Alien: Isolation | PC

عنوان جدیدی از سری Alien در راه است و این بار این وظیفه به عهده استدیوی موفق The Creative Assembly است که پیش از این روی عناوین Total War کار می کرده است. اطلاعات زیادی از بازی تا کنون در دسترس نیست اما به نظر می رسد داستان این بازی حول حور شخصیت آماندا ریپلی، دختر الن ریپلی در فیلم Alien میچرخد. نکته جالب توجه این است که در بیشتر قسمت های بازی به جای درگیری با تعداد زیادی Alien تنها با یک نمونه از آن درگیر هستیم.
Alien: Isolation با الهام گیری از عناوین موفق Dishonored و BioShock قصد دارد ترکیبی از شوتر اول شخص با ترس و مخفی کاری را ارائه دهد.

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]Sega[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]The Creative Assembly[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,XONE,PS4,X360,PS3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Alien: Isolation[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD]2014
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

آخرین ویرایش:
بابا من که گفتم نظر شخصی هست الان IGN 59 داده به بازی یه سایت دیگه هم 90 ! خوب واسه من جالب نبود هر کس مشکل نت نداره دانلود کنه شاید خوب باشه واسش ! بهترین بازی سال رو خوب اومدی !!! :d:d

بعضی سایت ها مثل PC gamer هم نمره ی 93 دادن ، همون طور که گفتم سلیقه هست ... :) متا تا این جا هم به این صورت هست :

PC : 80
PS4 : 78
XBOX ONE : 76

آخرین ویرایش:
بابا من که گفتم نظر شخصی هست الان IGN 59 داده به بازی یه سایت دیگه هم 90 ! خوب واسه من جالب نبود هر کس مشکل نت نداره دانلود کنه شاید خوب باشه واسش ! بهترین بازی سال رو خوب اومدی !!! :d:d

بعضی سایت ها مثل PC gamer هم نمره ی 93 دادن ، همون طور که گفتم سلیقه هست ... :) متا تا این جا هم به این صورت هست :

PC : 80
PS4 : 78
XBOX ONE : 76

گفتم یک عده میگن بهترین بازیشونه نه اینکه بهترین هست یا نیست.کلا هم 24 تا نقد سبز داره 4 تا زرد.

نظر شخصی رو هم بله میدونیم.مشکلی نیست.منتهی وقتی یکی بگه گرافیک بازی توی دیواره دیگه این یکم از محدوده ی نظر شخصی بیرون میاد.چون Digital Foundry که مرجع تخصصی هستش میگه گرافیک عالیه و چیزی که ما هم به عینه می بینیم اینه.(به جز معدود اشکالات عدم همخوانی صدا و انیمیشن).

به هر حال مشکلی نداره.من هم اومدم نظر شخصی خودم را دادم:d

من خودم از ترفتدارهای الین هستم به نظرم رو سگا بهترینش بود بعد یک شماره بود که با پریداتور بود اونم قشنگ بود اینیکی به دلم ننشست گرچه خیلی زور زدم باهاش حال کنم نشد فیلمهاش و تمام قسمتهای قبلی بازی اکشن بودن این خیلی اروم و بیسرو صدا فقط باید در باز کنی بری جلو البطه تا اونجا که من بازی کردم اینجوری بود بعدشم پاکش کردم چون از شدت ترس و هیجان تو بازی داشت خابم میبوردمشکل اصلی بازی اینه که بد موقعی اومد اگه یک ماه پیش اومده بود حتما تااخرش میرتم ولی حالا بااین همه بازی جدید فعلا میمونه تا بعد که بازی نباشه بازیکنمش

من هم بازیش کردم گیم پلیش که نیم ساعت ابتداییش فقط راه رفتم یکی از بدترین استارت هایی 1 بازی که می شد بسازن تا بعدش چی بشه

گرافیکشم چنگی به دل نمی زنه اما بدکم نیست افکت اتش با دودش معرکه هست اما مشکل aa به شدت داره حتی روی بالاترین درجش

حالا بیشتر که بازی کنم در مورد گیم پلیش توضیح می دم

من که راستش زیاد با بازی حال نکردم همش کل بازی یه حالت قایم موشک بازی داره .این سیستم سیوشم مسخره است باید auto save میزاشتن یکدفعه میبینی کلی میری میمیری باید دوباره از اول بری .
کلا سلاح زیاد تو بازی کاربرد نداره بیشتر مخفی کاریه که لذت بازی را به نظرم از بین میبره
اما 2 تا نکته مثبت داره یکی موسیقی بازی که به نظرم محشره یکی هم اینکه بازی کاملا روون و بدون افت فریم اجرا میشه

بدون جو زدگی و بعد 22 سال GAMER بودن میتونم بگم بازی شاهکاره.حتی هرچی جلوتر میرید قشنگتر هم میشه.سختیه بازی واقغا لذت بخشه.گیمر های قدیمی این بازی براشون یه نعمت بزرگیه.

