Alan Wake | PC

EC.png

Remedy بالاخره رسما تایید کرد Alan Wake در Q1 2012 برای PC نیز عرضه خواهد شد ، این پک علاوه بر دارا بودن نسخه ی اصلی 2 DLC عرضه شده برای XBLA به نام های The Signal و The Writer را نیز دارا خواهد بود .

اولین تصاویر منتشر شده از نسخه ی PC

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy and fifa13
به نظر من این تصاویر جدیدی که از نسخه PC منتشر شده نسبت به نسخه X360 دارای رنگهای شادتر و واضحتری هستش.
اگه شما اسکرین های نسخه X360 رو نگاه کنید می بینید که رنگی متمایل به آبی یا سورمه ای سراسرش رو فرا گرفته.

این هم یک سری اطلاعات از بازی
New features:

- Experience Alan Wake’s Pacific Northwest in higher resolutions and higher fidelity than ever before.
- Refined and fully configurable mouse and keyboard support (or if you prefer to play with the Microsoft
gamepad connected to your PC, you can do that too!).
- A wide selection of customizable graphics settings and support for 4:3, 16:9 and 16:10 aspect ratios.
- Multithreaded engine that takes advantage of quad core CPUs.
- Additional options our fans have sought after, such as field of view adjustment as well as “hide HUD”.
- Works with AMD Eyefinity 3D 3-screen mode.
- Works with NVIDIA NVISION2 Stereoscopic 3D.

با تمام احترامی که برای این جور بازی های مستقل و جدی قائل ام، اما کسانی که بازی رو قبلاَ تجربه کردن می دونن که گیم پلی بازی خیلی زود تکراری و یکنواخت میشه، و قصه هم، با وجود این که پیچیده و پرپیچشه، باز هم اونقدر ترغیب کننده نیست که وزن ِاون گیم پلی ِتکراری رو بگیره. به هر حال، به عنوان یه pcGamer از این که رو pc میاد باید خوشحال بود.

با تمام احترامی که برای این جور بازی های مستقل و جدی قائل ام، اما کسانی که بازی رو قبلاَ تجربه کردن می دونن که گیم پلی بازی خیلی زود تکراری و یکنواخت میشه، و قصه هم، با وجود این که پیچیده و پرپیچشه، باز هم اونقدر ترغیب کننده نیست که وزن ِاون گیم پلی ِتکراری رو بگیره. به هر حال، به عنوان یه pcGamer از این که رو pc میاد باید خوشحال بود.
من از كساني هستم كه اين بازي رو تجربه كردم، و مي دونم كه يه شاهكار به تمامه معنا هستش و از تك تك ثانيه ها و لحظه هاي بازي به شدت لذت بردم و داستان و كارگرداني بازي از نظر من كه خودم كارگردان و سينما گر هستم بهترين تو صنعت گيم هستش! هر كسي نمي تونه داستان بازي رو درك كنه و اين بازي هم براي اونا ساخته نشده. داستان به طرز عجيبي ترغيب كننده هست و در اين 18 سالي كه تو دنياي گيم هستم مي تونم با جرعت بگم اين يه بازي تك و خواص هستش!
اين نظر شما هستش كه كاملا شخصيه، از طرف بقيه صحبت نكنين، منظورم جمله ي " کسانی که بازی رو قبلاَ تجربه کردن می دونن " بود. شما اينجوري فكر مي كنين! نمي دونم كي مي خواين اينو متوجه شين؟؟!؟!؟

من از كساني هستم كه اين بازي رو تجربه كردم، و مي دونم كه يه شاهكار به تمامه معنا هستش و از تك تك ثانيه ها و لحظه هاي بازي به شدت لذت بردم و داستان و كارگرداني بازي از نظر من كه خودم كارگردان و سينما گر هستم بهترين تو صنعت گيم هستش! هر كسي نمي تونه داستان بازي رو درك كنه و اين بازي هم براي اونا ساخته نشده. داستان به طرز عجيبي ترغيب كننده هست و در اين 18 سالي كه تو دنياي گيم هستم مي تونم با جرعت بگم اين يه بازي تك و خواص هستش!
اين نظر شما هستش كه كاملا شخصيه، از طرف بقيه صحبت نكنين، منظورم جمله ي " کسانی که بازی رو قبلاَ تجربه کردن می دونن " بود. شما اينجوري فكر مي كنين! نمي دونم كي مي خواين اينو متوجه شين؟؟!؟!؟

منم با حرف شما موافقم منم بازی رو انجام دادم ولی dlc ها رو بازی نکردم ولی کاملا یادم هست توی بازی به شدت گم شده بودم اصلا ار لحظه بازی لذت بخش بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or