Alan Wake | پست اول تاپیک حتمآ خوانده شود

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
این چند روز به خاطر امتحانتم هنوز نتونستم بازی Alan wake رو بازی کنم

DLC اولش اومده؟ااگه اومده اونهایی که به لایو دسترسی ندارن میتونم بازیش کنن؟

یه سوال دارم در مورد این DLC ها. اینا بعدا به صورت دیسک عرضه میشن و یا فقط از لایو باید دانلودشون کرد؟ منظورم اینه که مثل GTA EFLC اینم میاد.

okمنم دمو رو دیدم فقط بگم خاک بر سره رمدی و ماکروسافت با هم ! این ماکروسافت خیلی ............ یعنی میتونست این بازی 10 بگیره و گیم سال بشه ولی ..............................
این dlc کوفتی رو با گیم copy هم میشه از لایو خرید ؟

پستم افتاد اخر تاپیک اینجا هم میزارم :

یه تریلر میذارم یعنی 100 درصد ببینید گفتم 100% ! چون واقعا نمیدونم چرا ؟ نبینید خودتون ضرر کردید 10 ثانیه اول بازی همون صحنه فانوس به دست هست که در تریلر های قبل دیدید ولی بقیه .............؟؟!
http://www.youtube.com/watch?v=yxDae5YmGU0
این تریلر جدیدا در youtube لیک شده مربوط به x06 مایکروسافت سال 2006 هست ! الان تو فروم remedy داره دنبال میشه :
http://forum.alanwake.com/showthread.php?t=4121
جالبه بدونید بازی روی 360 نمایش داده میشه بازی از سال 2006 به بعد افت گرافیک داشته ! صحنه برفی یا snow را در بازی میتونید ببینید که به احتمال قوی در اپیسود دوم بازی که قراره بیاد این مراحل برفی هست ! صحنه های برفی و باران همون صحنه هایی بودن که رمدی قول داده بود در بازی اصلی باشه ! ولی کجاست ؟ اما شک نکنید تو اپیسود های اینده که قرار بیاد اینا را میبینید . اینه که دارم یواش یواش به حرف eurogamer اعتقاد پیدا میکنم !
صحنه هایی میبینید که همگی حذف شدند !
برام واقعا یه علامت ؟هست که چرا اینطور شد !
جالبه بدونید اپیسود 3 بازی هم بنابه گفته kotaku تائید شده .
با دیدن این تریلر شک ندارم که این اپیسود از قبل اماده بودن یعنی شک ندارم و در اخرای عرضه بازی حذف شدند و قرار شده به صورت اپیسودوار عرضه کنند و کمی هم از لحاظ کیفی بالاترش ببرن . ولی به نظر من کار اشتباهی بوده alan wake براحتی میتونست با قرار دادن این اپیسود ها تو بازی اصلیش خیلی چیزها را عوض کنه .
از همه جالبتر افت گرافیکی این بازی نسبت به سال 2006 هست که تو تریلر به راحتی میبینید !

remedy یه اشتباه هایی کرد که باید نمیکرد هرچند که بازی به نظر من فوق العاده بود ولی به نظرم.....اشتباه بزرگی کردند .

اره دیگه همین بازی اصلی قرار بود 12 اپیسود باشه !

این عکسه نیست که همراه با معرفی اپیسود 2 نشون داده شد که صفحه قبل دوستان گذاشتند تو تریلر بالایی که مربوط به 2006 هست این صحنه هست !! :
خب چرا بنظرت ؟!
9aa1dc.jpg
تقریبا که هیچ! غیره ممکنه اینتریلر برای -06باشه!
هیچ رقمه قبول ندارم! ولی مطمئنن اینا اپیزود ها رو نگه داشتن و از بازی بریدن درست مثل AC II واقعا خیلی از این حیفه نون بازیها بدم میاد:smile:

06 اگه اینجوری بود که گنده گرافیک ها رو قورت میداد:laughing::biggrin1::cheesygri

عکس چپیه مال 2010ـه دیگه، نه؟ :D
بازی خوبی بود. ولی واقعاً اولش که بازیو دیدم، واقعاً از گرافیک بازی نا‌امید شدم. حد اقل از مایکروسافت بعید بود که یه بازی اختصاصی بسازه ولی با این گرافیک. البته بعداً آدم عادت می‌کنه بهش و کلاً زیاد مشکلی نیست ولی از یه بازی اختصاصی بعید بود چنین گرافیکی.
نمی‌دونم چرا این بازی همش منو یا تنها در تاریکی مینداخت. ( نه بخاطر سبکش ). مدل بازی، فصلی بود، وقتی فصل بعدی شروع می‌شد، یه خلاصه از فصل قبل نشون می‌داد که دقیقاً عین تنها در تاریکی بود.
ولی اینا رو گفتم که فقط یه چیزی گفته باشم:) مهم اینه که بازی، بازی خوبی بود ( ولی شاهکار نبود ).

