Alan Wake 2 بله یا خیر ؟!

Gartall

کاربر سایت
در شماره April مجله Official Xbox Magazine در قسمت شایعات Crystal Ball که شایعات پیرامون بازی هارا تائید و تکذیب میکند , اینبار سراغ AW2 رفته هست .
Yes or no for Alan Wake 2 ? We shook The Ball and it said, It looks promising
جالبتر اینکه بعد چند روز هنوز هیچ یک از مسئولین RAMEDY در مورد این خبر بیانه ای صادر نکرند !
http://forum.alanwake.com/showthread.php?t=6428

در بخش فروش AW هم Markus یه حرفه جالبی زده:
We really don't comment on sales numbers but our team had a glass or two of Champagne already earlier this year. Think of it what you may
چون REMEDY برای شروع هر کاری Champagne میخرند که بالا ذکر کرده two of Champagne ! یعنی در برنامه خودشون 2 بازی دارند .
http://forum.alanwake.com/showthread.php?t=3984&page=19

چندتا چیز میخوام . محیط روز بازی را مدتش را بیشتر کنن و تقریبا open world طراحیش کنن و تو همین محیط روز معماهای جذاب قرار بدن . از فیزیک بازی استفاده کنن که یعنی کاربدیش کنن چون تو aw ابجتهای تو محیط کاملا قابل حرکت بودن و میتونن با این ها هم تو نبرد و هم تو حل معماها به خوبی استفاده کنند که گیم پلی بازی را فوق العاده میکنه .در مورد گرافیک فقط کافیه بازی را بتونن 720p اجراش کنن و همچنی یه دستی به انیمیشنهای صورت بکشن واقعا شاهکار میشه .
بازی تائید نشده نظریه هم صادر کردیم :دی

• Like
Reactions: Terova
چندتا چیز میخوام . محیط روز بازی را مدتش را بیشتر کنن و تقریبا open world طراحیش کنن و تو همین محیط روز معماهای جذاب قرار بدن . از فیزیک بازی استفاده کنن که یعنی کاربدیش کنن چون تو aw ابجتهای تو محیط کاملا قابل حرکت بودن و میتونن با این ها هم تو نبرد و هم تو حل معماها به خوبی استفاده کنند که گیم پلی بازی را فوق العاده میکنه .در مورد گرافیک فقط کافیه بازی را بتونن 720p اجراش کنن و همچنی یه دستی به انیمیشنهای صورت بکشن واقعا شاهکار میشه .
بازی تائید نشده نظریه هم صادر کردیم :دی
اگه DLC های AW بازی کرده باشی متوجه می شی که مشکل پارگی تصویر برطرف شده , تازه ما به AA2X هم راضی هستیم .

بازی تائید نشده نظریه هم صادر کردیم :biggrin1:
اصل بازی به محیط شب بود بعد تو روز میخوای چیکار کنی..؟

نسخه اول هیچ مشکل خاصی نداشت فقط سلاح ها یکم تنوع کمی داشت و خیلی جاها که تیر تموم میشد فقط فرار چاره کار بود که اصلا جالب در نمیومد.. اگر میشد یک اسلحه سرد ثابت به آلن میدادن مثل تبر یا گرز خیلی بهتر میشد
یک چنتا صحنه سینمایی هم تو بازی بگزارن مثل COD طرفدار پیدا کنه..:d

• Like
Reactions: aramin
اصل بازی به محیط شب بود بعد تو روز میخوای چیکار کنی..؟

نسخه اول هیچ مشکل خاصی نداشت فقط سلاح ها یکم تنوع کمی داشت و خیلی جاها که تیر تموم میشد فقط فرار چاره کار بود که اصلا جالب در نمیومد.. اگر میشد یک اسلحه سرد ثابت به آلن میدادن مثل تبر یا گرز خیلی بهتر میشد
یک چنتا صحنه سینمایی هم تو بازی بگزارن مثل COD طرفدار پیدا کنه..:d

منم با صحبتت موافقم فقط به نظر من هم بازی رو OPEN WORLD کنن خیلی بهتر هستش و یک جوری باشه که دشمن ها همه جا نیان برای مثال وقتی تاریک میشه بری تو یک خونه و اگه ژنراتور برقش تمام شد یک دفعه به حالت رندم باشه این حالت یک دفعه از در و پنجره بریزن تو خونه یا وقتی ژنراتور انژیش تمام شد بشه دوباره راش انداخت و هم بشه ماشین سواری کرد و یک جورای دست ادم رو باز بزارن و بخش جنگل و.... هم بشه رفت و یک چیز دیگه این حالت مسخره که وقتی سایه ها میان تصویر یه ور میشه رو هم بر دارن .

واقعا شماره 1 خوب بود اما اون ازادی که باید به بازی باز میداد که خودش بخواد یک کار های انجام بده با توجه به این که بازی رو چند دفعه بشینه بازی کنه عرضشش رو کم کرده بود .

اون COD رو فقط بی خیال شو که واقعا همین مونده تو AW احساس COD بهمون دست بده .

من هم با نظرات فرخ کاملا موافقم.چیز دیگه ایی که من میخوام این هست که تو شماره 2 به هیچ وجه بخش رانندگی رو نزارن که کلا گند زده بود به هیکل بازی و شدیدا رو مخ بود.

شب چیه .........!!!!
من فقط عاشق مراحل روزش بودم ، میرفتم بالا سخره مناظر رو نگاه میکردم بعد خودمو پرت می کردم از دره پایین:d

بگو میترسیدم..

