینش افتضاح بود:|
من بعد از نیم ساعت ولش کردم از بس سرگیجه گرفتم :دی

من نسخه The New Nightmare که 2001 اومد رو خیلی دوست دارم. 2 بار تمومش کردم.
هم با ادوارد هم با الین

سیستم مورد نیاز بازی:

MINIMUM:
Processor: Quad-core Intel or AMD processor 2.3+ GHz
Memory: 4 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce 460 GTX or AMD Radeon 6850 HD series card
DirectX: Version 11
Hard Drive: 15 GB available space
Additional Notes: Supported chipsets: NVIDIA 460 GTX or greater; Intel 4000 or greater. Laptop versions of these chipsets may not be supported. Updates to your video and sound card drivers may be required.

RECOMMENDED:
Processor: Quad-core Intel or AMD processor, 2.5 GHz or faster
Memory: 8 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce 580 GTX or AMD Radeon 6970 HD series card
Additional Notes: Additional Notes: Supported chipsets: NVIDIA 460 GTX or greater; Intel 4000 or greater. Laptop versions of these chipsets may not be supported. Updates to your video and sound card drivers may be required.

اینم عکسای دیگه ای از بازی . حداقل تاپیکای خودتونو به روز نگه دارید :d یا شایدم PC بازا سرشون شلوغه توی تاپیکای PS4 :-"

واقعا محیط که مو نمیزنه با RE4 . من که احساس خوبی با این عکسا بهش ندارم .

2.jpg

4.jpg

1.jpg

3.jpg

5.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or