Alan Wake American Nightmare

• Thread starter Thread starter Gartall
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
تریلرش که چیز خاصی نداشت ولی کلا خیلی جو داشت مخصوصا تیکه آخرش آلن بر می گردد :d ولی فکر کنم فرخ درست میگه ها چون صورت آلن خیلی طبیعی تر شده بود البته انگار یک چند سالی بود نخوابیده :d

تریلرش که چیز خاصی نداشت ولی کلا خیلی جو داشت مخصوصا تیکه آخرش آلن بر می گردد :d ولی فکر کنم فرخ درست میگه ها چون صورت آلن خیلی طبیعی تر شده بود البته انگار یک چند سالی بود نخوابیده :d
خیلی هم دارم راست میگم :دی کلا از همون اول طرز راه رفتن aw معلومه که انیمیشنها ها خیلی عالی شده بعد یه لحظه صورتش را نشون میده الان تو neogaf و فروم خود aw دارن همینها را اشاره میکنن . کلا خیلی وقت پیش remedy گفته بودند که داریم روی یه تکنولوژی جدید و انحصاری انیمیشن کار میکنن که بسیار پیشرفتست حالا تا 10 دسامبر باید صبر کنیم :دی

آخرین ویرایش:
خیلی هم دارم راست میگم :دی کلا از همون اول طرز راه رفتن aw معلومه که انیمیشنها ها خیلی عالی شده بعد یه لحظه صورتش را نشون میده الان تو neogaf و فروم خود aw دارن همینها را اشاره میکنن . کلا خیلی وقت پیش remedy گفته بودند که دارم روی یه تکنولژی جدید و انحصاری انیمیشن کار میکنن که بسیار پیشرفتست حالا تا 10 دسامبر باید صبر کنیم :دی
ما که تایید کردیم :d فقط یکم روی تصویر وایسید حرفت درست در میاد کلا قیافه اش خیلی طبیعی شده چون الان عکس و تریلر قدیمیش را هم دیدم گفتم حرفت درسته رمدی هم که خودش قبلا تایید کرده بود
تا 10 دسامبر صبر کنیم ببینیم رمدی چیکار کرده بدجوری ما را برد تو جو AW خوبه تیزر 17 ثانیه بود بیشتر بود چی می شد :d

دوستان دقیقا 10 دسامبر میاد رو لایو؟
تا اون موقعه که ما بن میشیم با داشبورد جدید D:
همین فردا بن میشیم D:
10 دسامبر تازه معرفی میشه کجا میاد :d
سال 2012 بازیش میاد هنوز که معرفی کامل هم نشده

لطفا یکی از مدیرا اسم تاپیک رو عوض کنه ;)

تریلر بازی فوق العاده بود

Alan Wake American Nightmare برای Q1 2012 تاریخ خورد :x

اینم آنالیز تریلر ( حتما ببینیدش ) ، گویا این نسخه بعد از AW1 اتفاق میوفته و دشمن اصلیمون هم Mr.Scratch ـه

http://www.relyonhorror.com/latest-n...can-nightmare/

از يوزيِ خوشم نيمد ، همون شاتگان بستمون بود :|
تو اون شلوغی میخوایی با شاتگان حسابشون برسونی؟ :-/ اتفاقا خوب شد چون تو محیط ها شلوغ بهترین گزینه هست با این چیزا که نمیشه جلوشون گرفت :d
لطفا یکی از مدیرا اسم تاپیک رو عوض کنه ;)

تریلر بازی فوق العاده بود

Alan Wake American Nightmare برای Q1 2012 تاریخ خورد :x

اینم آنالیز تریلر ( حتما ببینیدش ) ، گویا این نسخه بعد از AW1 اتفاق میوفته و دشمن اصلیمون هم Mr.Scratch ـه

http://www.relyonhorror.com/latest-n...can-nightmare/

من تا الان فکر میکردم بازی مال قبل AW1 نگو مال بعدش هست :d ولی آلن جوون تر میزد نمیدونم چرا ولی این حس بهم دست داده بود مخصوصا تیپش آدم گمراه میکنه که مال قبل نویسنده شدنش هست
پس اگه اینجوری باشه تو خود نسخه اول هم بود قسمت آخر میشه حدس زد تو نیویورک باشه که داریم از نظر زمانی میریم جلو :d
فوریه بیاد بهتره یا اینکه بعد MP3 و ME3 بیاد چون رو فروشش قطعا اثر منفی میزاره مشخصا سبک AW محبوبیت اون 2تا را برای گیمر ها نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or