Alan Wake's American Nightmare | PC

awanscreendevdiary610.jpg

خوب بازی رسما توسط سخنگوی Remedy Entertainmenتایید و قرار شد برای May 22 منتشر شود
گفته شد بازی در تاریخ May 22 با قیمت $14.99در دسترس هست
اضافه می کم این عنوان در ماه February برای Xbox Live منشر شده بود و دوستانی که نتوانستند استفاده کنند از این عنوان این بهترین فرصت ممکن هست

یک سری تصاویر قرار میدم البته برا xboxهست ولی خواستم ما محیط بازی اشنا بشید

Arcade_Oilfield-150x150.jpg
In_Diner-150x150.jpg
Birdman1-150x150.jpg
Diner_Encounter-150x150.jpg
Encounter-150x150.jpg
EmmaSloan-150x150.jpg
DriveIn_Mood-150x150.jpg
Arcade_Ghosttown4-150x150.jpg

Last edited by a moderator:
بازی زیاد دچار تغییرات نشده به احتما زیاد
فقط dlc اضافه کردن وشایدم یکم گیم پلی تغییر کرده باشه
بازی بیشتر تمرکز داره رو برطرف کردن نقاط تاریک داستان شماره قبل تا اضافه کردن گرافیک و گیمپلی جدید.
البته گیمپلی و گرافیک بازی خوب بودن، لازم به تغییر نیست زیاد.

الان بازی رو نصب کردم... بازی روند تند تری پیدا کرده و در همون ابتدای کار کلی اسلحه و دشمن رو سر آدم سرازیر میشه... گرافیکش که نسبت به شماره اولش بهتر و بسیار شسته و رفته تر شده... متاسفانه راوی داستان خود الن نیست و صدای یک شخصیت دیگه هست :(.

اینگار تا ما بالا سرتون نباشیم نمیشه تاپیک روند خوبی داشته باشه ! آخه من چه قدر بگم پست تبلیغاتی ندید ، لینک دانلود نذارید من برای شما کلوپ درست کردم براتون لینک مستقیم میکنم میذارم تو کلوپ تا راحت بگیرید ! دیگه این همه درخواست چیه ! لینک دانلود کلا توی انجمن ممنوع هست !
نیگا دو روز اینترنتمون قطع بود ! :|

لینک دانلود بازی به تا 1 ساعت دیگه تو کلوپ قرار میگیره !

خب من هم نصبش کردم و یه خورده بازی کردم.
اولین چیزی که به ذهنم میرسه اینه که نمی دونم این بازی پورت شده یا این که این هم برای PC جداگانه ساخته شده. اگه پورت شده باشه که پورت خوبیه و به خوبی اجرا میشه و دیتیل گرافیکی زیادی هم داره.
اما تغییرات اندکی که تو بازی وجود داره اولینش همونطور که دوستمون گفتند اینه که راوی بازی کس دیگه ایه که به نظر من صداش دلنشین نیست. نه به دلنشینی صدای جیمز مکفری(مکس پین) که تو آلن ویک هم مختصر صداش وجود داشت و نه به دلنشینی صدای خود ویک.
دوم اینکه یه خورده گرافیک بازی بهتر شده و HUD یه خورده تغییر کرده.
سوم اینکه کات سین ابتدایی بازی انیمیشنی نبود و فیلم بود و با بازی بازیگر.
چهارم نشون دادن صفحات کتاب ویک به شیوه ای جدید.
و ...

داستان بازیو هم میگفتی دیگه کامل میشد.همه چیزو گفتی که پسر.ابتدای بازیو میگم.

من متوجه نشدم. محاطب شما من هستم ؟
اگه آره که من چه چیزی رو لو دام ؟

اما دو تا چیز جدید دیگه :
وقتی نزدیک جایی می شید که صفحات کتاب اونجا وجود داره ، روی نقشه نشون داده میشه.
لوکیشن های بازی هم تا حدودی تفاوت کرده.

تیم بلک باکس میاد کیفیت فیلم و موزیک بازی ها رو خیلی کم میکنه تا حجم بازی کمتر شه

دوست عزیز من میخوام نسخه بلک باکسش رو دانلود کنم حالا جدای از کم کردن کیفیت فیلم ها و موزیکش کیفیت گرافیکی بازی رو هم کم میکنه یا نه؟
‏‎

کسانیکه میخوان نسخه بلک باکسو دان کنند و نگرانند باید بگم که نگرانیشون بی مورده و بلک باکس کارش درسته.گرافیک آخ نمیگه :دی
در ضمن من با بازی حال نکردم.نه خود بازیا.استفاده از کیبورد و موس
با جوی پد یه چیز دیگس.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or