منم با صحبتت موافقم فقط به نظر من هم بازی رو OPEN WORLD کنن خیلی بهتر هستش و یک جوری باشه که دشمن ها همه جا نیان برای مثال وقتی تاریک میشه بری تو یک خونه و اگه ژنراتور برقش تمام شد یک دفعه به حالت رندم باشه این حالت یک دفعه از در و پنجره بریزن تو خونه یا وقتی ژنراتور انژیش تمام شد بشه دوباره راش انداخت و هم بشه ماشین سواری کرد و یک جورای دست ادم رو باز بزارن و بخش جنگل و.... هم بشه رفت و یک چیز دیگه این حالت مسخره که وقتی سایه ها میان تصویر یه ور میشه رو هم بر دارن .

واقعا شماره 1 خوب بود اما اون ازادی که باید به بازی باز میداد که خودش بخواد یک کار های انجام بده با توجه به این که بازی رو چند دفعه بشینه بازی کنه عرضشش رو کم کرده بود .

اون COD رو فقط بی خیال شو که واقعا همین مونده تو AW احساس COD بهمون دست بده .

Open World بشه که خیلی عالی میشه ولی فکر نکنم به خاطر مشکلات سخت افزاری بتونن همچین کاری بکن
این مواردی که گفتی باعث میشه ترس بازی بره بالاتر و هیجانش کمتر بشه که از یک لحاظ خوبه از بعضی لحاظ بده مثل کم شدن مخاطب..

Open World بشه که خیلی عالی میشه ولی فکر نکنم به خاطر مشکلات سخت افزاری بتونن همچین کاری بکن
این مواردی که گفتی باعث میشه ترس بازی بره بالاتر و هیجانش کمتر بشه که از یک لحاظ خوبه از بعضی لحاظ بده مثل کم شدن مخاطب..

بابا مگه AW مخاطبی هم داشت که بخواد از دست بده .:d بازی به این خوبی فقط آمار دانلودش بالا بود تا آمار فروشش یعنی هیچ عرضشی براشون نداشت AW که نسخه اصل رو بخرن با توجه به این که AW روانقدر دانلود قیر قانونی کردن با توجه به همون بازم مشخص نیست چند درصد شون همون اول بازی رو پرت کردن بیرون از دستگاه .

کلا اگه میخوان بسازن بیان به میل ما بسازن که فوقش کسی هم نگرفت بازی رو ما باهاش حال کنیم زیاد .... پسندش نکنن .:d

بازی تائید نشده نظریه هم صادر کردیم :biggrin1:
منم دقیقا همین رو میخوام، دیگه خدایی مثلا توی AW دیگه اون مرحله آخر رو گریم گرفت وقتی شب شد، خیلی روز بازی کم بود مخصوصا با اون پتانسیل بی نظیری که بازی تو روز داشت میتونست موفق آمیز تر باشه کلا اصلا قرار بود مراحل در روز خیلی کار آمد باشه نمیدونم چرا یهو تقریبا روز رو حذف کردن از بازی ...

به نظرم مراحل مثل فرار از دست پلیس ها و... رو توی روز میزاشتن جذابیت بازی بیشتر میشد یعنی تو روز اکشن بازی بالا بود تو شب ترس و هیجانش بیشتر بود.
بعد کلا درباره فیزیک موافقم، AW یکی از بهترین فیزیک های این نسل رو به نظرم داره، الان خیلی از بازی ها داری بازی میکنی میری به اطراف محیط یه چرخ میزنی نصف محیط نمیتونی نزدیک بشی مثلا اون مرحله تو روز بود باید میرفتیم خونه ی اون دختره، وقتی رفتم دم تاب قشنگ تاب تکون خورد خیلی کم پیش میاد چنین ریز کاری هایی تو بازی ها ببینیم.
من به اعتقادم گرافیک بازی جزء برترین های این نسل هست و توی کنسول ها جزء 3 تاست.، فقط یک کم باید روی صورت شخصیت ها کار میشد که یک کم مرده بودن و روی همین که فرخ میگفت :d، یک کم روی تیر اندازی و... هم باید کار بشه همین و بس ...

اما از همین الان شب و روز، روز شماری میکنم این بازی رو ببینم ...

انجین Awake واقعا جزو برترین های این نسل بودن شک....

فقط اگه پارگی تصاویر حذف ود عین حال بتونن 720p اجراش کنن قول میدم جزو سه تای برتر نسل بشه:d

نورپردازی ، افکت های تصویری ، سایه زنی ، همه همه عالی بود جالب اینجا بود که engine میتونه بازی به صورت open wold اجرا کنه .......
برم یه دور بازی کنم جو گیر شدم :d

نسخه یکش با اینکه مشکل داشت تو بعضی موارد اما به نظرم یکی از زیباترین بازیهای این نسل بود.
خیلی با حالت سینماییش حال میکردم،جو بازی بینظیر بود.
قول میدم اگه تایید بشه کالکتور پکشو میگیرم اینبار!:d خیلی خبر عالی میتونه باشه...
واقعا رمدی استدیو عالی هست.

دستی به اون گیم پلی مضخرف خواب آورش بکشن بد نیست
اسلحه ها رو هم بیشتر کنن نگید چون طرف نویسنده هست نمیتونه کلاش دست بگیره:d
خیلی اسلحه های دیگه میشه تو بازی قرار داد
کلا گیم پلی بازی به نظر من جالب نبود
نور بنداز-بکش!
نورپردازیش هم خوب بود دیگه زیادی شلوغش نکنید!
یجورایی تار بود بازی!HD بود؟فک نکنم 720 هم بوده باشه
واسه من که اینوجوری به نظر میومد!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or