Aliens vs Predator - PC

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Aliens vs Predator - PC
-------------------------​

Developer: Rebellion
Publisher: SEGA
Genre: Action / FPS
Platforms: PC - 360 - PS3
Release Date: 16 February 2010
Play Modes: Single / Multiplayer(Lan-Online)
ESRB: 18+ | Media: 1 DVD
http://www.sega.com/avp/

-------------------------​

بیگانگان علیه غارتگر
========================​

تیم سازنده ی این بازی همان تیمیست که بازی اصلی را در سال 1999 منتشر کرد. در بازی سه نوع نژاد متفاوت برای انتخاب وجود دارد که این تنوع بر جذابیت بازی و افزایش گیم پلی بازی می افزاید.
اکثر ساعات بازی در مناطق گرمسیری و پر از درخت و جنگل های سرسبز و زیبا , سپری میشود و شما را به یک بازی شکار و طعمه ی هیجان انگیز دعوت می کند.​

سه نژاد موجود در این بازی :
Marine - Predator - Alien​

در نقش تفنگ دار دریایی , شما با جوی تشنج آور و ترسناک روبرو میشوید که نور و روشنایی تنها دوست شما هست !!! شما آخرین امید بشریت و انسانها هستید و تا بن دندان مسلح شده اید تا با آخرین تکنولوژی موجود برای اسلحه ها به جنگ رقیبان بروید.​

به عنوان غارتگر , شما به آرامی در سایه ها و از بالا می خزید و با کمک هیکل ورزیده ی خود قربانی های خود را از بالای درختان غافلگیر میکنید. در حالی که مجهز به سلاحهای عجیب و غریب و سیستم ردیابی منحصر بفردی هستید , افتخاری بی نهایت شما را در رویارویی با قربانیانتان همیاری می کند.​

و در نهایت در نقش کشنده ترین نژاد موجود در تمام کهکشانها , یعنی بیگانگان , بصورتی مهیب و هیولا گونه و با کمک آرواره های پولادین و پنجه های تیغ آسا , تمامی موجودات دیگر را نیست و نابود میکنید.​

تصاویری از بازی :​

آخرین ویرایش:
نه Gforce....
درایور 196.21 دانلود کنید خیلی باحاله تو مس افکت هم یه 2 - 3 فریم بهتر می شه....
من با آپدیت Catalyst به 10.2 هیچ تغییری برام حاصل نشد و هم چنان نمی‌تونم نسخه DX11 رو بازی‌کنم.

از دوستانی که بازی رو انجام دادن، کسی میتونه Save هاشو Zip کنه و برای من آپلود کنه؟
مشکل اینجاست که اول مرحله 6 یعنی Pyramid شخصیت بازی از ارتفاع سقوط میکنه و میمیره!
هر کاری هم کردم درست نشد، انگار مرحله ناقص Load میشه!

بچه

کرک سالم این بازی رو می خوام کرکی که من ریختم برای Razor هست مشکل داره

کسی از دوستان کرک سالمی داره زحمت اش رو بکش .

ممنون

فایلهای سرور اختصاصی بازی عرضه شد و دوستان pirate هم چندتا سرور دائمی برای بازی راه انداختند. برای وصل شدن به این سرورها کافیه که مراحل زیر را انجام بدید.

1- آپدیت بازی به آخرین ورژن (2.17): این پچ رو دانلود کنید و فایل هایش رو داخل فولدر بازی کپی کنید.
(توجه کنید که سیو هایی که با کرک Razor ایجاد شده اند, بعد از نصب این آپدیت شناسایی نمی شوند. بنابراین چنانچه میخواهید از سیوهای قدیمی خود استفاده کنید باید کرک Razor رو دوباره بریزید. ولی برای بازی آنلاین حتما از فایلهای داخل پچ استفاده کنید و کرک razor رو نصب نکنید.)

2- نصب استیم و کرک آن: برنامه استیم رو نصب کنید و سپس این لودر رو دانلود کنید و فایل هاش رو کپی کنید تو فولدر استیم. از فایل launcher.exe یک شورتکات روی دسکتاپ درست کنید و استیم رو از طریق این شورتکات اجرا کنید.
(چنانچه با اکانت استیم خود, بازی از استیم خریدید, یک اکانت جدید درست کنید و از اکانت اصلی خود استفاده نکنید.)
بعد از اجرای استیم از طریق فایل launcher.exe , بازی رو اجرا کنید و به قسمت multiplayer و سپس player match و سپس browse games رفته و نوع سرور را dedicated internet انتخاب کنید. حال لیست تمامی سرورها ظاهر میشود.
در ضمن میتوانید مستقیما با دوستانتان بدون نیاز به سرور و از طریق اینوایت کردن, بازی کنید.

روی چندتاش که بازی کردم خوب بود. البته اینترنت من وایرلسه و پینگم رو 300 بود. کسی که adsl داشته باشه که زیر 300 می تونه بازی کنه.
البته اگه می خو اهید با دوستتون بازی کنید و سرعت آپلود خوبی هم دارید, بهتره که خودتون میزبان بشید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or