Alan Wake | PC

EC.png

Remedy بالاخره رسما تایید کرد Alan Wake در Q1 2012 برای PC نیز عرضه خواهد شد ، این پک علاوه بر دارا بودن نسخه ی اصلی 2 DLC عرضه شده برای XBLA به نام های The Signal و The Writer را نیز دارا خواهد بود .

اولین تصاویر منتشر شده از نسخه ی PC

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy and fifa13
بچه یه لینکی یا سایتی سراغ ندارین بشه این آهنگ هایی که بین اپیسودها(آخر هر اپیسود) پخش میشد رو دان کنم.
بازی رو هم تمام کردم فوق العاده بود.
راستی جایی سراغ ندارین که داستان بازی رو خیلی دقیق و موشکافانه توضیح داده باشه.

بچه یه لینکی یا سایتی سراغ ندارین بشه این آهنگ هایی که بین اپیسودها(آخر هر اپیسود) پخش میشد رو دان کنم.
بازی رو هم تمام کردم فوق العاده بود.
راستی جایی سراغ ندارین که داستان بازی رو خیلی دقیق و موشکافانه توضیح داده باشه.

من آهنگهاش رو دارم . البته چند تاش رو چون بقیه اش رو خوشم نیومد و پاک کردم.
حجمش یه خورده زیاده تا آپلودش کنم.

بازی رو اکس باکس 2 تا حالت زوم داشت . یکی اینکه نور چراغ قوه رو بوست میکنه شدید میشه و یکی اینکه زوم میکنی ولی نور چراغ قوه بوست نمیشه . آخه موقعی دارکنس رو از بین بردیم یارو رو میخوام بکشم شاید خواستم زوم کنم ولی نباید نور چرغ قوه هدر بره که . چطور اون زوم دومی رو انجام بدم ؟

...............

من آهنگهاش رو دارم . البته چند تاش رو چون بقیه اش رو خوشم نیومد و پاک کردم.
حجمش یه خورده زیاده تا آپلودش کنم.

لینکی که ازش دانلود کردی رو نداری.
اگر هم نداری همینایی که داری هم اگه زحمتی نیست بذاری بد نیست.

--------------------------------------------------------
راستی بچه های دیگه هم اگه نسخه کاملش رو دارن بگن.
فعلا.

drawdistance !!

39039213860538462289.jpg

یعنی رمدی اگهاجازه گشت و گذار تو این محیط میداد شرط میبستم سایتها به خاطر پیکنیکی که به گیمرها فراهم کرده تا خوش بگذرونن:دی الان متای بازی بالای 9.5 بود :دی

لینکی که ازش دانلود کردی رو نداری.
اگر هم نداری همینایی که داری هم اگه زحمتی نیست بذاری بد نیست.

--------------------------------------------------------
راستی بچه های دیگه هم اگه نسخه کاملش رو دارن بگن.
فعلا.

خب این چهار تا از آهنگهاش که آپلود کردم.
چهار تای دیگه هم که دارم آپلود می کنم.
دانلود

اون Manuscript ها که تکلیفش مشخصه، جمع آوری بقیه Collectible ها تو نسخه 360 باعث آزاد شدن اچیومنت میشد، اینجا دیگه اچیومنتی وجود نداره ولی خب واسه گشت و گذار تو محیط و لذت بردن از بازی بهونه خوبی هست :biggrin1:
آهان آره فهمیدم:d
حالا اون برنامه های Night Spring و ایستگاه های رادیویی یه چیزهای جالبی میگن ولی فلاسک قهوه ها خیلی رو اعصابه.منم که کلا از اچیومنت و این حرفا بدم میاد پس بیخیل:d

سلام
بچه ها بعد چند سال واقعا یه بازی با داستان خیلی خوب ساخته شده.چیزی که مدت هاس تو صنعت گیم کمرنگ شده.بخاطر این حرکتشون این جا بیاید امضا جمع کنیم و براشون به پاس قدر دانی بفرستیم شاید باعث بشه بقیه بازی سازها هم یه حرکتی انجام بدن.
لطفا امضا کنید.
http://www.petitiononline.com/petitions/simon234/signatures

آخرین ویرایش:
سلام
آقایون! نمیخواین یه نظرسنجی بزارید که آلن ویک را چگونه ارزیابی میکنید یا یه چی تو همین مایه ها...
من خیلی راغبم نظر PCفنای مثه خودمو بدونم ;)

بچه من بازی رو تمام کردم ولی چند تا سوال برام ایجاد شده.
خطر لو رفتن داستان.
1
.اینکه اگه اون کلبه ای که اول بازی بهش میرن قبلا نابود شده بوده چطوری انا به اونجا میرن؟ درست شاید بگیم آلن مریض بوده ولی زنش که مشکلی نداشته.هیچ جایی هم نمیگه که اینها رو خواب دیده یا چیز مشابهی مثل خواب رو نمیگه.
2.آخر سر زنش چه بلایی اومد؟ مرد؟ زنده موند؟ گم شد؟ چی شد
؟
ولی خوب اگه کسی از بچه ها لینکی داره که داستان بازی رو خیلی خوب توضیح داده باشه خیلی خوب میشه.یا اینکه اگه کسی از بچه ها داستان بازی رو خیلی خوب فهمیده و به تمام رازهاش پی برده هم اگه میتونه دربارش بنویسه.
خیلی دلم برای آلن و زنش سوخت.=((=((=((:(
همش بعد از بازی آهنگ های The Clicker و Tom The Diver(خیلی قشنگن) رو گوش میکنم دلم براشون میسوزه.:( گریه هم میکنم.:p:d(Just Keedin)
------------------------------------------------
درباره گفته کاربر سایت SAMIR هم کاملا باهاش موافقم من که امضاء رو ثبت کردم.

واقعا دست Remedy درد نکنه یکی از بهترین بازیهای عمرم بوده تا اینجا که خدا رو شکر هم بازی ادامه داره(احتمال زیاد هم American Nighmair میاد هم نسخه های بعدی بازی) هم فعلا عمرم.:d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or