Alan Wake | پست اول تاپیک حتمآ خوانده شود

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان من Episode 2 گیر کردم !!!! همون جایی که طرف میاد کمکت بعد از اینکه از پل میوفتیم پایین و اسلحش رو میگیرم شدیدا با کمبود تیر مواجه میشم !!!! البته من سعی میکنم از تیرام به درست استفاده کنم :blushing: ولی اون جایی که باید ژنراتور رو روشن کنی تیرم خیلی کمه و ادمها خیلی زیاد !!!! :biggrin1: چه کنم ؟؟؟؟ :biggrin1:

مثل اینکه تو بازی تیر کمه :-"

Last edited by a moderator:
آقا تو رو خدا بزارید تو اسپویلر.حالا اگر یکی که هنوز بازی نکرده بیاد تو-گند زده میشه به حالش.
--------------
در مورد سوالاتون باید خدمتت عرض کنم من نمیدونم چرا دوستان تیر کم میارن.من روی hard هیچی تیر کم نیاوردم.کافیه انقدر با چراغ قوه روشون نگه دارید که اون شکافی که یه دفعه تو بدنشون ایجاد میشه-بعدشم خیلی راحت با چند تیر میمیرن.

والا منم سر تا سر بازی تیر که کم نمی آوردم هیچی همیشه هم Amo Full بودم
باید اونقدر چراق قوه رو با دکمه روشون نگه دارید تا یه نور فلش مانند از بدنشون بزنه بیرون بعد شم نهایت با 2-3 تا تیر خلاصن

آقا تو رو خدا بزارید تو اسپویلر.حالا اگر یکی که هنوز بازی نکرده بیاد تو-گند زده میشه به حالش.
--------------
در مورد سوالاتون باید خدمتت عرض کنم من نمیدونم چرا دوستان تیر کم میارن.من روی hard هیچی تیر کم نیاوردم.کافیه انقدر با چراغ قوه روشون نگه دارید که اون شکافی که یه دفعه تو بدنشون ایجاد میشه-بعدشم خیلی راحت با چند تیر میمیرن.
اون آدمهایی که سایزشون از بقیه بزرگتره یکمی طول می کشه , و همین مسئله مشکل سازه ...
مواقعی که شلوغ میشه و از همه طرف دارن میان سمتت !

اون آدمهایی که سایزشون از بقیه بزرگتره یکمی طول می کشه , و همین مسئله مشکل سازه ...
مواقعی که شلوغ میشه و از همه طرف دارن میان سمتت !
اتفاقا خیلی راحت میتونی یه flare روشن کنی و بندازی جلوی پای خودت که نزدیکت نشن.بعدشم با چراغ قوه روشون نوربندازی و وقتی اون شکاف بوجود اومد با 4-5 تیر بکشیشون.من همین دیشب روی hard تموم کردم.و فقط یک جا تیر کم آوردم.تو بازی پر از جاهائی هست که بهت تیر میده.اگر خوب محیط رو بگردی همیشه تیر داری.

اتفاقا خیلی راحت میتونی یه flare روشن کنی و بندازی جلوی پای خودت که نزدیکت نشن.بعدشم با چراغ قوه روشون نوربندازی و وقتی اون شکاف بوجود اومد با 4-5 تیر بکشیشون.من همین دیشب روی hard تموم کردم.و فقط یک جا تیر کم آوردم.تو بازی پر از جاهائی هست که بهت تیر میده.اگر خوب محیط رو بگردی همیشه تیر داری.
تو هارد چندتا صفحه کتاب پیدا کردی ؟
من همه جارو گشتم , فقط توی مسیر هایی که باید با ماشین این طرف اون طرف می رفتیم پیاده نشدم نچرخیدم . 97 بیشتر نتونستم پیدا کنم ...

تو هارد چندتا صفحه کتاب پیدا کردی ؟
من همه جارو گشتم , فقط توی مسیر هایی که باید با ماشین این طرف اون طرف می رفتیم پیاده نشدم نچرخیدم . 97 بیشتر نتونستم پیدا کنم ...
راستش هنوز نشمردم:biggrin1:ولی زیاد نگشتم دنبالشون.چون میخوام بازم بازیش کنم.اونم رو nightmare.:eek:برای همین میخوام رو اون درجه که ترس و سختیش چند برابر میشه برم دنبالشون.راستش فکر کنم یه 4-5 بار دیگه بازیش رو تموم کنم.دیشب نشستم مثل همیشه تو اتاق تاریک و با هدفون بازی کردم.آخرای بازی خیلی وحشتناک ترسیدم.یه سردردی گرفتم خفن:(:((دهنم داشت سرویس میشد.واقعا بازیش شاهکاره.

بازی رو باید با آرامش رفت جلو منم تیر کم نیاوردم
اون مرحله رو دوس داشتم که میری یه سن راک هست barry سیستمو رو شن میکنه بعد برا اولین بار فکر کنم چراغ قوه جنگی میگیری

تقدیم به تمامی فن های X360 , ALAN WAKE :

این هم لینک دانلود تمامی آهنگ های پایان هر اپیزود که به صورت کامل میباشد خودم خیلی دوسشون دارم
اگر به دردتون خورد اعتبار یادتون نره :cheesygri
Download[hotfile]:
http://hotfile.com/dl/44148355/3631613/(Soundtrack)_Alan_Wake_-_Unofficial_Soundtrack_-_2010_MP3_320_kbps_mikkisays.net.rar.html
Download[sharingmatrix]:
http://sharingmatrix.com/file/5684637/(Soundtrack)_Alan_Wake_-_Unofficial_Soundtrack_-_2010_MP3_320_kbps_[mikkisays.net].rar
Password:
mikkisays.net
آهنگ های دیگری هم هست که مربوط به پک Limited Edition میشود که دوستان در چند پست قبلی به اشتباه به جای آهنگ های پایان اپیزود گذاشته بودند
این هم لینک دانلود :
http://hotfile.com/dl/43312012/24a5688/(Soundtrack)_VA_-_Alan_Wake_OST_(Limited_Edition)_-_2010_MP3_320_kbps_mikkisays.net.rar.html
http://sharingmatrix.com/file/5181255/(Soundtrack)_VA_-_Alan_Wake_OST_(Limited_Edition)_-_2010_MP3_320_kbps_[mikkisays.net].rar
Password:
mikkisays.net

• Like
Reactions: .:Soheil:.
REMEDY اینجور که معلومه در E3 حضور خواهد داشت .حالا معلوم نیست نمایش DLC از بازی باشه یا معرفیه Alan Wake 2 که برای شماره 2 بازی امیدوارم هر چه زودتر اعلام بشه :biggrin1:
حالا شاید معرفی نشد ولی مطمئنم این نسل شاید حوالیه سال 2012 عرضه بشه . بازی مکس پین 2 هم بعد 2 سال از شماره 1 عرضه شد .

دوستانی من تو Episode 3 گیر کردم اونجایی که با یه سری سایه میریزن سرم یکی شون هم با بلدزر هست هرچی بلدزریه رو میزنم نمیمیره !!! چه کنم ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or