Alan Wake 2 بله یا خیر ؟!

Gartall

کاربر سایت
در شماره April مجله Official Xbox Magazine در قسمت شایعات Crystal Ball که شایعات پیرامون بازی هارا تائید و تکذیب میکند , اینبار سراغ AW2 رفته هست .
Yes or no for Alan Wake 2 ? We shook The Ball and it said, It looks promising
جالبتر اینکه بعد چند روز هنوز هیچ یک از مسئولین RAMEDY در مورد این خبر بیانه ای صادر نکرند !
http://forum.alanwake.com/showthread.php?t=6428

در بخش فروش AW هم Markus یه حرفه جالبی زده:
We really don't comment on sales numbers but our team had a glass or two of Champagne already earlier this year. Think of it what you may
چون REMEDY برای شروع هر کاری Champagne میخرند که بالا ذکر کرده two of Champagne ! یعنی در برنامه خودشون 2 بازی دارند .
http://forum.alanwake.com/showthread.php?t=3984&page=19

دستی به اون گیم پلی مضخرف خواب آورش بکشن بد نیست
بازی ای که تو بین بهترینهای مکانیزم گیمپلی کاندید میشه شده گیم پلی مضخرف ؟! گیم پلی بازی فقط کمی تکراری بود وگرنه خود مکانیزم منحصربفرد بود مثلا همین gs بهش جام گیمپلی داده بود !
اسلحه ها رو هم بیشتر کنن نگید چون طرف نویسنده هست نمیتونه کلاش دست بگیره:d
خیلی اسلحه های دیگه میشه تو بازی قرار داد
حتما میگم remedy تو بازی آرپیچی هم قرار بده !:دی همین مونده بود بازی را به گند هم بکشن !
نور بنداز-بکش!
که همینش نوآوری بود !
نورپردازیش هم خوب بود دیگه زیادی شلوغش نکنید!
کی شلوغش کرده ؟! نورپردازیش اگه نگم بهترین کنار crysis2 بهترینه این نسله که بازی ای هنوز نتونسته نزدیکش بشه !

بازی ای که تو بین بهترینهای مکانیزم گیمپلی کاندید میشه شده گیم پلی مضخرف ؟! گیم پلی بازی فقط کمی تکراری بود وگرنه خود مکانیزم منحصربفرد بود مثلا همین gs بهش جام گیمپلی داده بود !

حتما میگم remedy تو بازی آرپیچی هم قرار بده !:دی همین مونده بود بازی را به گند هم بکشن !

که همینش نوآوری بود !

کی شلوغش کرده ؟! نورپردازیش اگه نگم بهترین کنار crysis2 بهترینه این نسله که بازی ای هنوز نتونسته نزدیکش بشه !

منظورم همین تکراری شدنش بود
بعد از یه ساعت تنها چیزی که وادارت میکنه بازی کنی اینه که ببینی بعدش چی میشه
هی ژنراتور روشن-برو زیر تیر چراغ برق_آها حالا باتری تو چراغ قوه بزن!
من به گیم پلیی که زود تکراری بشه و بعد از یه ساعت چند ساعت بازی دیگه جذابیت نداشته باشه میگم مضخرف
نگفتم آرپیجی بذاره!نه
خیلی اسلحه دیگه میتونست قرار بده نه فقط یه مگنوم+شاتگان
عجیبه شاتگان میتونه حمل کنه ولی اسلحه های دیگه نه:d
از نظر من این عنوان کاملا هایپ شده بود توسط فن ها نه Remedey یا Microsoft
من نمیگم بازی بدی بود نه! بازی بسیار خوبی بود ولی بعضیا زیادی شلوغش کردن
یکی میگفت احتمالا تو متا از Zelda جلو میزنه!
یکی میگفت فلانه
بعد اومدنش مشخص شد در حد اونهمه هایپ دوستان بازیسنتری نبود

منم دقیقا همین رو میخوام، دیگه خدایی مثلا توی AW دیگه اون مرحله آخر رو گریم گرفت وقتی شب شد، خیلی روز بازی کم بود مخصوصا با اون پتانسیل بی نظیری که بازی تو روز داشت میتونست موفق آمیز تر باشه کلا اصلا قرار بود مراحل در روز خیلی کار آمد باشه نمیدونم چرا یهو تقریبا روز رو حذف کردن از بازی ...
کاملآ موافقم ! توی نیمچه نقدی که ازش نوشتم هم به این نکته اشاره کردم که مخصوصآ اواخر بازی دیگه یه کم زیاده روی شده بود توی مرحله های شب !
کلآ یه سری ایرادات ریز داشت که برطرف بشه دیگه واقعآ حرفی نداره !

Alan Wake ایرادات ریز و درشت داره، خوب هم داره، زیاد هم داره. درسته روی اعصاب نمیرفتن ولی وجود دارن. دقیق و درست یادم نمیاد، مثلا دکمه دویدن و جاخالی دادنش، تنوع کم دشنان و ... . اواسط بازی دیگه چیزی برای ارائه در گیم پلی وجود نداشت. خیلی زود دستِ بازی رو شد!. چطور بگم؟ (منظور میرسه یا سیگنال رو قویتر کنم؟ :دی).

