Alice: Madness Returns | PC

• Thread starter Thread starter Isildur
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    alice
Alice-Madness-Returns-Announced.jpg

Electronic Arts
Spicy Horse
Horror Action Adventure
Release: Q1 2011

بعد از 10 سال بالاخره EA ادامه ی عنوان جالب American McGee's Alice را در نمایشگاه توکیو معرفی کرد.

کارتون های شاد یا اقتباس سینمایی تیم برتون را فراموش کنید آلیس جدید شما را خواهد ترساند!

برخلاف شماره ی قبل که Rogue Ent وظیفه ی ساخت بازی را بر عهده داشت اینبر شرکت جدید
American McGee یعنی Spicy Horse وظیفه ی ساخت بازی را بر عهده دارد شرکتی که عنوان خلاقانه ی American McGee's Grimm را دو سال پیش ساخت.

قرار است اوایل سال آینده ی میلادی آماده ی سفر به Wonderland شوید.!

قبلا تاپیشکش نبود؟بیخیال ممنون:d
خدایی اینجوری که بوش میاد از شماره اولش خوف تره این یکی:dاون تیزر اولیش که آدم رو میگرخوند این تریلر آخری هم که اومد بسی حالشو بردیم:d

به نظر من خیلی بازی جالبیه بخصوص ظاهر آلیس خیلی جدید و متفاوت خلق شده
تریلر های بازی به نظر من از تریلر های فیر هم ترسناک تره

من قبلاً تو تاپیک اخبار یه خبری داده بودم. خلاصش این بود. کارگردان دوست نداره بازی رو خیلی ترسناک کنه و بیشتر دوست داره بزرگسال پسند و A.dult گونه بسازه...واسه همین درجه بازی M هست.

من قبلاً تو تاپیک اخبار یه خبری داده بودم. خلاصش این بود. کارگردان دوست نداره بازی رو خیلی ترسناک کنه و بیشتر دوست داره بزرگسال پسند و A.dult گونه بسازه...واسه همین درجه بازی M هست.
امیر تریلرهاش بخصوص این آخری مو روی بدن آدم سیخ می کنه
مطمئنا در زمان انجام اون مصاحبه کوفتیی چیزی خورده توهم زده!:دی

با تمام اون تبلیغات جذابش باید بگم که بازی یه اکشن ادونچر متوسط هست که از همه بازی هایی این ژانر به شکلی کمک گرفته تا به این شکل در اومده. تو تریلر ها که آلیس بیشتر شبیه مارکوس و یا کریتوس بود و هی داره جونور لت و پاره می کنه اونم به شکل چیپ و تکراری
هیچ امیدی بهش ندارم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or