saeed360
کاربر سایت
saeid چند سالته؟اگه کوچیکی نباید بازی میکردی!!این بازی برای بزرگسالانه!:cheesygri
ESRB = TEEN و سن من بیشتر از 10 سال است. این را برو به دولت امریکا بگو که چرا روی بازی بزرگسالان زدن TEEN :confused:
saeid چند سالته؟اگه کوچیکی نباید بازی میکردی!!این بازی برای بزرگسالانه!:cheesygri
I'll look into what happened but this was more of a preview sort of things for an appearance by Ozz on SPIKE/GT on Monday.
Full details will come later today
بله متاسفانه چهره کارکتر ها مشکلاتی داره که البته سازنده ها قول دادن با دادن یک DLC این مشکل رو رفع کنند..بازي فوق العاده اي بود ولي پاشنه اشيلش چهره ي كاركتراش بود نبود؟؟؟؟؟؟؟
به نظر من همه ي وقتشونو گذاشته بودن رو داستان و گيم پلي ديگه كاري به گرافيك كاركترا نداشتن...
دشمناش بعد از 2 3 تا اپيزود عادي ميشدن ديگه ترسناك نبودن(تازه وقتي اون جك جونورارو ميكشتي محيط ترسناك ميشد)
ولي خوب بود ارزششو داشت.
پچ برای انیمیشن صورت این بازی نیومده ؟
تو مرحله اول چرا صاحب پمپ بنزین دنبال الن میافته ؟ (فکر کنم اسمش Stucky بود )
کاغذ هایی که تو بازی پیدا میکنم در حقیقت داستان همون اپیزود رو روایت میکنن . درسته ؟
شما فکر کنم هر اپیزود که میخوای بری میای اینجا اعلام میکنی ؟؟ آره ؟؟اپیزود 3 هم تموم!رفتم تو 4×
ترسناک و دلهره اور!
اونجا رو که خودم متوجه شدم ! منظورم این بود که چرا stucky تبدیل به نیرو های تاریکی میشه و دنبال الن میافته .
اون پیره زنه که کلید کابین رو میده کیه ؟