Alan Wake | پست اول تاپیک حتمآ خوانده شود

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اقا یه سوال من اگه به خوام این بازی رو رو pc بازی کنم باید چه سیستمی داشته باشم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فعلاً اصلاً قضیه ی نسخه ی PC مشخص نیست...
بعد روی PC میخوای بازی کنی حداقل باید 6 ماه بعد از XBOX صبر کنی و در یک جمله باید سیستم خدا داشته باشی چون شنیده بودم نسخه ی PC با رزولوشنه 1080p اجرا میشه...
البته ممکنه بگی خوب تنظیماتشو سبک تر میکنم که اونموقع دیگه فایده نداره چون نصف حس AW به همین گرافیک خیره کنندشه...

آخه کی گفتن؟چرا الکی يه چيزی ميگيد؟
From a technical standpoint, Alan Wake looks like one of the most accomplished Xbox 360 games yet
http://www.gamespot.com/pc/action/alanwake/news.html?sid=6211095&mode=previews&tag=result;title;0

پیدا کردنش خیلی سخت نیست. تو کنفرانس مایکروسافت هم اگه دیده باشید طرف با دسته ی 360 داشت بازی میکرد.
در ضمن شما خیلی حرص نخور اتفاقیه که افتاده.:biggrin1::-"

ویرایش : اینم یه ویدیو. بالای صفحه رو هم بخونید.
http://www.1up.com/do/previewPage?cId=3174571&p=4

آخرین ویرایش:
عزیزم شما که پشیزی اطلاعات نداری مگه مجبوری از خودت نطق ول بدی :smile:
همه ی تریلر ها ، شات ها برای نسخه ی 360 هست !
شما کنفرانس مایکرو رو تو E3 دیدی ؟ حتما اون یارو داشت دمو رو با موس و کیبرد بازی میکرد؟
خودشون گفتن تمام تمرکزشون رو 360 هست و فعلا خبری از نسخه ی PC نیست !
بابک هم درست داره میگه ! یه ذره تحقیق کن بعد تز بده :smile:

دوست عزیز تو کنفرانس مایکروسافت تو e3 با دستهء 360 این بازی رو انجام میده.فدرت کنسولها خیلی بیشتر از اون چیزیه که منو و تو بخوایم حساب کنبم چون برای یک نسل میخوان ازش کار بکشن.

12360_4a5381b71ae92_thumbnail.jpg

نسخه PC بازی Alan Wake " پا در هوا"

اخیرا یکی از سول‌های بزرگ طرفداران AW این بود که نسخه PC چه زمانی عرضه می‌شود.
و حالا به نظر میرسد که باید شکل سوال را عوض کنیم! " آیا اصلا نسخه PC وجود خواهد داشت؟"

Sam Lake در گفتگویی با Edge گفت:" به جز نسخه 360 بازی، نسخه‌های دیگر بازی پا در هوا است."

وقتی از وی سوال شد که آیا اصلا بازی برای PC عرضه می‌شود، گفت:" وقتی نسخه 360 بازی را تمام کردیم، آنگاه موقعیت را بررسی می‌کنیم که ببینیم آیا چنین چیزی منطقی است یا نه؟"

Source

عزیزم شما که پشیزی اطلاعات نداری مگه مجبوری از خودت نطق ول بدی :smile:
همه ی تریلر ها ، شات ها برای نسخه ی 360 هست !
شما کنفرانس مایکرو رو تو E3 دیدی ؟ حتما اون یارو داشت دمو رو با موس و کیبرد بازی میکرد؟
خودشون گفتن تمام تمرکزشون رو 360 هست و فعلا خبری از نسخه ی PC نیست !
بابک هم درست داره میگه ! یه ذره تحقیق کن بعد تز بده :smile:

کسی لينک دانلود کامل کنفرانس مايکرو سافتو داره بده ما ببينيم؟

خوب نزنيد کنفرانس مايکرسافتو کامل نديدم.:D
شما هم درست صحبت کن.

آخرین ویرایش:
من که دیدم در e3 یه شهکار هست من خیلی از این سبک بازی ها خوشم میاد چه گرافیکی . خدارو شکر که xbox360 خریدم تا بتونم این باز رو بازی کنم سونی خیلی خیلی نابود میشه با این بازی های که ماکروسافت داده . چقدر pc رو هر سال پول خرج کنم و هی عوض کنم برای گرافیک و غیره ...

12360_4a5381b71ae92_thumbnail.jpg

نسخه PC بازی Alan Wake " پا در هوا"

اخیرا یکی از سول‌های بزرگ طرفداران AW این بود که نسخه PC چه زمانی عرضه می‌شود.
و حالا به نظر میرسد که باید شکل سوال را عوض کنیم! " آیا اصلا نسخه PC وجود خواهد داشت؟"

Sam Lake در گفتگویی با Edge گفت:" به جز نسخه 360 بازی، نسخه‌های دیگر بازی پا در هوا است."

وقتی از وی سوال شد که آیا اصلا بازی برای PC عرضه می‌شود، گفت:" وقتی نسخه 360 بازی را تمام کردیم، آنگاه موقعیت را بررسی می‌کنیم که ببینیم آیا چنین چیزی منطقی است یا نه؟"

Source
اين خيلي مسخره هست... چون اصلا موتور فيزيك داخل بازي بيشترين هماهنگي رو با Pc داره...
لطفا از منابع قابل اطمينان استفاده كنيد. من اين اطمينان رو مي دم كه نسخه Pc بازي با يه مدت تاخير بعد از نسخه 360 به بازار مياد...
با تشكر....

اين خيلي مسخره هست... چون اصلا موتور فيزيك داخل بازي بيشترين هماهنگي رو با Pc داره...
لطفا از منابع قابل اطمينان استفاده كنيد. من اين اطمينان رو مي دم كه نسخه Pc بازي با يه مدت تاخير بعد از نسخه 360 به بازار مياد...
با تشكر....
http://www.edge-online.com/news/alan-wake-pc-plans-“up-in-the-air”
نکنه Edge هم معتبر نیست؟!
در ضمن نگفته که برای PC نمیاد. گفته وقتی کار بر روی نسخه 360 تموم شد بررسی میکنیم ببینیم رو PC بزنیم یا نه.

با تشكر....

Havok روي خيلي از بازيهاي كنسولي استفاده شده و ميشه. دليل نميشه چون شما احتمالا half life را روي pc بازي كردي پس havok با pc هماهنگ تره!

در ضمن سم ليك نويسنده بازي و عضو Remedy هست. معتبره!

البته چيز جديدي هم نگفته. هفته پيش Remedy اعلام كرد كه فعلا روي نسخه 360 متمركز شده. ما هم ميدونيم كه بيشترين طرفداران Remedy و مكس پين، pc gamer هستند و محاله كه نسخه pc كنسل بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or