Aliens vs Predator - PC

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Aliens vs Predator - PC
-------------------------​

Developer: Rebellion
Publisher: SEGA
Genre: Action / FPS
Platforms: PC - 360 - PS3
Release Date: 16 February 2010
Play Modes: Single / Multiplayer(Lan-Online)
ESRB: 18+ | Media: 1 DVD
http://www.sega.com/avp/

-------------------------​

بیگانگان علیه غارتگر
========================​

تیم سازنده ی این بازی همان تیمیست که بازی اصلی را در سال 1999 منتشر کرد. در بازی سه نوع نژاد متفاوت برای انتخاب وجود دارد که این تنوع بر جذابیت بازی و افزایش گیم پلی بازی می افزاید.
اکثر ساعات بازی در مناطق گرمسیری و پر از درخت و جنگل های سرسبز و زیبا , سپری میشود و شما را به یک بازی شکار و طعمه ی هیجان انگیز دعوت می کند.​

سه نژاد موجود در این بازی :
Marine - Predator - Alien​

در نقش تفنگ دار دریایی , شما با جوی تشنج آور و ترسناک روبرو میشوید که نور و روشنایی تنها دوست شما هست !!! شما آخرین امید بشریت و انسانها هستید و تا بن دندان مسلح شده اید تا با آخرین تکنولوژی موجود برای اسلحه ها به جنگ رقیبان بروید.​

به عنوان غارتگر , شما به آرامی در سایه ها و از بالا می خزید و با کمک هیکل ورزیده ی خود قربانی های خود را از بالای درختان غافلگیر میکنید. در حالی که مجهز به سلاحهای عجیب و غریب و سیستم ردیابی منحصر بفردی هستید , افتخاری بی نهایت شما را در رویارویی با قربانیانتان همیاری می کند.​

و در نهایت در نقش کشنده ترین نژاد موجود در تمام کهکشانها , یعنی بیگانگان , بصورتی مهیب و هیولا گونه و با کمک آرواره های پولادین و پنجه های تیغ آسا , تمامی موجودات دیگر را نیست و نابود میکنید.​

تصاویری از بازی :​

آخرین ویرایش:
یه سئوال بازیو باید درایور nvidiaش رو نصب کرد تا اجرا شه ؟ برا من تا ارم century 20 foxمیاد یه هویی از بازی بیرون میاد هیچ اروری هم نمیده؟! چی کارکنم

دوستان توی یکی از مراحل بازی گیر کردم. مرحله Ruins، اونجایی که دختره رو نجات میدم و بهم یه ماموریت داده میشه که تا در امنیتی همراهیش کنم. این کارو میکنم ولی دختره وقتی که به اونجا میرسه حالش بد میشه و هیچ کاری نمی کنه. روی رادار مشخص شده که باید برم سراغ کنسولی که کنار در هست ولی اونجا هم میرم هیچ کاری نمی کنه. خواهشا کسی راه حل این مشکل رو بلده؟

سلام

از دوستانی که بازی رو انجام دادن، کسی میتونه Save هاشو Zip کنه و برای من آپلود کنه؟
مشکل اینجاست که اول مرحله 6 یعنی Pyramid شخصیت بازی از ارتفاع سقوط میکنه و میمیره!
هر کاری هم کردم درست نشد، انگار مرحله ناقص Load میشه!
بره منم اینجوری شده مشکل کجاست ؟اگه میتونید Save بزارید.

از دوستانی که بازی رو انجام دادن، کسی میتونه Save هاشو Zip کنه و برای من آپلود کنه؟
مشکل اینجاست که اول مرحله 6 یعنی Pyramid شخصیت بازی از ارتفاع سقوط میکنه و میمیره!
این مرحله با پچ درست میشه
دوستان توی یکی از مراحل بازی گیر کردم. مرحله Ruins، اونجایی که دختره رو نجات میدم و بهم یه ماموریت داده میشه که تا در امنیتی همراهیش کنم. این کارو میکنم ولی دختره وقتی که به اونجا میرسه حالش بد میشه و هیچ کاری نمی کنه. روی رادار مشخص شده که باید برم سراغ کنسولی که کنار در هست ولی اونجا هم میرم هیچ کاری نمی کنه. خواهشا کسی راه حل این مشکل رو بلده؟
شما یه کمکی کن باید درایو وصل کنم پی سیمو خراب نمیکنه؟

مشکل این جاست که شما نسخه خراب شرکت بز تیم رو استفاده میکنی. من هم همین مشکل رو دارم