سلام!
من که با شماره اول به شدت حال کردم، تنها مشکل بازی هم تکراری شدن روند بازی بود. یعنی در اواخر بازی گیم پلی به شدت تکراری و خسته کننده میشد. اگه این مشکل را واسه شماره دوم برطرف کنند واسه من کفایت می کنه :دی همینطور میشه بار معمایی بازی را هم افزایش داد (البته شماره اول که اصلا معما نداشت :دی) از لحاظ تجاری هم امیدوارم تبلیغات درست و حسابی واسه بازی انجام بدن، همینطور نیان تاریخ عرضه اش را دقیقا همون روزی بندازن که مثلا GTA V قراره عرضه بشه :دی

اگه تو E3 معرفی بشه، انشالله میشه برای نسل بعد کنسولها روش سرمایه گذاری کرد ! چون همونطور که میدونین، Remedy استاد تاخیر هست و با استناد به این موضوع، انشالله ده سال بعد این بازی عرضه میشه ! همونطور که میدونین، عنوانهای Remedy، کم ِ کم یکسال تاخیر رو شاخِشون هست ! و صد البته عنوانی مثل Alan Wake، ارزش 20 سال صبر رو هم داره !

رو چی شرط میبندی اگه e3 تائید بشه همین سال 2012 عرضه میشه ؟ نهایتا میره برای اوایل سال 2013 .
خود remedy بارها گفته که علت تاخیر بازی ساخت موتور گرافیکی بازی بوده که بازی را خیلی زود معرفی کردند ! یعنی اگه اول صبر میکردند انجین بازی را کاملا اماده میکردند و همین سال 2007 بازی را معرفی میکردند این همه پشت این بازی این حرف و حدیث ها نبود ! و هایپ الکی هم بوجود نمیومد . دومین علتش هم همین تا اواخر ساخت بازی با این تیم کوچیک 45 نفره روی دو پلتفرم داشتند کار میکردند (pc ) که کنسل شد .
الان remedy انجین بازی را بهبود داده و به راحتی میتونه تو این 2 سال اگه بخوان نسخه دوم بازی را اماده کنن عین بازی مکس پین که نسخه اولش کلی طول کشید و شماره دومش بعد 2 سال اماده شد . اینو حتی یکی از مسئولین remedy تو یکی از مصاحبه ها گفت که اگه aw2 در کار باشه ما میتونیم تو 2 سال امادش کنیم ! و حتی مکس پین را مثال زد .

کاملآ موافقم ! توی نیمچه نقدی که ازش نوشتم هم به این نکته اشاره کردم که مخصوصآ اواخر بازی دیگه یه کم زیاده روی شده بود توی مرحله های شب !
کلآ یه سری ایرادات ریز داشت که برطرف بشه دیگه واقعآ حرفی نداره !

- بزرگترين نقطه ضعف گرافيکي بازي در کنار انيميشن هاش , تآثير نگرفتن محيط از تيرهاي الن هست. حتي بازيهاي 10,11 سال پيش هم اين نکته رو مد نظر قرار ميدادن ولي توي AW اگه با اسلحه به شيشه شليک کنين حتي ترک هم نميخوره چه برسه به اينکه بشکنه. به آب شليک کنين هيچ خبري نميشه. به در و ديوار و اجسام هم شليک کنين , کوچکترين سوراخ يا حتي نقطه اي ايجاد نميشه که براي بازي اي در سال 2010 ضعف بزرگي هست.
:-" ...
باید حل شه این موضوع :d.

من نمیدونم با اون فروش فاجعه AW رمدی و ماکرو چطوری حتی راجب نسخه دوم فکر میکنن!
نسخه دوم بخواد بیاد و همینجوری 10 ردیف کنه و بازی سال هم بشه مگه میخواد چقدر از نسخه قبلی بیشتر بفروشه!؟

نسخه دوم بخواد بیاد و همینجوری 10 ردیف کنه و بازی سال هم بشه مگه میخواد چقدر از نسخه قبلی بیشتر بفروشه!؟

چرا جلو بچه رو میگیری بزار بیاد من حال کنم میخوام یک دنیا حال نکنن با بازی چیکار داریم ما به فروش مهم بازی هستش که به ادم حال بده حالا میخواد 1 نسخه بفروشه چه 1000 تا اما همین که دارن دوباره میسازن مشخص میکنه که از شماره قبلی برای خودشون درس گرفتن .

کم فروخت , ولی فاجعه نبود ...
یک میلیون (بدون احتساب نسخه دیجیتال)تو این سبک اسمش فاجعه نیست ! مثلا Dead space2 حدود یک میلیون روی هر پلتفرم فروخت .

• Like
Reactions: Terova
بابا 1 میلیون نسخه فروخته که با توجه به فروش بازیهای این سبکی یک چیز متوسط هست..
مثلا همین DS1 فروشش خیلی کم بود ولی نسخه دوم جبران کرد..
بعد میدونی یک میلیون فروش برای یک تیم 27 نفری چقدر سود داره..:d

اگه AW2 بازم میخواد واسه 360 بیاد و PC بازم کنسله ایشاالله کلا پروژه این بازی از بیخ و بن کنسل شه:d اصلا بترکن همشون:d کلهم تشکیلاتشون بره رو هوا الهی[-o<

اگه AW2 بازم میخواد واسه 360 بیاد و PC بازم کنسله ایشاالله کلا پروژه این بازی از بیخ و بن کنسل شه:d اصلا بترکن همشون:d کلهم تشکیلاتشون بره رو هوا الهی[-o<

الان نفرین دیگه ای نبود به Remedy بکنی ؟! میخوای چند تا فحش ام بهشون بده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or