یک Hands-On فوق العاده از g4tv با Oskari Hakkinen مربوط به ویدئو اولی که گذاشتم که barry باهاش بود اون صحنه ها را تیکه تیکه نشون میده .
http://g4tv.com/videos/45608/Alan-Wake-Hands-On-Preview/
از دستش ندیدید .به نوع کمبت ها و هوش مصنوعیه دشمنا توجه کنید . حرکت کردن دشمنا غیب شدنشون و با سرعت بسیار زیاد خنجر را میکشن زمین وجرقه زنان به اینور اونور میرن .
lol :biggrin1:خدای اگر قسمت مولتی پلیر داشت اورجینال میخریدم ولی برای 10 ساعت ارزش رو حداقل برای من نداره
الان این تاپیک که مهم نشده پربارترین تاپیک سایت هست دیگه ؟!
lol :biggrin1:
حقیقت کار این هست که ماکرو میخواد با این بازی ثابت کنه که کنسول مورد نظرش از لحاظ سخت افزاری هیچ چیز کم نداره و هنوز که هنوزه ایده ال هست و بوده !!!! ولی داستان این هست که ماکرو در زمینه بازیهای انحصاری برای 360 خوب کار نکرده و حالا به نوعی به دنبال جبران هست ! با عرضه این بازی و دیگر بازیهایی که در آینده میخواد عرضه بشه نوعی نگرش در کنسول 360 شکل خواهد گرفت و برتری بیشتری نسبت به رقیب خودش سونی به طور حتم خواهد داشت! البته از حق هم نباید گذشت که کنسول سونی هم کنسول بسیار قدرتمندی هست و در ضمینه بازیهای انحصاری بسیار موفق !!!
:arrowd:امین کجائی تو:biggrin1:مگه نگفتی حق هیچ 360 فنی نمیزاری ضایع بشه.بیا دیگه:biggrin1:
تاپیک مهم شد! کم کم وقتشه بازی بیاد....!
دوستان هم این قدر چیپ بازی در نیارن و به سر و کلمه ی هم نزنن! به جاش لذت ببرین از بازی(تریلرهاش)
pandora tomorrow چطوری تریلر ها رو میبینی ، مزه بازی میره.تریلر 200 و خورده ای مگه رو دانلود کردم! رسما دیوونه شدمفوق العادست...
pandora tomorrow چطوری تریلر ها رو میبینی ، مزه بازی میره.
14 may دیگه!ولی زودتر برای کپی بازها میاد!دیسکهای ریویو پخش شدهدوستان بالاخره کی ریلز میشه؟؟؟
ایول اقا مهدی دستت طلااین Art را برای امضا طراحی کردم. هر کسی دوست داشت میتونه استفاده کنه:
اون که ماجرای bright falls هست!چند صفحه قبل تر میتونی پیداش کنی!شنیدم فیلم alan wake هم مایکروسافت ساخته!!!!!!
من تریلرشو دیدم!! کسی کاملشو نداره؟![]()