Alan Wake American Nightmare

• Thread starter Thread starter Gartall
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ینی تو مایه دی ال سی رد ددپس چند گیگه؟
خوب چجوری میاد؟دوستان که رو دی وی دی هم رایت کردن نیومد.
والله خودمم تو همينش موندم ، چون هم نسخه ي jtag هست ، هم غير jtag . يكي از بچه ها صفحه قبل ميگفت بايد وصل باشي به لايو كه بتوني بازي كني . نميدونم خودمم در حال تهيه ي پوينت بودم براي اين بازي :d

اين روش مگه براي اين كار نيست؟ :
[h=3]دانلود بازیهای Arcade ( بدون نیاز به J-Tag) + آموزش[/h]

آخرین ویرایش:
دوستان اینقدر ساده نباشین دیگه

این نسخه j-tag و non-j-tag که سایتا برای دانلود گذاشتن دوتاش یکی هست و برای اجرا باید حتما j-tag باشین یا از روش پروفایل استفاده کنین که احتمال بن بسیار بالایی داره .

فعلا هیچ نسخه retail که قابلیت اجرا از رو دیسک داشه باشه نیومده....

والله خودمم تو همينش موندم ، چون هم نسخه ي jtag هست ، هم غير jtag . يكي از بچه ها صفحه قبل ميگفت بايد وصل باشي به لايو كه بتوني بازي كني . نميدونم خودمم در حال تهيه ي پوينت بودم براي اين بازي :d

اين روش مگه براي اين كار نيست؟ :
دانلود بازیهای Arcade ( بدون نیاز به J-Tag) + آموزش
اینو باید دیسک بازیرو داشته باشی با اون وصل بشی لایو دی ال سیرو دانلود کنی که با محتویات خود دیسک بازی بالا بیاد
اون واسه بازی هایی هستش که نسخه تریالشو میگیری بعد از طریق پروفایل انلاکش میکنی که بی برو برگرد بنی:d:دی

دوستان اینقدر ساده نباشین دیگه

این نسخه j-tag و non-j-tag که سایتا برای دانلود گذاشتن دوتاش یکی هست و برای اجرا باید حتما j-tag باشین یا از روش پروفایل استفاده کنین که احتمال بن بسیار بالایی داره .

فعلا هیچ نسخه retail که قابلیت اجرا از رو دیسک داشه باشه نیومده....

عزیز من کسی ساده نیستش اینجا من که از اول گفتم فقط واسه جی تگه چون حجمش خیلی کم بود

صبر میکنیم بالاخره رو دی وی دی هم میدن.

بعضی بازیها رو دی وی دی عرضه نمیشه

من دارم بازیش می کنم به نظرم dlc قبلی هاش کیفیت بالاتری داشتن اینو انگار یکی دیگه ساخته اون کیفیت همیشگی رو نداره با این حال هنوزم خیلی لذت بخشه

البته در حقیقت این یکی dlc نیست یه بازی لایو هست چون هیچ نیازی به دیسک بازی نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or