Aliens vs Predator - PC

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Aliens vs Predator - PC
-------------------------​

Developer: Rebellion
Publisher: SEGA
Genre: Action / FPS
Platforms: PC - 360 - PS3
Release Date: 16 February 2010
Play Modes: Single / Multiplayer(Lan-Online)
ESRB: 18+ | Media: 1 DVD
http://www.sega.com/avp/

-------------------------​

بیگانگان علیه غارتگر
========================​

تیم سازنده ی این بازی همان تیمیست که بازی اصلی را در سال 1999 منتشر کرد. در بازی سه نوع نژاد متفاوت برای انتخاب وجود دارد که این تنوع بر جذابیت بازی و افزایش گیم پلی بازی می افزاید.
اکثر ساعات بازی در مناطق گرمسیری و پر از درخت و جنگل های سرسبز و زیبا , سپری میشود و شما را به یک بازی شکار و طعمه ی هیجان انگیز دعوت می کند.​

سه نژاد موجود در این بازی :
Marine - Predator - Alien​

در نقش تفنگ دار دریایی , شما با جوی تشنج آور و ترسناک روبرو میشوید که نور و روشنایی تنها دوست شما هست !!! شما آخرین امید بشریت و انسانها هستید و تا بن دندان مسلح شده اید تا با آخرین تکنولوژی موجود برای اسلحه ها به جنگ رقیبان بروید.​

به عنوان غارتگر , شما به آرامی در سایه ها و از بالا می خزید و با کمک هیکل ورزیده ی خود قربانی های خود را از بالای درختان غافلگیر میکنید. در حالی که مجهز به سلاحهای عجیب و غریب و سیستم ردیابی منحصر بفردی هستید , افتخاری بی نهایت شما را در رویارویی با قربانیانتان همیاری می کند.​

و در نهایت در نقش کشنده ترین نژاد موجود در تمام کهکشانها , یعنی بیگانگان , بصورتی مهیب و هیولا گونه و با کمک آرواره های پولادین و پنجه های تیغ آسا , تمامی موجودات دیگر را نیست و نابود میکنید.​

تصاویری از بازی :​

آخرین ویرایش:
IGN و GAMETRAILERS به ترتیب 7.0 و 7.7 دادند به غیر از بخش مارین بقیه ی بخش ها ش خوب بودند...
خیلی بهتر از سطح انتظار من بود...میازره بازی کنید...
از ربلیون بعید بود ...

سلام

امروز این بازی رو از آشغال فروش های ولیعصر خریدیم بله 5 تا دیسک بود 5000 تومان دادیم اما این بار ی بازی خوب گرفتیم که بر خلاف همه حرف ها و صحبت هایی که از سایر دوستان شنیده بودیم و امتیاز زیبای GAMESPOT به اون ما که رسما ی بازی تمام عیار چه از نظر گرافیک که شاهکاریه و چه گیم پلی اون دیدیم . بازی روز رزولوشن 1680ي1050 HD فول ]پشن اولترا دارای فریم AV 66 و MAX 130 و بیشتر هم بود .

از اون بازیهایی هستش که پاش بشینید تا تهش رو در نیارید ول کنش نیستید حداقل من که به این بلا گرفتار شدم .

امتیاز ها متفاوت هستش اما اول و آخر بر می گرده به اینکه خودتون چه لذتی ازش می برید .

سلام
بازی رو من هم تهیه کردم ، 4 تا دی وی دی هستش.
گرافیک بازی در حد باقالی :laughing: اومدن از اتمسفری که تو بازی DOOM3 بود تقلید کنند ولی ...
فریم ریت بازی افتضاح . صدا گذاری که دیگه نگو آخرشه راستی فیزیک بازی رو نگو ترکونده مثلا به یه جعبه خالی شلیک میکنی بعد مثل پر میمونه از جاش تکون میخوره دوباره بر میگرده سر جاش.سگا هم دیگه از رده خارج شده
نصیحت بنده به دوستان اینکه این بازی رو تهیه نکنید هم پولتون رو ریخیتد دور و هم اینکه وقتتون رو برای نصب تخیلی این بازی تلف کردید

آخرین ویرایش:
تو این بازی چند تا باگ پیدا کردم اول اینکه تو بعضی از مراحل با اینکه فریم 79 هستش اما ی جورایی انگار بازی تیک داره و افت فریم داره بعد تو دمو ها صدا نداره و من ب جایی رسیدم که یکی از موجودات فضایی همون هایی که دم دارن و سریع حرکت می کنن که فکر کنم به عنوان غول اون مرحله بود کاملا سفید بود منظورم اینه که Texture نداشت و سفید بود و آخر هم بعد از کشتن اون سوار یک آسانسور شدم که یک دفعه mission complete داد و گزینه اومد که بعد از اون وقتی می خواد وارد مرحله جدید بشه از روی ی ارتفاع بلند سقوط می کنه و می میره و دوباره restart last check point می ده 1000 بار هم که restart کنی دوباره هنوز مرحله شروع نشده می افته پایین