تقریبا که هیچ! غیره ممکنه اینتریلر برای -06باشه!
هیچ رقمه قبول ندارم! ولی مطمئنن اینا اپیزود ها رو نگه داشتن و از بازی بریدن درست مثل AC II واقعا خیلی از این حیفه نون بازیها بدم میاد:smile:

06 اگه اینجوری بود که گنده گرافیک ها رو قورت میداد:laughing::biggrin1::cheesygri

اخه خودتو بکشی هم برای سال 2006 هست :biggrin1:
اگر نبود الان یکی از کارمندای remedy اومده بود جوابش را داده بود . تو تریلر بعضی از صحنه ها هست که دقیقا اولین شات ها که از بازی درز کرده بود دیده میشد مثلا آلن میره با یه کسی که کاپت ماشین را زده بود بالا و باهاش حرف میزد . صحنه فانوس بدست و همچنین هوای برفی بالای کوه که در معرفی اپیسود 2 بازی یه عکس از همون محیط معرفی شد که بالا گذاشتم .
خلاصه اینه که بنظرم ........واقعا حیف شد !
مثلا بنظر من همین اواخر بازی را از حالت open world بودن در اوردن یکی از اشتباه های بزرگشون بود که اگه اون حالت sandbox را نگه میداشتند الان خیلی چیزها فرق میکردند بازی از اولین روز به صورت open worl و sandbox شده بود که در بازی اصلی هم کاملا قابل احساسه اگه اینا را حذف نمیکردند الان امتیازات گرافیکی هم فرق میکرد و همچنین گیم پلی بازی از این هم بنظرم قوی تر میشد و بیشتر میشد روش مانور داد فقط شاید داستان که به نظرم اینقدرا ارزش را نداشت که بخوان ازش بزنن و میتونستن راه روشی دیگه انتخاب کنن . اینا چند سالی بازی را روی open world و sandbox طراحی کردند و بازی ریشش این بوده که اواخر تصمیمشون را عوض کردند و بازی را محیطش را با موانعی پوشوندن که نتونی تو محیط بگردی که اتفاقات محیط به صورت داستان واری برات اتفاق بیفته ولی اینا اگه اول این فکر را میکردند میتونستند در این زمان 5 ساله بازی را در محیط خطی بهبودش بدن که همین اواخر بفکرش افتادن که شدیدا کمبود وقت اواردن به همین خاطره که اگه بازی را همون حالت اولیه نگه میداشتند از این خیلی بهتر میتونستند نتیجه بگیرن . خلاصه بنظر من اشتباه بزرگی کردند .خیلی دارن اینو میگن بعضی از سایتها هم به اینا کلا اشاره داشتند .
ولی واقعاً اولش که بازیو دیدم، واقعاً از گرافیک بازی نا‌امید شدم. حد اقل از مایکروسافت بعید بود که یه بازی اختصاصی بسازه ولی با این گرافیک. البته بعداً آدم عادت می‌کنه بهش و کلاً زیاد مشکلی نیست ولی از یه بازی اختصاصی بعید بود چنین گرافیکی.
شما مطمئنی از گرافیک بازی نا امید شدی ؟! از چه لحاظ ؟
قرا نیست من بالا گفتم گرافیکش افت داشته یعنی این که بازی اصلی گرافیکش بده !

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: GOOD DEMON
عکس چپیه مال 2010ـه دیگه، نه؟ :D
بازی خوبی بود. ولی واقعاً اولش که بازیو دیدم، واقعاً از گرافیک بازی نا‌امید شدم. حد اقل از مایکروسافت بعید بود که یه بازی اختصاصی بسازه ولی با این گرافیک. البته بعداً آدم عادت می‌کنه بهش و کلاً زیاد مشکلی نیست ولی از یه بازی اختصاصی بعید بود چنین گرافیکی.
نمی‌دونم چرا این بازی همش منو یا تنها در تاریکی مینداخت. ( نه بخاطر سبکش ). مدل بازی، فصلی بود، وقتی فصل بعدی شروع می‌شد، یه خلاصه از فصل قبل نشون می‌داد که دقیقاً عین تنها در تاریکی بود.
ولی اینا رو گفتم که فقط یه چیزی گفته باشم:) مهم اینه که بازی، بازی خوبی بود ( ولی شاهکار نبود ).
دوستانی که تو تاپیک های پیشین حرف من را در مورد این که یه سری دنباله روی کاربران بعالن را قبول ندارن تحویل بگیرن,کلا تا الان هر کی می آمد,می گفت عجب خوف بود گرافیکش,حالا یه بار گفتن بازی پسرفت گرافیک کرد گرافیکش شد ناامید کننده.آقا جون گرافیک بازی یکی از بهترین هاست...فقط گفتند که یه مقدار از بازی حذف شده.همین....

واقعآ حالمون رو بهم زدن!! این دیگه چه مسخره بازی-ایه؟!!
بازی به این قشنگی رو ناقص کردن که بعدآ DLC بیرون بدن؟؟؟ پس خدا عقلو واسه چی به آدم داده....
این مایکروسافتم فقط به فکر پول در آوردنه....

پا برهنه اومدم وسطه بحس
اقا کسی میدونه از کجا میشه کلکتور ادیشن این بازی رو گرفت !
من تهران هستم اگه کسی داره منو پ .خ کنه :cheesygri
منظورم کپی هست

یعنی میاد بعدا همش با هم یا نه:((؟؟؟
آخه ما که بن شدیم چیکار کنیم
شما خودشو ناراحت نکن چند وقت بعد روی دیسک میاد pirate خورش میکنی!:biggrin1:
------------
البته من مطمئنم این مسخره بازیها از طرف رمدی نیست و بلکه از دیو خبیث(:laughing:) >>> مایکروسافت هست!:biggrin1:

دوستان من اوله بازی جاییکه آلن بیدار میشه کل کنسولم هنگ میکنه.باید خاموش روشن کنم ولی بازی همونطوریه.فقطم این اینجوریه.ممنون میشم کمکم کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or