Alan Wake American Nightmare

• Thread starter Thread starter Gartall
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بدبختیم ما ! بابا جون مادرتون رو دیسک بدید - پولشو میدیم ! اصلش رو میخریم !

حالا هرچی بازی دره پیت و 2زاریه خیلی راهت در دسترسه - 4تا بازی که ما حال میکنیم باهاش گریه مارو درآوردن سرش!....

بدبختیم ما ! بابا جون مادرتون رو دیسک بدید - پولشو میدیم ! اصلش رو میخریم !

شما دانلودش براتون سخته؟ از کسی که بازی jtag می فروشه یا دانلود کرده بگیرید بریزید روی یه فلش فرمت شده کارت point ms هم بگیرید داخل بازی که بشید می گه انلاک کنید شماره می دیدید از point کم می شه انلاک می شه

حالا هرچی بازی دره پیت و 2زاریه خیلی راهت در دسترسه - 4تا بازی که ما حال میکنیم باهاش گریه مارو درآوردن سرش!....

شما دانلودش براتون سخته؟ از کسی که بازی jtag می فروشه یا دانلود کرده بگیرید بریزید روی یه فلش فرمت شده کارت point ms هم بگیرید داخل بازی که بشید می گه انلاک کنید شماره می دیدید از point کم می شه انلاک می شه

دیشب قسمت داستانی بازیو تمومش کردم!
گیم پلی پیشرفت خوبی داشت
گرافیک جنگلیه Bright Fallsـو نسبت به صحرای آریزونا بیشتر دوس داشتم اما در نور پردازی و کمی هم انیمیشن پیشرفت داشت و البته اسکرین تیرینگ که میشد در تنظیمات VSـو فعالش کرد که از بین میرفت البته در این حالت افت فریم داشت.
اون حالت اپن ورد که دوستان گفتن هم نداشت بنظرم! انتظار یه سند باکسو داشتم! ولی اقتضای محیط نچندان بزرگ بازی همین بود !
درمورد داستان هم انتظار بیشتری داشتم ازش!
درکل به یه الن2 برای نسل بعد خیلی امیدوارد شدم:d
امتیاز من 7/10

یه سری نور پردازیها اصلا با روان آدم بازی میکرد ! مثلا پایین اتاق پروجکتور ، یا نور ماشینها تو همونجا ، ولی کلا گم پلیش خیلی خیلی خیلی تکراری و ضعیف بود ... داستانش هم خیلی معمولی بود ؛ در عوض از اون ور چه شوتری داشت لعنتی :دی ! انگار داری CoD یا گیرزبازی میکنی انقدر که روون بود .

دوستانی که بازی رو دارن و می خوان راجع به داستان بحث کنن یا بازی رو ندارن و نمی خوان بخرن ولی نمی خوان داستانش رو از دست بدن بیان تاپیک داستان آلن ویک....
پ.ن:یه دست fight till dawn زدم,از ده دقیقه 28 ثانیه مونده بود مردم!!!!ولی خیلی حال می ده...

یه سوال فنی دوستان 1200 پوینت دادیم خریدیم بازی رو میشه بازی رو تیکه تیکه دانلود کرد یا باید کل 1 گیگ و خورده ای رو یکجا دانلود کرد ؟
بر فرض مثال نصفش رو بگیریم نصف دیگه رو یه وقت دیگه.

یه سوال فنی دوستان 1200 پوینت دادیم خریدیم بازی رو میشه بازی رو تیکه تیکه دانلود کرد یا باید کل 1 گیگ و خورده ای رو یکجا دانلود کرد ؟
بر فرض مثال نصفش رو بگیریم نصف دیگه رو یه وقت دیگه.

XBL همیشه قابلیت resume داره ! منم الان نصفش رو گرفتم !

خوب برادران بنده بازی رو از xbl به قیمت 1200 چوینت ناقابل خریدم
خوب باری در وحله اول عالی هست!روایت گر داستان کسی نیست جز خود ALAN اگه اشتباه نکرده باشم!
من کلا 2 تا قسمت رو رد کردم!همون رنه تو رصد خونه!حالا بقیش رو بازی نکردم!
کلا سرعت ما بیشتر شده!همه جا اسلحه و فشنگ هست!
اما سرعت دشمن ها هم زیاد شده و قشنگ میفتن به جون ALAN
حالا کسی دیگه هم خریده؟باز چند قسمته؟

با سلام
من الان چپتر 3 هستم، اونجایی که سه کلید هست وقتی زدی اتصالی میکنه بعد میگه باید برق رو روشن کنی! باید چیکار کنم؟ تفنگ هم ندارم!
خیلی ممنون.

بازی Botanicula هم نسخه retail و دیسکی داره والله !!!

کاش یه ناشر با پدر و مادر ساپورت میکرد اینا رو

این بازی رو میتونید بر روی pc بازی کنید....

همانند بازیهای shank و یورو 2012 که باید عضو لایو باشید میتونید به جاش بر روی pc تجربه کنید...

تمام مزش به کنسولی بودنشه ...

الان پول یه کنسول باید بدم سیستم رو ارتقا بدم تا بشه باهاش با کیفیت کنسول این بازی رو انجام داد ...

بعدشم اصلا از pc gaming متنفرم ! :d

pc فقط بازیهایی مثل machinarium و ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or