Aliens vs Predator - PC

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Aliens vs Predator - PC
-------------------------​

Developer: Rebellion
Publisher: SEGA
Genre: Action / FPS
Platforms: PC - 360 - PS3
Release Date: 16 February 2010
Play Modes: Single / Multiplayer(Lan-Online)
ESRB: 18+ | Media: 1 DVD
http://www.sega.com/avp/

-------------------------​

بیگانگان علیه غارتگر
========================​

تیم سازنده ی این بازی همان تیمیست که بازی اصلی را در سال 1999 منتشر کرد. در بازی سه نوع نژاد متفاوت برای انتخاب وجود دارد که این تنوع بر جذابیت بازی و افزایش گیم پلی بازی می افزاید.
اکثر ساعات بازی در مناطق گرمسیری و پر از درخت و جنگل های سرسبز و زیبا , سپری میشود و شما را به یک بازی شکار و طعمه ی هیجان انگیز دعوت می کند.​

سه نژاد موجود در این بازی :
Marine - Predator - Alien​

در نقش تفنگ دار دریایی , شما با جوی تشنج آور و ترسناک روبرو میشوید که نور و روشنایی تنها دوست شما هست !!! شما آخرین امید بشریت و انسانها هستید و تا بن دندان مسلح شده اید تا با آخرین تکنولوژی موجود برای اسلحه ها به جنگ رقیبان بروید.​

به عنوان غارتگر , شما به آرامی در سایه ها و از بالا می خزید و با کمک هیکل ورزیده ی خود قربانی های خود را از بالای درختان غافلگیر میکنید. در حالی که مجهز به سلاحهای عجیب و غریب و سیستم ردیابی منحصر بفردی هستید , افتخاری بی نهایت شما را در رویارویی با قربانیانتان همیاری می کند.​

و در نهایت در نقش کشنده ترین نژاد موجود در تمام کهکشانها , یعنی بیگانگان , بصورتی مهیب و هیولا گونه و با کمک آرواره های پولادین و پنجه های تیغ آسا , تمامی موجودات دیگر را نیست و نابود میکنید.​

تصاویری از بازی :​

آخرین ویرایش:
به نظر من بازیه بدی نیست اینکه جای هر سه نژاد میتونی بازی کنی خیلی خوبه
با پریدیتور احساس شکست ناپذیری و با انسان احساس قهرمانی و با آلین احساس یه حیوان وحشی بودن به آدم دست میده
در کل ارزش یه بار بازی کردن رو داره
مخصوصا اینکه خیلی از بخشهاش دنباله روی از بازیهای دیگست خاطره هارو زنده میکنهlol

سلام
من آپدیت ها و کرک رو نصب کردم روی فایل اصلی که نشانگر رو نگه میدارم ورژن بازی رو همون 1.0.0.0 نشون میده و با ترینر ورژن شماره چند , میشه اینو بازی کرد؟
من ترینر شماره 1.0 رو دانلود کردم که میگفت به این نمیخوره و با ترینر ورژن 1.3 رو امتحان کردم گفت می خوره ولی از بازی میندازه بیرون , نمیدونم از ترینره یا بازم از بازیه.
لطفا یه ترینر خوب برای آپدیت 3 این بازی لطف کنید ممنون میشم

رو ایزی بازی کن مثل اینه که با ترینر داری بازی میکنی به نظر من هم تا وقتی ترینر چیت هپنز براش مفتی نشه ترینرهای دیگه زیاد ارزش ندارن و اکثرن مشکل دارن

راستی این بازی هوش مصنوعیش در سطح داغونی قرار داره
امتیاز من بهش 5.5

سلام
دوستان من می خوام نسخه کرک شده بازی رو بخرم
خواستم بدونم ایا میشه مولتیش رو کرکی بازی کرد؟؟؟
ممنون میشم چیز های لازم رو هعم بدید
ممنون

اتفاقا من از سایت gamecopyworld ترینر رو دانلود کرده بودم که کار نکرد به قول دوستمون بهترین ترینرها
برای سایت cheathappens هست ولی تا دربیاد پیر می کنه , از دوستان کسی اکانت unlimited این سایت
رو نداره؟

دوستان من یه مشکل دارم
5دی وی دی بازیو نصب میکنم بعد دایرکت ایکس11 هم نصب میکنم چون کار گرافیکم ساپورت میکنه درایور وین 32 بیت هم میریزم اما بازی تا علامتCENTURY 20میاد بعد میاد بیرون ارور هم نمیده!!!!!!

سلام بر همه
من این بازی رو انجام دادم میرسه به مرحله 6 اول مرحله از یجا پرت می شه پایین
بهد که به این فروم سر زدم گفتن اگه پچ ها رو نصب کنم درست میشه و من نصب کردن
و از اول شروع کردم این با در مرحله اول که یکم جلو میرو بدون هیچ ایرادی از بازی میاد بیرون
در ضمن نسخه ای که من گرفتم 5 دی وی دی بود و در موقع نصب در مرحله 6 از فایل نصب ایراد می گیره و غیر از ignore کار دیگه ای نمی شه کرد و فکر کنم بخاطر اون باشه که چون مرحله 6 رو کامل نصب نمی کنه خراب می شه
کسی اگه می تونه کمکی کنه ممنون می شم

سلام من این کرک رو دانلود کردم ولی استفاده ازش بی فایده بود

---------- نوشته در 07:18 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:16 PM ارسال شده بود ----------

Multiupload.nl - upload your files to multiple file hosting sites!

از این کرک استفاده کن ببین مشکلت حل میشه
Razor1911.rar

سلام من این کرک رو دانلود کردم ولی استفاده ازش بی فایده بود

دوستان کسی اپدیت های این بازی رو روی سیستمش یا جایی داره که بتونه اپلود کنه ؟ :"> لینک ها همه پاک شدند !

update 1 & 2 skidrow

update 3 skidrow

رو فقط می خوام . اولی 50 و خورده ای هست . دومی هم 14 مگ تقریبا !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or