Aliens Vs Predator Update 1 and 2-SKIDROW

تغییراتی که پچ ایجاد میکنه

Aliens Vs Predator Update 2
===========================
General
Stability improvements to address rare and infrequent hangs
Implemented a workaround for missing audio issues with certain hardware (SoundBlaster X-Fi, Realtek onboard, etc.)
Fixed save games being lost or corrupted if connection to Steam is lost or if user switches to offline play
Multiplayer
Added client-side support for dedicated servers
Ranked match lobbies will no longer end after every match
Fixed XP being incorrectly affected by offline play (though only in the local stats; this will be corrected next time you connect to multiplayer)
Fixed other players sometimes appearing to have the wrong weapon or continuing to fire indefinitely after dying
Fixed rare issue where players would be temporarily invisible
Fixed some selection of servers and players in menus sometimes being incorrect
Aliens Vs Predator Update 1
===========================
General
Optimized load times, particularly under DX11
Fixed some mouse lag issues and improved range of sensitivity slider
Fixed look input adjustments being incorrectly applied when a pad was connected but unused
Fixed soundtrack synchronization in certain cutscenes
Improved handling of non-English keyboard input languages
Fixed some rare crashes
Various other minor bug fixes
Multiplayer
Added support for password-protecting lobbies
Improved text chat functionality
Voice chat is now PTT by default in lobbies; improved muting and voice chat volume options
Fixes to stat and XP tracking
Fixed the flamethrower in multiplayer
Updated to latest Steamworks libraries
Various other matchmaking, leaderboard, lobby, lobby migration, and group bug fixes
Rendering
Added support for ATI Eyefinity cards
Added DX11 tessellation and anti-aliasing support
Various DX11 bug fixes and optimizations
Greatly reduced system memory usage under DX9 when using lower texture detail settings
Fixed various DX9 compatibility issues
Added option for disabling motion blur

دانلود»
Code:
http://rapidshare.com/files/364289690/Aliens.Vs.Predator.Update.1.and.2-SKIDROW.rar

http://hotfile.com/dl/33131298/9b54b59/Aliens.Vs.Predator.Update.1.and.2-SKIDROW.rar.html

http://depositfiles.com/files/grt0yvnpq

http://uploading.com/files/6m7ee84d/Aliens.Vs.Predator.Update.1.and.2-SKIDROW.rar/

http://x7.to/d8oaes

سلام دوستان

شاید این سوال اینجا زیاد درست نباشه ببخشید

کسی تونسته این بازی رو به ایکس فایر بشناسونه؟

من هر کاری کردم تو ایکس فایر این بازی شناخته نمیشه حتی فایل ini رو هم تغییر دادم بازم نیومد تو ایکس فایر
اگه کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم

سلام
بچه ها من وقتی توی بازی میرم هیچ کدوم از دکمه های کیبوردم کار نمیکنه
و هیچ کاری نمی تونم بکنم .....بایستی چکار کنم.
کسی میتونه کمکم کنه ...............ممنون مبشم

سلام
برای این بازی مجبور شدم دوتا درایو رو یکی کنم چون موقع نصب میگفت 32 گیگ باید باشه ولی انگار مرض داره چون بعد از نصب
17 گیگ فضا گرفت .دوستان میدونن چرا؟

و یه مشکل اساسی یه کم که از بازی میگذره از بازی بدون هیچ اروری میندازه بیرون , لطفا یه راهنمایی جامع کنید و اگه دوستان
یه ترینر خوب مثلا برای سایت cheathappens داشته باشند البته به صورت full برای لطف کنند ممنون میشم و کارت گرافیک نسخه 197.13 هست پچ و کرک سالم رو از کجا بگیرم؟

شما این آپدیت ها رو به ترتیب نصب کن:

Aliens.Vs.Predator.Update.1.and.2-SKIDROW پسورد: afterpre.com
Aliens.Vs.Predator.Update.3-SKIDROW
(فایلهای کرک شده هم تو فولدر skidrow در آپدیت شماره 3 هست)

بعد از نصب آپدیتها احتمالش هست که سیوهای شما شناخته نشه و دوباره از اول باید بازی کنید.
برای ترینر اینجا رو هم امتحان کنید: http://m0007.gamecopyworld.com/games/pc_aliens_vs_predator.shtml

آخرین ویرایش:
نیازی به نصب دوباره بازی نیست. آپدیتها رو به ترتیب اضافه کنید. کرک هم تو آپدیت شماره 3 هست. وقتی از حالت rar خارجش کردید برید تو فولدر skidrow دوتا فایل exe بازی بهمراه چند فایل دیگه هست که همشو باید کپی کنید تو فولدر بازی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or