Alan Wake American Nightmare

• Thread starter Thread starter Gartall
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
منتظر نسخه دیسکی نباشید ، مایکرو و رمدی گدا و گدول تراز این حرفان ، که به خاطر یه spin off کوچیک کلی هزینه ی retail کردن بکنن ...

همین الان حتی نسخه pc بازی رو هم رو استیم عرضه کردن و retail نیست ...

ولی اگه شرکتی مثل راک استار بود ، 50 نوع مختلف رو دیسک و آنلاین ، بی لاین و ... عرضه میشد !!:d

فن های آلن ویک بد از عرضه DLC ها خودشون تو فروم رسمی الن ویک خفه کردن ، که آقا جون مادرتون یا یه نسخه کامل بدین بیرون یا حداقل این دو تا رو دیسک بدین بیرون ، چون ما به لایو دسترسی نداریم و از این خالی بندیا !:d

هیچ کس عین خیالش نبود ، فقط یادمه یکی قاطعانه اومد گفت ، "فعلا برنامه ای برای نسخه کامل نداریم" . !!!

DLC بازی RDR -- UNDEAD NIGHTMARE کلا حجمش 1.5 گیگ میشد ، بازم با این وجود سریع راک استار نسخه RETAIL رو داد بیرون و کلی هم خرت و پرت اضافه کرد بهش .... ( پس شدیدا بستگی به گدا بودن داره !!! )

فن های آلن ویک بد از عرضه DLC ها خودشون تو فروم رسمی الن ویک خفه کردن ، که آقا جون مادرتون یا یه نسخه کامل بدین بیرون یا حداقل این دو تا رو دیسک بدین بیرون ، چون ما به لایو دسترسی نداریم و از این خالی بندیا !:d

هیچ کس عین خیالش نبود ، فقط یادمه یکی قاطعانه اومد گفت ، "فعلا برنامه ای برای نسخه کامل نداریم" . !!!

DLC بازی RDR -- UNDEAD NIGHTMARE کلا حجمش 1.5 گیگ میشد ، بازم با این وجود سریع راک استار نسخه RETAIL رو داد بیرون و کلی هم خرت و پرت اضافه کرد بهش .... ( پس شدیدا بستگی به گدا بودن داره !!! )

همش تقصیره مایکروسافته اصلا به این ای پی توجهی نداره چون فروشش زیاد نبوده.خدا پدر سونی رو بیامرزه که طرفداره ایده های نویه.

آقا کسی اینجا راجع به خود بازی هم بحث می کنه؟
اسپویلل داستان:
آقا من همین الان مرحله ی اول سه شهر رو تموم کردم که دوباره برمی گردونه اول زمان....الان دقیقا آلن چیکار می خواد بکنه؟اصلا چجوری رفته تو اون بعد زمانی که حالا می خواد دربیاد ازش؟

همش تقصیره مایکروسافته اصلا به این ای پی توجهی نداره چون فروشش زیاد نبوده.خدا پدر سونی رو بیامرزه که طرفداره ایده های نویه.

کاملا حرفت رو قبول دارم .
با اینکه هیچ کنسولی از شرکت سونی ندارم . ولی واقعا به خاطر اینکارهاش به سونی احترام میزارم .

آقا کسی اینجا راجع به خود بازی هم بحث می کنه؟
اسپویلل داستان:
آقا من همین الان مرحله ی اول سه شهر رو تموم کردم که دوباره برمی گردونه اول زمان....الان دقیقا آلن چیکار می خواد بکنه؟اصلا چجوری رفته تو اون بعد زمانی که حالا می خواد دربیاد ازش؟

نه:d.چون خود بازی در دسترس نیست و تعداد خیلی کمی دارنش که اونا هم نمیان.

این بازی قراره قسمتی باشه احتمالا اخرین قسمتش پک می شه

بعد مقایسه بازی red dead با alan wake اصلا درست نیست داخل همین ایرانشم با همین اینترنت له خیلی ها بازی رو خریدن حالا کی گدا؟

مطمعن باشید به زودی شاهد complet edition هاین بازی خواهیم بود مگه کل بازی این american nightmare هست ! دوتا÷ک دیگه هم اومده که داستان را افزایش میده هرکی هم شک داره این ÷ست را سیو کند

بهتر از لیست تاپیک های مهم در بیاد :دی کسی می دونه به این طریق فروختن بازی فروش خوبی هم داشته یا نه؟چون اگه معمولی بفروشه و کمتر انتظارشو فکر کنم فقط رو دیسک بدن بیرون

عجب !!!
ای رمدی ـه گدا که راههای دزدی رو بر ما ملت همیشه در صحنه دریغ کردی
نمیدونم آقا، پول که عوض بازی ندادی تا حالا، لااقل طلبکار نباش ! مالشه، دوست داره دیجیتالی بفروشه

بازی شدیدا امیدوار کننده ـست و مطمعنم AW2 خیلی بیشتر از اونچه که فکرشو بکنیم موفق میشه
گیم پلی خیلی پیشرفت داشته مخصوصا وضعیت بدن و راه رفتن Alan، البته هنوز بی نقص نیست و یه جورایی حس کم وزنی به آدم دست میده، البته میشه با یه برهان دیگه استنباط کرد که Alan بدن خیلی آماده ای داره :d
محیط بازی فوق العاده ـست و من اصلا نمیخوام با محیط AW مقایسه ـش کنم چون دو محیط هیچ ربطی به هم ندارن، یکی یه محیط کاملا سرسبز جنگلی و یکی دیگه یه محیط بیابانی ـه خشک ـه نفتی
تجربه ی AN رو از خودتون نگیرین

چه عجب بالاخره یکی بازی رو خریده....
محیط ها از لحاظ بزرگی و پویایی خیلی خوب شده<ولی من جنگل رو بیشتر می پسندیدم...کاشکی همون حنگل اوپن ورلد بود....
هنوز موندم چجوری بازی با این گرافیک با این مود های اضافه با 5 ساعت گیم پلی رو تو یک گیگ و خورده ای چپوندن...گیم پلی هم خیلی جذاب شده<به خصوص با عنکبوت ها حال کردم.....و این تیکت هایی که تبدیل به کلاغ می شن,خیلی شبیه زامبین...

دوستانی که بازی رو خریدن منو اد کنن که تو لیدر برد ببینیم کی بهتر کار کرده چون فقط سه تا از دوستان من بازی رو خریدن.گیمر تگ من Bahram B

---------- نوشته در 09:57 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:24 PM ارسال شده بود ----------

هورا بالاخره همه ی achievements های بازی رو گرفتم هرکی راهنمایی خواست بگه تا کمک کنم:d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or