بدون جو زدگی و بعد 22 سال GAMER بودن میتونم بگم بازی شاهکاره.حتی هرچی جلوتر میرید قشنگتر هم میشه.سختیه بازی واقغا لذت بخشه.گیمر های قدیمی این بازی براشون یه نعمت بزرگیه.

دقیقا بازی خیلی Old School هستش و حس بازی های اواخر دهه ی 90 و اوایل 2000 رو که PC Gaming توی اوج بود رو میده.برای اونایی که با نسل ششم هفتم شروع به بازی کردن کردند زیادی سخت و احتمالا غیرقابل تحمل باشه

آن چیزی که از نقد ها و امتیازان بازی مشخصه ، این است که اینبار سگا رو سفید در امده!
بازی با توجه به صحبتهای دوستان کاملا سلیقه ای باهاش برخورد میشه
این بازی اگر با توجه به فیلم دوم ساخته جیمز کامرون ساخته میشد به طبع دارای اکشن بیشتری میبود شاید روبات هم در بازی میدیدیم و فضا خیلی متفاوت تر در می امد.
اما اولین نسخه بیگانه ساخته ریدلی اسکات ، از دید من انتخاب هوشمندانه تری است ، این شاهکار فمینیستی دارای ساخت‏ استادانه و فضاسازی غبارآلود و غم ‏انگیزی است که دقیقا در بازی شاهد آن هستیم.
این گیم بسیاز زیاد ارزش بازی کردن را دارد و به تمام عاشقان شماره اول فیلم بیگانه به شدت توصیه میشود.
خودتان را با اینکه بازی سخته ، بی روحه ، اکشنش کمه ، سلاح قابل توجهی نداره! گول نزنید ، اگر گیمر واقعی هستید این عنوانیست که باید تجربه کرد.

من که راستش زیاد با بازی حال نکردم همش کل بازی یه حالت قایم موشک بازی داره .این سیستم سیوشم مسخره است باید auto save میزاشتن یکدفعه میبینی کلی میری میمیری باید دوباره از اول بری .
کلا سلاح زیاد تو بازی کاربرد نداره بیشتر مخفی کاریه که لذت بازی را به نظرم از بین میبره
اما 2 تا نکته مثبت داره یکی موسیقی بازی که به نظرم محشره یکی هم اینکه بازی کاملا روون و بدون افت فریم اجرا میشه

به نظر منم ساخت همچین بازی در این زمان دیگه طرفدارهای چندای نداره حتی خودمم که گیمر قدیمی هستم دیگه حوصله ی سابق رو ندارم با این همه تنوع
سیستم سیو بازی هم زدی تو خال واقعا بی خوده من از طرفدارهای سر سخت quick save هستم که به خاطر کنسول ها به تاریخ پیوست

بچه ها من یه مشکل عجیب دارم وقتی بازی رو اجرا میکنم وقتی فیلم اول رو نشون میده یهو کارت گرافیک ری استارت میکنه ولی سیستم روشنه
بعد که وارد ویندوز میشم هیچ اروری نمیده تویه ویندوز 8 و 7 همینطوره
مگه این چه گرافیکی میخواد منکه Shadow Of Mordor راحت با فریم ثابت گرفتم:(

نه احتمالا مشکل از درایور کارت گرافیکت یا کرک باشه.بازی به شدت بهینه هستش و عالی اجرا میشه.

......................
اینایی که گلایه میکنن توصیه میکنن یکم صبر کن بعد 2-3 ساعت فوق العاده میشه بازی

نسخه بلکس باکسو گرفتم تو لودینگ یکی از مراحل ارور میده که نمیتونی رو این هارد سیو کنی بعد برمیگرده Main Menu,تو گوگل مشکلشو پیدا کردم گویا مثل اینکه هاردی که بازی روش نصبه باید حداقل 80 گیگ یا بیشتر جا داشته باشه ولی من فعلا همچین امکانی ندارم کسی همچین مشکلی داشته؟:-b ویرایش:مثل اینکه با Run As Administratorحل میشه(حل شد):d

آخرین ویرایش:
دقیقا بازی خیلی Old School هستش و حس بازی های اواخر دهه ی 90 و اوایل 2000 رو که PC Gaming توی اوج بود رو میده.برای اونایی که با نسل ششم هفتم شروع به بازی کردن کردند زیادی سخت و احتمالا غیرقابل تحمل باشه
عزیز من از اتاری شروع کردم دلیل نمیشه که چون قدیمی هستم از این بازی خشم بیاد یک زمانی بود که هر دو سه ماه یک بازی میومد اون حالا در هفته چند تا بازی میاد رقابت سخت و وقت بازی کنا هم کم شده من خودم ترجیح میدم چن تا بازی رو تموم کنم تا همه وقتم رو رو یک بازی بزارم دیگه مرحوم شد اون زمانهایی که تموم کردن یک بازی دوماه طول میکشید حالا ملت یک شبه بازی تموم میکنن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or