اگر کسی به اینجا رسیده و باگ رو دیده بگه یا اگر کسی کرکی داره بگذاره

فکر کنم اینم باز ی گند دیگه از بز تیمه .:sick:

سلام
بازی رو من هم تهیه کردم ، 4 تا دی وی دی هستش.
گرافیک بازی در حد باقالی :laughing: اومدن از اتمسفری که تو بازی DOOM3 بود تقلید کنند ولی ...
فریم ریت بازی افتضاح . صدا گذاری که دیگه نگو آخرشه راستی فیزیک بازی رو نگو ترکونده مثلا به یه جعبه خالی شلیک میکنی بعد مثل پر میمونه از جاش تکون میخوره دوباره بر میگرده سر جاش.سگا هم دیگه از رده خارج شده
نصیحت بنده به دوستان اینکه این بازی رو تهیه نکنید هم پولتون رو ریخیتد دور و هم اینکه وقتتون رو برای نصب تخیلی این بازی تلف کردید

این درست که اتمسفریکش ی کم شبیه DOOM هست اما گرافیکش حرف نداره
نورهای حجمی داینامیکش رو تو کمتر بازی می شه پیدا کرد TEXTURE هاش هم خیلی عالیه
صدا گذاریش نمره 20 هستش
فیزیک بازی هم قابل قبوله
واقعا از سگا ی همچین بازی بعید بود اونم بعد از چندصد سال باسه PC
فریم ریت این بازی درست ی جاهایی افت شدید داره و تیک می زنه اما خیلی جاها ثابت و روانه ایراد از کارت گرافیک شماست چون 8800GT خیلی وقته حرفی باسه گفتن نداره .
چه برای محاسبه فیزیک بازی چه برای رندر اون همه نور های داینامیک و اتمسفریک اون که باز هم از نظر بنده همش فیزیک هستش .

بنده در رزولوشن 1680ي1050 همه چی به قول معروف اولترا البته V-SYNC خاموش و با AMBIENT ACULOSION روشن فریم هام روی 66 الی 79 هستن و ی جاهایی به 39 تا و جاهایی به 122 هم می رسه .

تذکر

سلام

دوستان چند نکته بود که لازم دیدم متذکر بشم

اول دوستان حتما از کرک razor1911 استفاده کنند (پست 19)

دوم نام بازی Aliens vs Predator به (DOOM 3.5) تغییر یافت

متشکرم

سلام

امروز این بازی رو از آشغال فروش های ولیعصر خریدیم بله 5 تا دیسک بود 5000 تومان دادیم اما این بار ی بازی خوب گرفتیم که بر خلاف همه حرف ها و صحبت هایی که از سایر دوستان شنیده بودیم و امتیاز زیبای GAMESPOT به اون ما که رسما ی بازی تمام عیار چه از نظر گرافیک که شاهکاریه و چه گیم پلی اون دیدیم . بازی روز رزولوشن 1680ي1050 HD فول ]پشن اولترا دارای فریم AV 66 و MAX 130 و بیشتر هم بود .

از اون بازیهایی هستش که پاش بشینید تا تهش رو در نیارید ول کنش نیستید حداقل من که به این بلا گرفتار شدم .

امتیاز ها متفاوت هستش اما اول و آخر بر می گرده به اینکه خودتون چه لذتی ازش می برید .
:confused:
:-"
:exclaim::arrowd:
FULL HD: 1920 * 1080

بچه ها دو تا سوال دارم
1: کسی ستاب اصلی بازی داره اگه دار چند تا دیسک هست
2: برای من 5دیویدی هست توی مرحله 4 از بازی می پره بیرون می خواستم بدونم کسی این مشکل داره

بچه ها دو تا سوال دارم
1: کسی ستاب اصلی بازی داره اگه دار چند تا دیسک هست
2: برای من 5دیویدی هست توی مرحله 4 از بازی می پره بیرون می خواستم بدونم کسی این مشکل داره

تا الان دو تا نسخه اومده بیرون .یکیش که همین 5 دی وی دی هست که یکی از دیسکاش اصلا اضافه است ( دقیق یادم نیست تو مسیر نصب بازی بود یا تو خود دی وی دیها که یه بازی دیگه هم هست :eek: )

یکی هم که نسخه 4 دی وی دی هست که به ظاهر سالمترین نسخه است و مشکلی نداره (نصبش هم خیلی طول میکشه )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or