Aliens vs Predator - PC

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Aliens vs Predator - PC
-------------------------​

Developer: Rebellion
Publisher: SEGA
Genre: Action / FPS
Platforms: PC - 360 - PS3
Release Date: 16 February 2010
Play Modes: Single / Multiplayer(Lan-Online)
ESRB: 18+ | Media: 1 DVD
http://www.sega.com/avp/

-------------------------​

بیگانگان علیه غارتگر
========================​

تیم سازنده ی این بازی همان تیمیست که بازی اصلی را در سال 1999 منتشر کرد. در بازی سه نوع نژاد متفاوت برای انتخاب وجود دارد که این تنوع بر جذابیت بازی و افزایش گیم پلی بازی می افزاید.
اکثر ساعات بازی در مناطق گرمسیری و پر از درخت و جنگل های سرسبز و زیبا , سپری میشود و شما را به یک بازی شکار و طعمه ی هیجان انگیز دعوت می کند.​

سه نژاد موجود در این بازی :
Marine - Predator - Alien​

در نقش تفنگ دار دریایی , شما با جوی تشنج آور و ترسناک روبرو میشوید که نور و روشنایی تنها دوست شما هست !!! شما آخرین امید بشریت و انسانها هستید و تا بن دندان مسلح شده اید تا با آخرین تکنولوژی موجود برای اسلحه ها به جنگ رقیبان بروید.​

به عنوان غارتگر , شما به آرامی در سایه ها و از بالا می خزید و با کمک هیکل ورزیده ی خود قربانی های خود را از بالای درختان غافلگیر میکنید. در حالی که مجهز به سلاحهای عجیب و غریب و سیستم ردیابی منحصر بفردی هستید , افتخاری بی نهایت شما را در رویارویی با قربانیانتان همیاری می کند.​

و در نهایت در نقش کشنده ترین نژاد موجود در تمام کهکشانها , یعنی بیگانگان , بصورتی مهیب و هیولا گونه و با کمک آرواره های پولادین و پنجه های تیغ آسا , تمامی موجودات دیگر را نیست و نابود میکنید.​

تصاویری از بازی :​

آخرین ویرایش:
ارزش 50000 ريال رو داره؟ با توجه به امتیازاش نداره اگه کسی کامل بازی کرده بگه که خسته کننده نمیشه بعد چند ساعت؟

والا دوست عزیز سلیقه ایی هست.بعضیا خوششون نمیاد بعضیا هم خوششون میاد.
منکه خوشم نیومد.افت فریم ناجوری داره و اینکه محیطها بیشتر تاریک هست یه چی تو مایه های DOOM 3

واقعا حیف به این بازی پول بدید 5000 پول دادم این بازی رو خردیدم واقعا ...............

ای کاش میرفتم بازی Super Mario 64 رو می خریدم بازی می کردم بهتر از این

به نظر من بازیه بدی نیست.خیلیم خوب نیست حداقل تو این اوضاع کمبود بازی می شه تحملش کرد ولی مهم اینه که سیستم من یکی که سوسک شد خیلی بد اجرا می کنه.
فعلا هم دارم با alien بازی می کنم به نظرم از همه جذاب تره

نسخه ی 4 دی‌وی‌دی دارم با کرک Razor ... تو مرحله ی دو بعد از انفجار تو تونل از بازی پرت میشم بیرون!!!
ممنون میشم اگه از دوستان کسی میدونه ایراد کار کجاست راهنماییم کنه
اگه احیانا ایراد از بازیه آیا پچی اومده که این مشکل رو فیکس کنه؟؟؟

نسخه ی 4 دی‌وی‌دی دارم با کرک Razor ... تو مرحله ی دو بعد از انفجار تو تونل از بازی پرت میشم بیرون!!!
ممنون میشم اگه از دوستان کسی میدونه ایراد کار کجاست راهنماییم کنه
اگه احیانا ایراد از بازیه آیا پچی اومده که این مشکل رو فیکس کنه؟؟؟

مشکل شما از کرکه بازی هست چون نسخه 4 دی وی دی سالم هست

من که بازیو دانلود کردم تا الانم مشکلی نداشته !!!!ولی افت فریمش مسخرس!
رفیقم با 9800 gt 1gb بعضی جاها واسش ریپ میزنه :)
یه جوریه محیطش , حال نکردم!
حیف اون 8 ساعتی که سیستم روشن موند تا دانلود بشه !برق حروم شد :laughing:

ماله من با کرک 1911(از صفحه ی 1 گرفتم...) تا فیلم های اول هر کمپین نشون می ده از بازی میپره بیرون میره رو دسکتاپ....
راه حل؟؟؟؟
من نسخه ی REPACK دارم....
سریع لطفا.....

من نسخه ۴ دی‌وی‌دی رو از سرزمین خریدم. اصلا نمی‌تونم نسخه DX11 رو اجرا کنم و برم تو بازی (کارتم ازش پشتیبانی می‌کنه) کرک Razor1911 رو هم کپی کردم ولی فرقی نکرد. نسخه عادی (فکر کنم DX9) در بالاترین تنظیمات، گرافیکی در حد بازی‌های ۴ سال پیش داره! نور پردازی واقعا بده. این Alienها موجودات خیلی جالب و دوست داشتنی (!) هستند و این نکته مثبتش هست به نظر من.

ماله من با کرک 1911(از صفحه ی 1 گرفتم...) تا فیلم های اول هر کمپین نشون می ده از بازی میپره بیرون میره رو دسکتاپ....
راه حل؟؟؟؟
من نسخه ی REPACK دارم....
سریع لطفا.....
درایور آپدیت کردم درست شد....

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or