تریلرش که چیز خاصی نداشت ولی کلا خیلی جو داشت مخصوصا تیکه آخرش آلن بر می گردد :d ولی فکر کنم فرخ درست میگه ها چون صورت آلن خیلی طبیعی تر شده بود البته انگار یک چند سالی بود نخوابیده :d
خیلی هم دارم راست میگمتریلرش که چیز خاصی نداشت ولی کلا خیلی جو داشت مخصوصا تیکه آخرش آلن بر می گردد :d ولی فکر کنم فرخ درست میگه ها چون صورت آلن خیلی طبیعی تر شده بود البته انگار یک چند سالی بود نخوابیده :d
ما که تایید کردیم :d فقط یکم روی تصویر وایسید حرفت درست در میاد کلا قیافه اش خیلی طبیعی شده چون الان عکس و تریلر قدیمیش را هم دیدم گفتم حرفت درسته رمدی هم که خودش قبلا تایید کرده بودخیلی هم دارم راست میگمکلا از همون اول طرز راه رفتن aw معلومه که انیمیشنها ها خیلی عالی شده بعد یه لحظه صورتش را نشون میده الان تو neogaf و فروم خود aw دارن همینها را اشاره میکنن . کلا خیلی وقت پیش remedy گفته بودند که دارم روی یه تکنولژی جدید و انحصاری انیمیشن کار میکنن که بسیار پیشرفتست حالا تا 10 دسامبر باید صبر کنیم
![]()
10 دسامبر تازه معرفی میشه کجا میاد :dدوستان دقیقا 10 دسامبر میاد رو لایو؟
تا اون موقعه که ما بن میشیم با داشبورد جدید D:
همین فردا بن میشیم D:
تریلر vga عالی بود خیلی باهاش حال کردم

تو اون شلوغی میخوایی با شاتگان حسابشون برسونی؟از يوزيِ خوشم نيمد ، همون شاتگان بستمون بود![]()
اتفاقا خوب شد چون تو محیط ها شلوغ بهترین گزینه هست با این چیزا که نمیشه جلوشون گرفت :dلطفا یکی از مدیرا اسم تاپیک رو عوض کنه
تریلر بازی فوق العاده بود
Alan Wake American Nightmare برای Q1 2012 تاریخ خورد
اینم آنالیز تریلر ( حتما ببینیدش ) ، گویا این نسخه بعد از AW1 اتفاق میوفته و دشمن اصلیمون هم Mr.Scratch ـه
http://www.relyonhorror.com/latest-n...can-nightmare/