اقا یه سوال من اگه به خوام این بازی رو رو pc بازی کنم باید چه سیستمی داشته باشم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وقتی خودشون میگن برای نسخه 360 است شما میگی به نظر من؟!به نظر من اين گرافيکی که نشون دادن مال نسخهpc هست نهx360 !
آخه کی گفتن؟چرا الکی يه چيزی ميگيد؟
http://www.gamespot.com/pc/action/alanwake/news.html?sid=6211095&mode=previews&tag=result;title;0From a technical standpoint, Alan Wake looks like one of the most accomplished Xbox 360 games yet
عزیزم شما که پشیزی اطلاعات نداری مگه مجبوری از خودت نطق ول بدی :smile:آخه کی گفتن؟چرا الکی يه چيزی ميگيد؟
دوست عزیز تو کنفرانس مایکروسافت تو e3 با دستهء 360 این بازی رو انجام میده.فدرت کنسولها خیلی بیشتر از اون چیزیه که منو و تو بخوایم حساب کنبم چون برای یک نسل میخوان ازش کار بکشن.آخه کی گفتن؟چرا الکی يه چيزی ميگيد؟
عزیزم شما که پشیزی اطلاعات نداری مگه مجبوری از خودت نطق ول بدی :smile:
همه ی تریلر ها ، شات ها برای نسخه ی 360 هست !
شما کنفرانس مایکرو رو تو E3 دیدی ؟ حتما اون یارو داشت دمو رو با موس و کیبرد بازی میکرد؟
خودشون گفتن تمام تمرکزشون رو 360 هست و فعلا خبری از نسخه ی PC نیست !
بابک هم درست داره میگه ! یه ذره تحقیق کن بعد تز بده :smile:
اين خيلي مسخره هست... چون اصلا موتور فيزيك داخل بازي بيشترين هماهنگي رو با Pc داره...![]()
نسخه PC بازی Alan Wake " پا در هوا"
اخیرا یکی از سولهای بزرگ طرفداران AW این بود که نسخه PC چه زمانی عرضه میشود.
و حالا به نظر میرسد که باید شکل سوال را عوض کنیم! " آیا اصلا نسخه PC وجود خواهد داشت؟"
Sam Lake در گفتگویی با Edge گفت:" به جز نسخه 360 بازی، نسخههای دیگر بازی پا در هوا است."
وقتی از وی سوال شد که آیا اصلا بازی برای PC عرضه میشود، گفت:" وقتی نسخه 360 بازی را تمام کردیم، آنگاه موقعیت را بررسی میکنیم که ببینیم آیا چنین چیزی منطقی است یا نه؟"
Source
http://www.edge-online.com/news/alan-wake-pc-plans-“up-in-the-air”اين خيلي مسخره هست... چون اصلا موتور فيزيك داخل بازي بيشترين هماهنگي رو با Pc داره...
لطفا از منابع قابل اطمينان استفاده كنيد. من اين اطمينان رو مي دم كه نسخه Pc بازي با يه مدت تاخير بعد از نسخه 360 به بازار مياد...
با تشكر....
اين خيلي مسخره هست... چون اصلا موتور فيزيك داخل بازي بيشترين هماهنگي رو با Pc داره...
لطفا از منابع قابل اطمينان استفاده كنيد. من اين اطمينان رو مي دم كه نسخه Pc بازي با يه مدت تاخير بعد از نسخه 360 به بازار مياد...
با تشكر....