Alan Wake | PC

EC.png

Remedy بالاخره رسما تایید کرد Alan Wake در Q1 2012 برای PC نیز عرضه خواهد شد ، این پک علاوه بر دارا بودن نسخه ی اصلی 2 DLC عرضه شده برای XBLA به نام های The Signal و The Writer را نیز دارا خواهد بود .

اولین تصاویر منتشر شده از نسخه ی PC

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy and fifa13
ممنون ، ولی ظاهرا امکان ریلیز رو pc بزودی {حدود 1 سال دیگه ;) } خیلی زیاده .

دادا اون زمان رو 360 که شاخی بود واسه خودش ، دسته 360 رو روش امتحان کردی ؟
اینجوری فکر می کنم کارت راحت تر باشه .
کلا بازی ترسناکی نیست ، یه حالت روایت پست مدرن داره ! شاید بشه درکش کرد ، شاید بشه بهش خندید ، کلا ساختار دگرگونی داره .

تو فروم های 360 تاپیک کاملی در مورد داستان موجوده .

بازی رو فقط یک جور میشه درک کرد ( از تاریکی دوری کن و به دنبال نور باش) حالا فکر کنم بشه درک کرد ساختار بازی چیه:d

بازی رو فقط یک جور میشه درک کرد ( از تاریکی دوری کن و به دنبال نور باش) حالا فکر کنم بشه درک کرد ساختار بازی چیه:d
خواص گیم پلی بازی اینطور بوده! میشه با اغراق گفت یک نوع نوآوری هست که کمی قابل درکه!
در کل بازی ِ خوش ساختی هست.گیم پلی بازی خسته کننده و کمی نامیراست،اما داستان بازی باعث میشه مخاطب حتما تا آخر، پای ـه بازی بشینه و
و به تکرار رسیدن گیم پلی زیاد به چشم نیاد.

خواص گیم پلی بازی اینطور بوده! میشه با اغراق گفت یک نوع نوآوری هست که کمی قابل درکه!
در کل بازی ِ خوش ساختی هست.گیم پلی بازی خسته کننده و کمی نامیراست،اما داستان بازی باعث میشه مخاطب حتما تا آخر، پای ـه بازی بشینه و
و به تکرار رسیدن گیم پلی زیاد به چشم نیاد.

تایید میشه دوست من فقط داستان بود که منو جذب خودش کرده بود وگرنه بازی هیچی نداشت:d

من که از بس به چیزای دیگه ی بازی خیره میشدم از گیم پلی فراموش میکردم
مخصوصا فضای سینماتیک بازی و نور پردازی فوق العاده که هنوز به این زیبایی تو هیچ بازیی ندیدم...
مخصوا از بعضی صحنه هاش خیلی خوشم میومد همون صحنه هایی که خشابت تموم میشه و داره خشاب عوض میکنه یکی حمله میکنه و همون لحظه که طرف میخواد بهت ضربه بزنه مثلا یک تیر داری روی مخش خالی میکنی خیلی کیف میده

به جرئت میتونم بگم یکی از شاهکار های 2012 بود التبه برای pc:دی

سلام دوستان
یه سوالی داشتم باز میخواستم ببینم مشکل از کرک هست یا نه؟؟؟
توی چپتر 6 بازی باید خودمون رو برسونیم به دریاچه ی کالدرون یه جا یه پلی هستش که بعضی قسمتهاش فرو ریخته و بعضی جاهاش با ماشین بسته شده تا اواخر پل میرم ولی یه جایی هست که سمت چپ توسط یه ماشین سد شده و سمت راست هم جلوش ریخته میخواستم ببینم چه جوریه حرکتی باید بزنیم یا دوباره مشکل از کرک هست؟؟؟
هر کاری میکردم عکس بگیرم نشد Print Screen رو زدم بعد که توی Paint پیستش میکردم فقط یه کادر سیاه میومد

سلام دوستان
یه سوالی داشتم باز میخواستم ببینم مشکل از کرک هست یا نه؟؟؟
توی چپتر 6 بازی باید خودمون رو برسونیم به دریاچه ی کالدرون یه جا یه پلی هستش که بعضی قسمتهاش فرو ریخته و بعضی جاهاش با ماشین بسته شده تا اواخر پل میرم ولی یه جایی هست که سمت چپ توسط یه ماشین سد شده و سمت راست هم جلوش ریخته میخواستم ببینم چه جوریه حرکتی باید بزنیم یا دوباره مشکل از کرک هست؟؟؟
هر کاری میکردم عکس بگیرم نشد Print Screen رو زدم بعد که توی Paint پیستش میکردم فقط یه کادر سیاه میومد

با برنامه fraps عكس بگيريد.

اللّهم صلّي علي محمّد و آل محمّد

وقتي alan wake را بازي مي كنم ياد فيلم هاي ديويد لينچ ميوفتم!8-|
كسي هم مثل من همچين احساسي داره؟!
کلا داستان بازی کم از سناریو یک فیلم نداره خیلی عمیقه. مدام بازیباز روی مرز کابوس و واقعیت راه میره. بعضی جاها من کلا گنگ میشدم، چون ارتباط بعضی قسمت هاش به هم یکم سخت میشد. در کل از لحاظ موفقیت توی سبک وحشت یا horror هم به نظرم خیلی موفق عمل کرده بود بازی، من خیلی بیشتر توی اتمسفر این بازی غرق شدم تا مثلا بازی هایی مثل dead space و....
تنها چیزی که باید اینا واسه ی نسخه ی بعد روش کار کنن گیم پلی بازیه چون اواخر دیگه خیلی تکراری میشه. در ضمن اون دو تا dlc هم خیلی سخت بودن سرویس شدم تا تمومشون کردم:d.

خوب بالاخره من هم براي بار دوم بازي اصلي رو تموم كردم و البته DLCها رو هم رفتم ؛ DLCها بهتر از اون چيزي بودن كه فكرشو مي كردم و از اونجايي كه دليل خريد نسخه ي PC همين DLCها بودن از خريدم راضي هستم ؛ اما نظر من در مورد اين نسخه :
اولاً هايپي كه روي گرافيك بازي شده بود اصلاً واقعيت نداشت و تفاوت نسخه ي كنسولي با اين نسخه اونقدري كه در عكسهاي تبليغاتي قبل از انتشار نشون ميدادن نبود و به جز تفاوت در رزولوشن من تفاوت ديگه اي نديدم !
ثانيا ً بازي به هيچ وجه براي ماوس و كيبرد بهينه نشده بود و با دسته ي استاندارد ايكس باكس هم باز اون رواني نسخه ي كنسولي رو نداشت !
* نمره من به بخش هاي مختلف بازي * :
داستان : 10
موزيك و صداگزاري : 8
گرافيك : 8
هوش مصنوعي : 8
گيم پلي : 6 ؛
ميانگين : 8 از 10
ناگفته نماند بر خلاق خيلي از دوستان من از بين دو DLC كه هر دو هم خوب بودند بيشتر از The writer خوشم اومد ....

سلام
دوستان من اینجا گیر افتادم لطفا اگه میشه کمک کنید چون واقعا اعصابم رو بهم ریخته

خب همون طور که از عکس مشخصه پل فرو ریخته و نمیشه رفت با پریدن هم به اونور پل نمیرسه راستی HUD بازی رو هم روشن کردم که ببینم چی کار باید بکنم ولی میبینید که هیچی رو مشخص نکرده
من چپتر 6 هستم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or